Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
simcab - vdakaaaa za stranku! su tam svadobne pohare o akych som ani nesnivala :-) cela nasa svadba bude v duchu "zabiak a princezna" a tam maju presne take mile infantilne pohariky, super! :-)
ja budem mat na torte toto - http://www.davidsbridal.com/Product_P... :-)
Usacek,krasna postavicka :)
Baby, vrrrr - pamatate si este,raz som pisala o zakaznicke,co chodi vsetko vymienat..tak asi pred 2 mesiacmi spravila nakup,uz bola vymenit vsetky veci a dnes! priniesla este aj to vymenene vratit..ze to je psikovi male..a dnes mame akciu,ze 20% zlava na oblecko,tak sa tesi,ze poobede pride aj s hafom a ze to bude mat este aj v akcii.. ja to nechapem..tak kupim nieco,dostanem zlavu na cely nakup,pridem vsetky veci vymenit,dostanem zlavu na novu bundu,tu dojdem po 2 mesiacoch vymenit a este dalsiu zlavu chcem?? Asi som ja divna,ked mi je to nepochopitelne .....
petka tak to by aj mna stvalo.
Ked pride poobede, odfot si ju a sprav plagat na dvere, ze je hladana policiou... Mozno uz nepride ked sa tam uvidi :-D :-D :-D
:-) A nemozete spravit nejake pravidlo ze kolko krat sa da vratit??? Lebo keby bola taka nespokojna ze vsetko stale vracia, tak by sa k vam nevracala stale nakupovat...
Kocky z Trnavy a okolia, pozrite si tuto stranku, vraj robia dobre torty (jednu nevesticku som poprosila o kontakt) a mne sa zda ze aj ceny za torty nie su az tak vela, teda neviem, aspon co som pocula o cenach, ale neviem porovnat: http://domacacukraren.sk/galeria-vyro...
tu je koment spominanej nevesty: Torta - tak to je kapitola sama o sebe. Pani Hlávková z Trstína. Odporúčam po všetkých stránkach. Fantastická chuť torty, nádherná pre oči a aj postavičky na torte prispôsobila podľa nás.
Jooj, ja sa ospravedlnujem ;-) Nehnevaj sa. Mam toho strasne vela teraz. Ale neraz vas citam, no nejak neviem si najst cas napisat. O par dni odchadzam pracovne do Rakuska a vratim sa mesiac pred svadbou :-S
Ojojoj, este dost :-( Ved preto som z toho v strese. Musim si teraz vybrat nejake saticky a rezervovat, zajst na faru, nech nam da uz aj cas, lebo mesiac pred to bude neskoro a musim dat pozvanky vyrobit, zoznamit nasich este :-) (este sa nepoznaju) a neviem co este. Zvysok budeme asi riesit v maji. Inak to nepojde.