Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ako sa hovori: tazko na cvicisku, lahko na bojisku... :-) Porod mala fantasticky, ani nevedela, ze ma kontrakcie. Ako sama povedala, radsej porod ako zubar... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bybi x-) hehe, tak to ja teraz mám už brucho akoby som bola v riadnom 4.mesiaci (alebo v koľkom, neviem v ktorom aké je :-D ) teda by sa mi tam mimi úplne stratilo asi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
alique - všetko radšej než zubára :-D hoci pôrod, neviem neviem.... :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Weri ty a brucho???? A kdeeee??? =-) :-.
Odpovedať
Profilova fotka
bybiiiiiiii, noooo asi by som mala dať aktuálne fotky, čo? :-D :-D mám, mám, pribrala som veľa za posledné 3 roky - 10 kg, tá sedavá robota nie je nič moc :-) asi budem sem prispievať postojačky :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
weri no nemyslim ze by ti to uskodilo ;-) Stale si krasna a stihlucka :-) A porod... u mna tiez v pohode, aj ked aj s bolestami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bybi ty si zlatíčko x-) x-) x-) ale fakt som pribrala, minule som stretla bývalú spolužiačku zo strednej a tá sa hneď začala vytešovať, že sme už aj tehotní, tak som sa hanbila strašne, keď som jej hovorila, že to som len pribrala... kokso, to sme akurát na nákup do kauflandu šli, tak som ani nič kúpiť na jedenie nechcela ako som sa blbo cítila =-) a dali ti aj epidurálku? ja neviem či by som to chcela, počula som, že ak ju zlú pichnú, stalo sa že mamičky na vozíčku skončili :-. tak by som sa asi bála toho...
Odpovedať
Profilova fotka
nie, ja som nemala epiduralku. Ja som rodila do vody, takze som nic mat nemohla :-) A aj mna sa ludia pytali ci cakam druhe, to bolo po porode, ale uz asi 10 mesiacov po :-( A brucho sa mi konecne podarilo schudnut az teraz, aj ked stale este nie uplne, ale je to aspon viditelny rozdiel :-|
Odpovedať
Profilova fotka
vieri, moja kolegyna je teraz tehotna a nebolo nic na nej vidiet cele prve 3 mesiace. Len sa vyhovarala, ze je zduta, lebo mala pizzu na veceru ku koncu tretieho meciaca...... Zase jedna ina kamoska ked bola tehotna, tak mala prsia ako jordan, tak ludia podla toho vedeli :-N ja sa skor bojim, ze keby som bola tehu, tak budem v svadobne rano objimat zachodovu misu :-N a ja cem radsej v salone sediet a nechat si urobit vlasy a mejkap........ Ja mam take saty, so su uzke tesne pod prsiami a potom su padave, takze by som mozno aj malicke brusko schovala, asi vyskusam ;-)
Odpovedať
babule, ani vás nestíham, nejaká som dnes akčná :-D čo sa brucha týka, to je moja smrť! ja som pribrala asi 6 kg za posledný rok a je to katastrófa :-( brucho je otras, trochu aj stehná, ale tie ma až tak netrápia.. no dnes ideme konečne do posilky, tak dúfam sa dám dokopy do svadby :-N
Odpovedať
inak moja spolužiačka mala malinké bruško, ani sme nevedeli, že je tehotná.. keď sme prišli do školy v septembri, tak sa čosi šuškalo.. tak sme ju očumovali, a vraveli, že nie, nie je tehotná, však ani bruško nemá.. a emmka sa narodila asi 20. septembra.. a moja sesterka mala posledné dva mesiace brucho na tri metre :-D bola šťastná, že je leto, že sa nemusí obúvať, lebo by to aj tak sama nezvládla.. čiže je to dosť individuálne..
Odpovedať
Profilova fotka
Akurat som citala na nete, ze Prince William bude mat svadbu asi posledny aprilovy tyzden :-) Tak som zvedava na kedy to nakoniec daju :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
juj bybi aj ja sa vytesujem, budeme mat svadbu v ten isty rok ako kralovsky par :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lady ja sa tesim na to volno, dufam ze z toho spravia bank holiday :-D a najlepsie 13/08, nech oslavujem vyrocie na bank holiday kazdy rok :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no to by bola sranda. vidis - preco sme si my nedali datum aby nam to sadlo na bank holiday, a mali by sme predlzeny vikend na kazde vyrocie........ :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lebo to by sme na vyber velmi nemali :-D :-D :-D ale je to fajn ze budeme mat svadbu rovnaky rok ako princ, aspon si budem pamatat kedy sa zobrali, v ktorom roku :-D :-p
Odpovedať
ja som taká šťastná, baby!!! práve som dostala mail od pani, kde mi budú šiť šaty, že mi prišiel nový vzorkovník, čiže už si pôjdem šiatky objednať!!! juuuuuuuuuuuuuuuuj
Odpovedať
Profilova fotka
jej simi, to je super, si viem predstavit ako sa tesis x-)
Odpovedať
ach bybi, len mi tak žalúdkom trasie od vzrušenia :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby podľa mňa to je inak - williamova nastávajúca sa dozvedela o našej témičke, tak nám závidela, že sa ideme všetky vydávať, tak preto si dali aj oni termín na rok ako my :-D :-D :-D jaaaj baby tak nemáme radšej do svadby riešiť? keď my by sme mimi brali aj hneď, ale zase čo ak ako hovoríš lady, že budem ráno tráviť nad záchodom, alebo sa nezmestím do mojich šiat? =-) bybi do vody? a blbá otázka, aké to je? :-N simi to faaakt, že v septembri bruško nebolo vidno a v septembri rodila? fíííha :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simi supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ! teším sa moc s tebou ! :-) kedy tam ideš, hmm? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simi, tesime sa s tebou :-D :-D vieri, aj moja spoluziacka bola tehotna a do 7 mesiaca o tom nik nevedel, ani jej mama, ani ten chlap. Ja rozmyslam, ze budeme oslavoval draheho narodky v aprili ;-) a 1/7 by som bola 2 mesiace, akurat by som to schovala....... Ja stale menim nazor, aj my by sme brali mimi hned! :-)
Odpovedať
Ahojte baby, pridavam sa, aj ja uz rozmyslam, ze zacnem brat vitaminky na planovanie :-D. Do ktoreho mesiaca nie je priblizne vidiet brusko? A tiez sa bojim, ze svadbu nezvladnem v pohode a bude mi zle a co hovorite na rozlucku so slobodou? To uz by sme nemohli poriadne oslavit :-)...
Odpovedať
pôjdeme tam niektorý víkend, ak stihneme, tak už tento, a ak nie, tak ten budúci.. musíme rýchlo, aby sa peniažky nepomíňali :-D a teraz ešte rozmýšľam, či si mám dať aj bolerko ušiť =-) ak bude horúco, tak mi bude na prd, ale ak by bolo nejako daždivo, tak by sa mi hádam aj zišlo.. hmmm bybi, ty riešiš niečo také, keďže tiež budeš letná nevesta ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani, veď pozerám, som myslela že od nového roka ideme do toho spolu :-D :-D :-D ja mám sľúbené, že na silvestra vyskúšame raz "naostro" :-D a potom neviem, asi od februára by sme si prestali dávať pozor :-) bajka - noooo podľa toho ako to chceš na rozlúčke roztočiť :-D ja nepijem alkohol vôbec, teda mňa by to vôbec nijako neobmedzovalo v oslavovaní, či na rozlúčke, či na svadbe :-) Ozaj keď sme pri rozlúčkach - budete robiť, americky - každý zvlášť? :-) My chceme spraviť na chate so všetkými kamarátmi, všetci pekne spolu, ešte za slobodna :-) chaty robievame pravidelne, keď sú narodeniny, tak by sme aj pred svadbou asi niečo také vymysleli, trošku niečo ugrilovať, pokecať...
Odpovedať
Profilova fotka
weri porod do vody bol uzastny a ked budeme mat niekdy druhe a nebudu ziadne komplikacie, urcite chcem rodit zase do vody :-) Simi, ja bolerko vobec neriesim, uprimne ma to ani vobec nenapadlo ze by som nieco mohla potrebovat :-N
Odpovedať
Profilova fotka
bybi - ja si ten pôrod do vody neviem predstaviť, že ako potom doktor vidí či už ide bábo von? - že má potápačské okuliare keď tam kuká? :-N :-D :-D ale v SR sa tak nedá, že? len som počula, že tam je hrozba nejakých baktérii či pre bábätko, či pre maminu, ale nezisťovala som viac, len som to tuším tak niekde čítala... simi mňa sa síce nepýtaš, ale ja bolerko potrebujem, predsa - máj, hoci jasné, počo máme vybavené (klop klop klop), ale pre istotu, hoci mňa hreje láska ako radiátor :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
weri da sa aj na SK :-) A vidiet vidno, ale napr ja ked som rodila, mna sa ani nechytili, aj Zarku som si z vody sama vytiahla, co bolo to najkrajsie pre mne, ze ja som bola prva kto ju chytil, drzal... Ja si veeelmi chvalim porod do vody, rozhodla som sa pren na poslednu chvilu, cele tehotenstvo som na tym nerosmyslala a potom asi az mesiac pred terminom som sa takto rozhodla :-)
Odpovedať
weri, v máji to je jasné.. v auguste je to diskutabilné.. ja som strašne zimomravá, tak sa bojím, aby mi prsty nemodrali :-D :-D a tú rozlúčku plánujeme taktiež spoločnú.. asi to nebude chata, ale určite bude spoločná!
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) do vody sa rodit da urcite aj na Slovensku, vo viacerych porodniciach. Urcite v Topolcanoch, mam dojem, ze aj v Nitre, Banskej Stiavnici atd.. Staci hodit do google ;-) ja som pocula nazory pre aj proti, ale urcite je to lepsie riesenie, ako v pre tlacenie neprirodzenej polohe lezmo na posteli (lezmo predsa ani nekakame :-D ) Mne sa paci porod posediacky, to je najmudrejsia poloha a su rozne moznosti, hocijake specialne stolicky, vaky atd.. Juuj baby, ked citam o tom tehotenstve, zase mi maternicu zviera! :-D Ale ja urcite nechcem byt tehotna na svadbe, takze este tych 7 mesiacov musim vydrzaaaaat! 8-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?