Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
ano .-)) a budem ich vyháňať, že už je veľa hodín :o)
Odpovedať
vieri, toho 30.7. určite, aj fotograf je už rezervovaný :-) ide len o to, že či budeme mať sobáš pri hlavnej omši, čo by sme teda chceli.. aj keď predtým som nechcela, aby bolo v kostole toľko veľa ľudí, no nech majú starké pokoj na duši :-D a inak je sranda to, že keď sa budeme spovedať po svadbe, tak už budeme mať o jeden hriech menej.. mysleli ste na to :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simi :-D noooo ja z tohoto dôvodu nechodím na spoveď - načo budem hovoriť, že to ľutujem, keď to neľutujem a viem že to spravím zas? :-D chodila som na cirkevné gymnázium a naša skvelá nemčinárka to povedala úplne výstižne - ste inteligentní ľudia, ako môže byť hriech niečo, čím neškodíte ani sebe, ani iným, nikomu? Tak to tak aj beriem - načo sa potom z toho spovedať, keď to neľutujem? - to by som pri tom klamala... :-N len ma neukameňujte baby :-D
Odpovedať
joj, tak to ani ja neľutujem.. a absolútne zastávam tvoj názor.. niekedy dávno som sa z toho nespovedala, lebo mi to bolo trápne, ale potom mi bolo povedané, že je hriech nepovedať hriech, tak som to dvakrát povedala.. :-D ale inak veľmi do kostola necodím, nie to ešte na spoveď.. :-N nepociťujem to ako potrebu, takže tak.. ale len ma tak napadlo, že už to bude legálna činnosť :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Hehe kocky vidite, a ja hriesnica mam uz aj dieta :-D Este ze s nastavajucim. Ja som spat doma, skolka je kvoli snehu zavreta, takze do prace dnes nejdem :-N
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko babizne. Asii vsetky balite vianocne darceky a na forum nemate cas ;-) Bybi, aj my budeme tento tyzden robit stromcek - cez vikend, sa tesiiiiiiiiiim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby tak ja som sa tu dlho neozvala riesime dost velky problem ...drahemu bolo povedane v praci (nasa Slovenska armada) ze ho zapisali na specialny vycvik ktory ju predlzi pracovny pomer do roku 2014 a jeden z tych vycvikov sa ma konat od 15.maja do 10.juna vecera cize by domov prisiel rano 11.juna rovno na svadbu cize bud nechame tento datum co ho aj nechame nakolko mame zaplatene zalohy nakomplet ale niekto po mna a po malu autom bude musiet prist do Levic v ten tyzden napr.v utorok a pojdeme do Palarikova a potom ta dobra dusa s autom somnou obeha tetu cukrarku,vsetky vysluzky zaniest a veci podobne co bude treba takze nasa svadba bude nakompletne pripravena mnou a drahy pride povedat iba "ANO BERIEM" a na zabavu och :-| nastastie malej krstni rodicia maju obaja auta takze nastriedacku to budeme musiet povybavovat no je to sice daleko strasne ale uz teraz mam z toho dilemu :-S ako nie je to az taky problem lebo ved saty budem mat davno predtym aj drahy oblek ale budem na vsetko sama samozrejme ze kamaratky mi pomozu co tam mam ale ta moja svokra a aod utorka do pondelka byt s nou neviem ci prezijem uz teraz pocujem tie debilne reci mali ste to odlozit na inokedy a nevenujes sa malej ale iba svadbe a naco sa beriete aj tak uz mate malu a ste spolu dlho -jej typicke reci o tom ako sa nevydat a neozenit a nie opacne lebo ved oblubeny synacik ...
Odpovedať
Profilova fotka
Usacek - len ten kocik,ona nema stranku,ale v obchode ma hocico.. Z.junasova- saty mam z mmb,normalne nosim 36,38,ale saty som si vzala 34 - inak su mi super,pekne sedia,len ta moja hrozna vyska :( asi ich budem musiet predat :(
Odpovedať
Profilova fotka
petkaa28 a aké máš miery keď si si objednávala 34, teda ak môžem vedieť, lebo keby si ich predávala tak by som ich možno kúpila, ja som z tých menších, mám 166cm, a miery si musím ešte odmerať. :-)
Odpovedať
zzúzi, tak ja som potom z tých trpaslíkov :-D :-D mám 160.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simca, ja som to skôr myslela že oproti petke som maličká :-D
Odpovedať
ahojte!! trdlielko, tak to je blbe, drzim palce, aby ste to zvladli... na reci inych sa vykasli! ;-) Bybi - aj ja som dnes doma, je mi smiesne aka panika tu vypukla.. Normalne mi rano sef volal, aby som zostala doma, lebo budem mat isto problem sa do roboty dostat, tak som doma ostala, aj ked by som sa v pohode dotrepala aj do roboty, lebo cuduj sa svete, elektricky ficia jedna radost.. :-D :-D :-D :-D lady po tebe sa tiez zlahla zem na chvilu... ;-) ako idu pripravy? petka to je ale skoda, ze su ti satky kratke.. :-p :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte dievcence ;-) trdielko - a to ho ani v takuto "velku chvilu" v zivote nepustia z vycviku aspon o den skor? :-( No tak to je sila. Inak, chcem sa vas opytat, vasich a draheho rodicov, ked ste ich pozvali k vam, tak ste robili nejaky obed alebo veceru, alebo len tak posediet pri nejakej mise, kolacoch...alebo ako? Hm?
