Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • Ahoj Livi. A kde ste obrucky kupovali? 🙂 Tak mozno su ine, ale pre vas tie najkrajsie, nie?

• Ahoj bambulka. Takze pojdes do KE skusat? Tak tam si urcite vyberies 😉 A aku mate predstavu o obruckach?

• Ahoj hainy. Ano, rozhodla som sa, ze pojdem do KE. Ked som videla vsetky tie satky, ktore tam maju, neda mi neist tam 🙂 Apredstava o obruckach, je nieco ako tie tvoje. Urcite budu kombinovane a pre mna aj s kamienkom.

• Sponzor fóra
  • Kupovali sme ich v PP, zlatnictvo Zekir - jednoznacne najlacnejsie , gram zlata za 33 €, inde sme pod 50 nenasli, a aj tam nam hovorili, ze idu zdraziet o 10 € na gram lebo cena zlata stupa.

Tiez sme chceli kombinovane - zlto ruzove, ale nakoniec je to iba zlte zlato, o tyzden hodim fotku.

• liviapeto
    Nechcem nic hovorit ale pocula som nieco o zlatnictvach v Poprade .. myslis ze preco je gram taky ,,lacny"?

• Je to pobocka zlatnictva z Kosic, maju aj pobocky v PO, Roznave a PP.

• A je preto lacnejsie lebo to vyrabaju oni a rozvazaju do inych zlatnictiev. To mas ako so zlatnictvom Stacho, je to to iste

• To je dobre ze maju aj tam pobocky 😉

• ahojte tak ja som si dns objednala jedny svadobne satky, ale tie nebudem mat oblecene na svadbe a potrebuju strasne vela uprav, ale tak za 20 eur, na fotenie po svadbe budu skvele 🙂

• Ahojte kocky, nejako je tu ticho 🤔

Miska a vy budete mat ake fotenie po svadbe???

• Baby kedy treba ist na matriku? My sme este neboli ... 🤔

• Bybi ja uz som to niekde tuto aj pisala ak si das vyhladat trash the dress tak ti vypluje ake fotenie este budeme mat

• Aha, takze saty na znicenie vlastne ak to dobre chapem 🙂 Ale fotky co mi naslo su krasne 😵

• Tak tak saty na znicenie ale uvidim mozno sa mi budu pacit viac ako si myslim a dam si ich upravit na svadobne

• hainy my pojdeme vo februari ked budeme doma. Uz mame zaznaceny termin tam (ale svadba je na matrike) a ziadost vypiseme vo februari...

• Sponzor fóra
  • hainy, nie viac ako 6 mesiacov dozadu, lebo papiere nemozu byt starsie ako 6 mesiacov 🙂

• húúúú tolko príspevkov to nemám šancu všetko čítat 😃 😃 to ked sem občas zabrúsim budem super mimo 😃 no svadba bude v auguste, zatial nemáme nič len dátum a hromadu nápadov - ilúzií - inšpirácie občas je z toho pekný myš maš 🙂 mením to každú chvílu ale dostala som termíny dokedy sa v čom mám rozhodnúť 😃 😃

• ahojte baby, chcem sa len podelit o skusenost s prenajmom cokofontany a predaji belgickej cokolady velmi vyhodne v kosiciach a okoli..kto by chcel viac info, napisem do IP 😉

• dobré ránko baby 🙂

ako sa máte, čo nového? my máme dnes v práci audit, tak tu lietam s megavrtuľou v zadku 😃

miška to je krásne, také niečo by sa aj mne veľmi páčilo, ale nemala by to srdce, zničiť moje šatky 😬

ozaj baby, včera ma napadla taká vec, ale neviem ako by to vyzeralo - rozmýšľam, že by sme namiesto klasických mašlí jednofarebných (chceme hnedé, výzdoba bude hnedoružová) dali mašle 2 farebné - zmiešali hnedú s ružovou, žeby sa to tak spolu zviazalo, čo myslíte, bude to dobre vyzerať? 😬

• dobre ranko, a to nebudete mat jednu farbu hlavnu?
    podla mna by to zle nevyzeralo,vsak preco nie bude to zaujimave

• ahoj drači 🙂

nie nebudeme mať jednu farbu hlavnú 🙂 čisto ružová sa mi moc nepáči, je to také moc cukríčkové a čisto hnedá sa mi zase zdá tmavá 🙂 a keďže chceme aby tam boli motívy konárikov s čerešňovými kvetmi, tak to úplne tak sedí 🙂
    hmm, len sa bojím aby z tej mašle nevznikla taká guča potom, keď tam budú 2 😃

• hm vlastne hej to je mozne ze ta masla bude velka...ale moze byt jedna masla hrupsia adruha tensia a potom by to asi tak nevyzeralo nie? dobre by to bolo vyskusat...

• ahojte.. 🙂
    čo ste včera všetky dovolenkovali??? 😃 som sa bála, že budem doobeda dočítavať, keďže som tu včera nebola, a vy nič 😛 😢 😃
    ako ste prežili včerajší deň?? ja som dlho spala, potom som išla na dlhú prechádzku s našim hafanom.. 😵 a poobede som bola na návšteve u našej kačenky 🙂 som ju do šiat obliekala 😃 to ste mali vidieť!! jej maminka z nás mala riadnu šou 😃 ale super bolo.. a katka bude prekráááásna 😵

• 🙂 no ja som sa narobila vcera som ucila sa, varila,upratovala...hned som vecer zaspala

• tak si bola šikovná, drači.. ja som ani neupratala ani nenavarila 🤔 😃 ale tak zas nemôžem byť všade.. 😬

• aspon si si oddychla mala si volny den to je fajn 🙂 no mama spala lebo bola po nocnej tak som pracovala.. 🙂
    este ze je stvrtok...zajtra koncim v praci skor tak to rychlo ubehne

• da sa niekde kupit marcipanove figurky na tortu? ci to len cukrarka robi na zelanie?

• weri ani toto nie je zle ........striedas stuhy na stolickach
    http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vReferer=&vImageID=3766515#navigator

• dnes je predsa pondelok!! a zajtra hneď piatok 😃 krásny týždeň 😵 😃

• 😃 hej take nieco....

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov