Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nemas zaco simca. Na inspiraciu dufam pomoze.... ;-)
Odpovedať
ked mate nejaky tip na oznamka dajte vediet pls.. teraz ich riesim ale tazko s tymi maslami.. tolko by som ich asi neuviazala.. potrebujem cca 150ks :(
Odpovedať
Profilova fotka
zsuy tip - predávajú aj uviazané mašličky a majú takú tú obojstrannú pásku zospodu, vyzerá to tiež veľmi dobre :-)
Odpovedať
wera... ano? to som este nevidela.. skusim pokukat este na nete... diky za info :) potesila si ma :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zienky ak Vam chyba inspiracia, zadajte do Goodle 'wedding invitations with ribbon' a vyjde Vam dost vela roznych webstranok.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zsuy, hej, majú ich, ja mám nejaké doma a vyzerá to pekne, viem si to predstaviť na oznamku :-) nie je vôbec za čo, rada som pomohla :-)
Odpovedať
a ked sa mozem spytat kde si ich kupovala? ja som teraz kukala na nete..ale zatial som nic take nenasla co by ma nadchlo.. pokukam aj niekde po obchodoch popripade..
Odpovedať
Profilova fotka
ja som ich dostala od kamarátky, ktorej zostali zo svadby, ale nemám ich moc kam využiť, lebo sú také krémovo marhuľkové a my budeme mať hnedo rúžovú výzdobu :-N ale viem kde ich kúpila, ak chceš pošlem ti zajtra foto a mohla by som ti také kúpiť a poslať ak by sa ti páčili :-)
Odpovedať
dakujem wera :) stacilo by mi aj to, ze v akom obchode ich kupila :) posnazim sa pokukat tu u nas alebo v BA..ked nic nenajdem ozvem sa ;-) ale fotka by mi pomohla..aby som mala aspon predstavu ake su tie vase.. my budeme mat bordovo-maslovu vyzdobu :) a chcela by som maslicky vyuzit na oznamka, na menovky, na menu.. a vsetko s tym suvisiace :D
Odpovedať
Profilova fotka
no kúpila to v kvetinárstve v Gajaroch, neviem ale či jej to odniekiaľ neobjednávali :-) zajtra ti ich cvaknem a pošlem ti foto :-) ja tiež chcem mašličky, ale také že si sama zviažem, uvidím aké budem mať šikovné ruky :-D
Odpovedať
vieri, môžeš, prosím ťa, aj mne poslať obrázok mašličiek??
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky... asi vsetky vikendujete ked tu nikto nieje. Ja mam dnes velku radost. Zarezervovali sme si hudobnu skupinu a starejsieho. Uz chyba iba kameraman a aj to sa dufam do vianoc podari. A co sa tyka vianocnych darcekov co ste vyssie riesili.My sme sa s drahym dohodli ze namiesto darcekov pojdeme spolu na nejaky romanticky wellness pobyt niekedy po vianociach. A dame si len nejaku drobnost:))
Odpovedať
ahoj kati :-) koho ste si zarezervovali?? veľmi som zvedavá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simca..starejsiho nakoniec malatinca...a hudbu dominika vaclava ak ho poznas. Je velmi talentovany. Bol to moj spoluziak na gympli:))
Odpovedať
nie, toho nepoznám..
Odpovedať
ale som rada, že už máš aj toto poriešené.. :-) však ale ty môžeš mať svadbu kľudne aj tento rok :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no vsak keby som nemala statnice tak by som svadbu brala aj skor...ale to nejde:((
Odpovedať
však už vydrž :-) to prejde veľmi rýchlo a bude po všetkej paráde..
Odpovedať
Profilova fotka
no ved prave...ale tesim sa velmi:)) ved ty asi tiez.
Odpovedať
aj ja.. :-) a stále dumám nad tým oznamkom.. ak chcem robiť s tou mašličkou, tak to aby som už začala :-D to kým ich urobím zo jedno 100 - 150 :-p počuj ale kati, ak by sme si dali tmavší hnedý papier a napr. ružovú mašličku, akou farbou by si to tlačila?? svetlo ružovou???
Odpovedať
Profilova fotka
asi ruzovou...alebo mozno nejakou svetlo kremovou..treba vyskusat a podla toho sa rozhodnut.
Odpovedať
no to ma len tak napadlo, nemám hnedý papier :-D ale tá ružová mašlička sa mi pozdáva :-) béžový papier veľmi nechcem, lebo taký mala švagrinka, a ružový je zas veľmi cukríkový.. tak hnedý by bol pekný :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, mozno som od veci,ale aky papier pouzivate na vlasmorucne robene oznamka? a kde ho kupim?
Odpovedať
livi, ja mám ešte od švagrinky, a tá si ho kúpila v papierníctve.. mali rôzne farby a už rovno narezaný na rozmer asi A5.. je to niečo ako výkres, trošku pevnejší a tento má trošku aj také vrúbovanie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej hnedé oznamko s ružovou mašličkou by sa hodilo nám úplne k výzdobe :-) my budeme mať také menovky a menu karty :-)
Odpovedať
urobím prototyp a uvidíme aké to bude ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
určite krásne simi :-) a ozaj akej farby máte výzdobu? :-)
Odpovedať
tak to ja veľmi neriešim.. možno ale niečo do ružovo-bielo-béžova..
Odpovedať
Profilova fotka
dobré ránko babušky :-) simi tá kombinácia je veľmi pekná :-) ozaj a na to oznámenie chceš dať akú farbu písma? Ja som dala na menu karty ružovú, ale viac by sa mi páčila taká lesklá ružová, ale to ja nemám šancu tak spraviť :-D
Odpovedať
dobre ranko :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?