Odpovedať
babulka ze vraj sa to patri imspravit nejake to obcerstvenie misy,ponuknut kolaciky nic extra
Odpovedať
draci - no to viem, len ci nemusi byt az take "velke HALO", ze vecera..stacia misy a tak, hej? =-)
Odpovedať
no a kedy to myslis pred svadbou ci inokedy??
Odpovedať
Profilova fotka
No musim sa doma pomerat:)
Odpovedať
draci - teraz, teraz som to myslela. Nasi sa este nepoznaju, chcem zorganizovat nejake stretko u nas.
Odpovedať
jaaaj tak to som nepochopila ide aj o to ako daleko su ze ked dlho cestuju tak by sa patrilo obed -vecera podla toho aj kedy sa chcete stretnut ale tak slavnostnejsie by bolo ten obed vecera nie oblozene misy... by to bolo ovela krajsie myslim si
Odpovedať
bambulka, my pri tom oficiálnom zoznámení nebudeme doma, stretneme sa v reštike.. u nás doma nie je kde spraviť večeru pre 6 ľudí, preto sme to vymysleli takto.. inak keby sme ich pozývali domov, tak by sme spravili aj nejakú večeru.. ale ak by sme s drahým bývali samí, tak spravím len občerstvenie, misy a tak..
Odpovedať
Ale nie, tu sme vsetci z jedneho mesta, len nasi sa este nepoznaju. Takze ty radis veceru?
Odpovedať
simca - dakujem za radu. Aj moja mama navrhovala, ze restiku, tiez mame maly byt pre 6 ludi, ale tak som povedala, ze asi by mali vediet aj to, kde byvam :-D ci? A kto tu veceru bude platit u vas?
Odpovedať
Profilova fotka
bambu, my sme tiež takú tú prvú večeru spoločnú spravili takú oficiálnu, hoci moja mama a drahého rodičia sú susedia, tak sme ich do reštaurácie pozvali, neutrálne územie :-D ale k nám asi všetkých naraz nedostaneme, to je hrozné, moja mama žiarli na drahého rodičov, že si rozumieme a kam idú oni ona ísť nechce .. neviem si predstaviť ako to bude ak budeme mať malinké, že krst, narodeniny, vianoce a tak... veľmi ma to mrzí, ale moja mama je strašne primitívna v tomto.. až tak škaredo to musím povedať, ale tak to je.. ale bambu ak ich chceš pozvať k vám, normal sprav nejaký obed, nejaký ten koláčik upeč a bude to stačiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
babyyyyyyyyyyyy, niektorá ste tu hľadali tieto šatky, aha majú ich na predaaaj - http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovedať
Weri - takze vecera, hej? Akoze mne je jedno ci to bude u nas, alebo restika, mne osobne by to viac vyhovovalo v restike :-D :-D ale tak asi by sa patrilo ich konecne pozvat aj k nam. 8-) Tak dakujem. Ale ved si rozumies aj s mamkou, nie? Tak preco by si nemohla aj so svokrovcami.
Odpovedať
Profilova fotka
bambu nooo ale k vám ich môžeš pozvať aj po večeri, alebo pred - stretnete sa u vás a odtiaľ pôjdete - aj tak sa dá :-) No s mamou to je tak striedavo oblačno - niekedy všetko ok, ale inokedy keď je pohadaná s mužom, tak si to vždy ja odnesiem, vyvoláva mi a nadáva mi za všetko čo jej na um zíde.. a potom sa diví, že tam nerada chodím...
Odpovedať
To je tiez pravda, mozme ist na veceru do restiky a potom ich pozvem na kolac k nam ;-) Hmm, tak potom ano, mamka si asi neuvedomuje, ze si tu zlost vylieva na tebe. Podla si to uvedomi, ked zlozi telefon. Urcite ju to mrzi.
Odpovedať
deni, u nás to budú platiť asi naši..
Odpovedať
Profilova fotka
no vidíš ako si to super spojila a nemusíš celý deň vyvárať :-) nooo nemrzí, ona si chybu nikdy neprizná, vždy sú na vine všetci okolo, len ona nie, aaaale čo už zvykla som si :-)
Odpovedať
simca - no fajn. A kedy sa chystate? Weri - Tak to ma mrzi, ze mamka tak pristupuje k takymto veciam, ale ... uz o chvilu budes mat svoj zivot, svoju rodinku, tak hadam ta nebude takymito "obvineniami" zatazovat aj potom.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?