Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
som mu hovorila aky darcek chcem dat povedal ze na co mu to bude...vzdy mi pokazi vianoce...vzdy vsetko ofrfle a ja uz nemam chut kupovat darceky preto ani vianoce neznasam
povedal ze na co mu bude pozicat auto ze ked bude chciet kupi si...ale nepochopil pointu ze to ide o to ze to si niekto pozicia auto preto ze sniva o tom ze sa bude na peknom a drahom viest ...nikdy si take nekupi...
ze on si kupi ine ( ale auto uz ma,len stale vymysla) povedal ze po uvery si kupi...ja ze na to nebudu peniaze ze za 5 rokov budeme mat deti a tie vela stoja...povedal ze ked si nebude moct kupit tak deti nechce...a hned som polozila telefon26. nov 2010- Sponzor fóra
Dobre ranko...
Katka tebe prajem dodatocne vsetko naj k meninam, a ak tu mame este dalsie Katky, tak aj im
Draci, vobec sa ti necudujem ze si znechutenaJa tiez neznasam ked sa snazim a vymyslam, len aby som mu spravila radost a potom to ofrfle
Ja by som mu niekdy nepovedala, ze sa mi nieco co mi daroval nepaci, aj keby sa mi to nepacilo, bola by som rada ze si dal tu snahu mi nieco kupit/ dat... Ale chlapi su fakt asi z inej planety
26. nov 2010- Sponzor fóra
ach, drači, to ma mrzí
ale oni sú poväčšine všetci rovnakí.. aj môj sníva, ako ideme kúpiť pozemok a stavať dom.. potom kúpime druhé auto.. a vždy mu musím pripomenúť, že tá jeho vytúžená trojkombinácia pre dieťatko výjde na 500€, a to je len kočík.. vtedy ho to trochu schladí
netráp sa moja, isto to tak nemyslel..26. nov 2010Drači všetci chlapi sú rovnakí a my všetky dobre vieme do čoho ideme, oni ani iní nebudú to len nás to po pár rokoch prestane trápiť.
Simi aj my snívame o domčeku, ale tak snáď za také dva roky sa podarí tuto pri hraniciach niečo kúpiť, teraz bola skvela ponuka rodineho krasneho velkeho domu zrekonštruovaneho za 60 000Eur aj s veľkým pozemkom a bazénom na pozemku. Na Slovenskom trhu by sme niečo také nikdy neobjavili kdežto v rakúsku sú takéto ponuky stále.26. nov 2010baby, toto je supeeer
http://www.svatebniatelier.cz/na-stul/figurky-na-dort/1282/3/26. nov 2010Drači, určite to tak nemyslel... Takéto reakcie sú pre nich asi naozaj viac-menej prirodzené. Oni sú veľké deti... Ak sa neplní ich sen, zdujú sa... A navyše nezášajú, keď majú pocit, že sú tlačení k múru a akékoľvek načatie témy, ktorá im nie je po chuti, ako svadba a deti, končí týmto spôsobom...
U nás to bolo podobné pred pár rokmi, preto sme sa na tieto témy ani nebavili, kým sám neprišiel, že si ma chce vziať a že chce bábo...
Daj tomu čas, ak sa ľúbite, čo určite áno, aj toto prekonáte príde čas, kedy sa s tebou bude baviť aj o tom, čo ty chceš a budú tvoje túžby a sny mať prednosť pred jeho, prípadne sa stanú vašimi spoločnými...26. nov 2010a normálne rozmýšľam, že by som objednala takéto hrnčeky
http://www.svatebniatelier.cz/kolekce/mila-design/1269/1/
tieto by sme aspoň využili..
btw môj pokus s farbami na sklo nevyšiel.. vôbec to nevyzeralo pekne26. nov 2010drači, ale asi by to vypadalo odveci
za krásnym stolom svadboným pripíjať hrnčekmi
ale sú veľmi milé.. a ak sa budú páčiť dodkovi, objednám ich..
ozaj, a na tortu si budete dávať postavičky?? aj tie som našla pekné, len zas neviem či to nie sú zbytočne vyhodené peniaze..
inak som si teraz čítala "kauzu lulu".. v tom čase som veľmi nechodila na fórum, tak som dočítavala teraz.. katastrófa, človeku rozum zastáva..26. nov 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no ani ja vsak to len tak som sa pytala...vcera ma priatel nahneval...