Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • no ani ja vsak to len tak som sa pytala...vcera ma priatel nahneval...

• a čo sa stalo??

• som mu hovorila aky darcek chcem dat povedal ze na co mu to bude...vzdy mi pokazi vianoce...vzdy vsetko ofrfle a ja uz nemam chut kupovat darceky preto ani vianoce neznasam 😞
    povedal ze na co mu bude pozicat auto ze ked bude chciet kupi si...ale nepochopil pointu ze to ide o to ze to si niekto pozicia auto preto ze sniva o tom ze sa bude na peknom a drahom viest ...nikdy si take nekupi...
    ze on si kupi ine ( ale auto uz ma,len stale vymysla) povedal ze po uvery si kupi...ja ze na to nebudu peniaze ze za 5 rokov budeme mat deti a tie vela stoja...povedal ze ked si nebude moct kupit tak deti nechce...a hned som polozila telefon

• Sponzor fóra
  • draci to myslel vazne??? keby mi priatel povedal, ze na prvom mieste chce auto a az potom deti tak sa otocim a odidem od neho... to neni normalne....

ale moj tiez vzdy vsetko ofrfle, uz som si zvykla.🙂

• 😢 😞 neviem ako to myslel ale to povedal

• fuuuuha draci... to je na facku 😐 teda to by som vazne zacala rozmyslat nad zmyslom a najma pozitivami tohto vztahu 😞

• Dobre ranko...

Katka tebe prajem dodatocne vsetko naj k meninam, a ak tu mame este dalsie Katky, tak aj im 🙂

Draci, vobec sa ti necudujem ze si znechutena 😞 Ja tiez neznasam ked sa snazim a vymyslam, len aby som mu spravila radost a potom to ofrfle 😞 Ja by som mu niekdy nepovedala, ze sa mi nieco co mi daroval nepaci, aj keby sa mi to nepacilo, bola by som rada ze si dal tu snahu mi nieco kupit/ dat... Ale chlapi su fakt asi z inej planety 😞

• a ani sa neozval zlozila som a potom som mu napisala ze sa dnes nestretneme a nic nenapisal...a dnes rano ma prezvonil ako by nic...ako kazde rano...ja som neodzvonila,vtedy vie ze sa hnevam

• Draci ja by som si z toho nic nerobila, urcite to tak nemyslel, nieco povedal bez toho aby nad tym rozmyslal... Moj tiez vzdy vyhlasoval ze radsej 10 psov ako dieta a Zarka ma 3 roky a spolu sme sa dohodli kedy zacneme skusat 🙂

• presne tak bybi....uz rozmyslam aj o tom ze mu nic nekupim na vianoce...stale to opakuje nic mi nekupuj...tak nekupim a bude prekvapeny

• no vidis, tolko rozmyslas ako ho prekvapit a tu to mas 😃 😃 😃

• ja viem bybi vsak o to ide ze nikdy nepremysli co povie a potom to tak aj vyzera..strasne....kedy sa uz to naucia a poucia 😠

• nikdy 😞 bohuzial ale tak to je 😐 Ja mam presne to iste doma, tiez povie veci ktore tak nemysli a potom ho to mrzi, ale co z toho ked to uz povedal... 😞

• jasne to co povie uz sa neda vratit spet a ty si to pametas o to ide...ja ako nezabudam take veci co ma rania si dobre zapametam

• presne, kazdy si pamata to co mu ublizilo... no dufam ze sa ti ozve a ospravedlni a hlavne vysvetli.... 🙂

• Sponzor fóra
  • urcite ozve to on ma vo zvyku na druhy den ako by nic sa nestalo...tazko sa ospravedlnuje mu...to len vynimocne...vsak chlapi nie? 🙂 uz o 14h mi bude volat ze kedy pridem do TT ze sa bude cakat...urcite

• ach, drači, to ma mrzí 😞 ale oni sú poväčšine všetci rovnakí.. aj môj sníva, ako ideme kúpiť pozemok a stavať dom.. potom kúpime druhé auto.. a vždy mu musím pripomenúť, že tá jeho vytúžená trojkombinácia pre dieťatko výjde na 500€, a to je len kočík.. vtedy ho to trochu schladí 😃
    netráp sa moja, isto to tak nemyslel..

• Drači všetci chlapi sú rovnakí a my všetky dobre vieme do čoho ideme, oni ani iní nebudú to len nás to po pár rokoch prestane trápiť.
    Simi aj my snívame o domčeku, ale tak snáď za také dva roky sa podarí tuto pri hraniciach niečo kúpiť, teraz bola skvela ponuka rodineho krasneho velkeho domu zrekonštruovaneho za 60 000Eur aj s veľkým pozemkom a bazénom na pozemku. Na Slovenskom trhu by sme niečo také nikdy neobjavili kdežto v rakúsku sú takéto ponuky stále.

• a ešte mi povedzte, či je veľa dať za svadobné poháre 22€??

• hm asi nie je vela skus este niekde inde popozerat a porovnat ceny...
    dik baby...ja nechame preco len my si to vieme vypúocitat a priblizne vieme ze babetko je drahe..oni maju tusim hlavu v oblakoch...

• drači, oni určite majú hlavu v oblakoch 😠

• 😃 to sa neda uz nic komentovat co uz ked su taki...este ze nas maju my ich schladime 😛

• Drači, určite to tak nemyslel... Takéto reakcie sú pre nich asi naozaj viac-menej prirodzené. Oni sú veľké deti... Ak sa neplní ich sen, zdujú sa... A navyše nezášajú, keď majú pocit, že sú tlačení k múru a akékoľvek načatie témy, ktorá im nie je po chuti, ako svadba a deti, končí týmto spôsobom...
    U nás to bolo podobné pred pár rokmi, preto sme sa na tieto témy ani nebavili, kým sám neprišiel, že si ma chce vziať a že chce bábo...
    Daj tomu čas, ak sa ľúbite, čo určite áno, aj toto prekonáte príde čas, kedy sa s tebou bude baviť aj o tom, čo ty chceš a budú tvoje túžby a sny mať prednosť pred jeho, prípadne sa stanú vašimi spoločnými... 😉

• no asi tak.. ale dnes potrebujem schladiť ja.. som našla také krásne svadboné somariny.. že poháre, albumy, postavičky na tortu s mackom me to you.. by som to všetko naobjednávala.. 😬

• a normálne rozmýšľam, že by som objednala takéto hrnčeky 😃

http://www.svatebniatelier.cz/kolekce/mila-design/1269/1/

tieto by sme aspoň využili..
    btw môj pokus s farbami na sklo nevyšiel.. vôbec to nevyzeralo pekne 😞

• alique no ja viem..vsak on chce deti ale to co vcera povedal ma sokovalo..hej su to deti a to velke presne ako si napisala suhlasim
    netlacim na neho vobec len som povedala ze nebudu peniaze na auto...ze si to lahko predstavuje....co uz

• pekne hrnceky simi

• drači, ale asi by to vypadalo odveci 😃 za krásnym stolom svadboným pripíjať hrnčekmi 😃 ale sú veľmi milé.. a ak sa budú páčiť dodkovi, objednám ich.. 🙂
    ozaj, a na tortu si budete dávať postavičky?? aj tie som našla pekné, len zas neviem či to nie sú zbytočne vyhodené peniaze..
    inak som si teraz čítala "kauzu lulu".. v tom čase som veľmi nechodila na fórum, tak som dočítavala teraz.. katastrófa, človeku rozum zastáva.. 😠

• jaaaj to som ja myslela ze to chces domov nie na svadobny stol 😃 to ano to by vyzeralo....tak milo-detsky 😉 ja to kupovat nebudem ak da cukraka nejake postavicky co sa mi budu pacit tak ano ale inak nie

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov