Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • Nemas zaco simca. Na inspiraciu dufam pomoze.... 😉

• ked mate nejaky tip na oznamka dajte vediet pls.. teraz ich riesim ale tazko s tymi maslami.. tolko by som ich asi neuviazala.. potrebujem cca 150ks 😞

• zsuy tip - predávajú aj uviazané mašličky a majú takú tú obojstrannú pásku zospodu, vyzerá to tiež veľmi dobre 🙂

• Sponzor fóra
  • wera... ano? to som este nevidela.. skusim pokukat este na nete... diky za info 🙂 potesila si ma 🙂

• Zienky ak Vam chyba inspiracia, zadajte do Goodle 'wedding invitations with ribbon' a vyjde Vam dost vela roznych webstranok.... 😉

• zsuy, hej, majú ich, ja mám nejaké doma a vyzerá to pekne, viem si to predstaviť na oznamku 🙂 nie je vôbec za čo, rada som pomohla 🙂

• a ked sa mozem spytat kde si ich kupovala? ja som teraz kukala na nete..ale zatial som nic take nenasla co by ma nadchlo.. pokukam aj niekde po obchodoch popripade..

• ja som ich dostala od kamarátky, ktorej zostali zo svadby, ale nemám ich moc kam využiť, lebo sú také krémovo marhuľkové a my budeme mať hnedo rúžovú výzdobu 😬 ale viem kde ich kúpila, ak chceš pošlem ti zajtra foto a mohla by som ti také kúpiť a poslať ak by sa ti páčili 🙂

• dakujem wera 🙂 stacilo by mi aj to, ze v akom obchode ich kupila 🙂 posnazim sa pokukat tu u nas alebo v BA..ked nic nenajdem ozvem sa 😉 ale fotka by mi pomohla..aby som mala aspon predstavu ake su tie vase..
    my budeme mat bordovo-maslovu vyzdobu 🙂 a chcela by som maslicky vyuzit na oznamka, na menovky, na menu.. a vsetko s tym suvisiace 😃

• no kúpila to v kvetinárstve v Gajaroch, neviem ale či jej to odniekiaľ neobjednávali 🙂 zajtra ti ich cvaknem a pošlem ti foto 🙂
    ja tiež chcem mašličky, ale také že si sama zviažem, uvidím aké budem mať šikovné ruky 😃

• vieri, môžeš, prosím ťa, aj mne poslať obrázok mašličiek??

• Ahojte kocky... asi vsetky vikendujete ked tu nikto nieje. Ja mam dnes velku radost. Zarezervovali sme si hudobnu skupinu a starejsieho. Uz chyba iba kameraman a aj to sa dufam do vianoc podari.

A co sa tyka vianocnych darcekov co ste vyssie riesili.My sme sa s drahym dohodli ze namiesto darcekov pojdeme spolu na nejaky romanticky wellness pobyt niekedy po vianociach. A dame si len nejaku drobnost🙂)

• ahoj kati 🙂 koho ste si zarezervovali?? veľmi som zvedavá 🙂

• simca..starejsiho nakoniec malatinca...a hudbu dominika vaclava ak ho poznas. Je velmi talentovany. Bol to moj spoluziak na gympli🙂)

• nie, toho nepoznám..

• Sponzor fóra
  • ale som rada, že už máš aj toto poriešené.. 🙂 však ale ty môžeš mať svadbu kľudne aj tento rok 😃

• no vsak keby som nemala statnice tak by som svadbu brala aj skor...ale to nejde😞(

• však už vydrž 🙂 to prejde veľmi rýchlo a bude po všetkej paráde..

• no ved prave...ale tesim sa velmi🙂) ved ty asi tiez.

• aj ja.. 🙂 a stále dumám nad tým oznamkom.. ak chcem robiť s tou mašličkou, tak to aby som už začala 😃 to kým ich urobím zo jedno 100 - 150 😛 počuj ale kati, ak by sme si dali tmavší hnedý papier a napr. ružovú mašličku, akou farbou by si to tlačila?? svetlo ružovou???

• asi ruzovou...alebo mozno nejakou svetlo kremovou..treba vyskusat a podla toho sa rozhodnut.

• no to ma len tak napadlo, nemám hnedý papier 😃 ale tá ružová mašlička sa mi pozdáva 🙂 béžový papier veľmi nechcem, lebo taký mala švagrinka, a ružový je zas veľmi cukríkový.. tak hnedý by bol pekný 🙂

• baby, mozno som od veci,ale aky papier pouzivate na vlasmorucne robene oznamka? a kde ho kupim?

• livi, ja mám ešte od švagrinky, a tá si ho kúpila v papierníctve.. mali rôzne farby a už rovno narezaný na rozmer asi A5.. je to niečo ako výkres, trošku pevnejší a tento má trošku aj také vrúbovanie 😉

• jeeej hnedé oznamko s ružovou mašličkou by sa hodilo nám úplne k výzdobe 🙂 my budeme mať také menovky a menu karty 🙂

• urobím prototyp a uvidíme aké to bude 😉

• určite krásne simi 🙂 a ozaj akej farby máte výzdobu? 🙂

• tak to ja veľmi neriešim.. možno ale niečo do ružovo-bielo-béžova..

• dobré ránko babušky 🙂

simi tá kombinácia je veľmi pekná 🙂 ozaj a na to oznámenie chceš dať akú farbu písma? Ja som dala na menu karty ružovú, ale viac by sa mi páčila taká lesklá ružová, ale to ja nemám šancu tak spraviť 😃

• dobre ranko 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov