Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bambu - no už aj teraz máme v podstate svoj život, od mája bývame sami a aj tak mi dokáže znechucovať dni krikom do telefónu... :-D ozaj babušky neboli ste niekedy v gyori na pánske obleky kuk? ževraj tam majú kvalitné a za super ceny, neviete o tom niektorá? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vieri, toto si urcite opisovala mna a moju maminu ;-) Odkial nas tak poznas?........ Nezavidim ti, ale neboj, nejako bolo, nejako bude. mama bude chciet vidiet vnuca, tak sa bude drzat pri najlepsom spravani. Hadam len pochopi, ze ked bude streckovat, ona sama pride o tie zazitky s malym, ktore budu mat manzelikovi rodicia. neboj. :-)
Odpovedať
No ano, mate svoj zivot, ale potom uz budete rodina. Mamka bude musiet pochopit, ze mas svoju rodinu, mas svoje starosti a nie trpiet jej problemy vo vztahu. A v gyori ja som urcite nebola :-) Nepomozem ti.
Odpovedať
Profilova fotka
wera v gyori maju naozaj prekrasny vyber a ceny su teraz suproveee lebo je velmi dobry kurz keby sme nemali uz nakupene darceky tak by sme hned sli do madarska ;-) takze vobec nevahaj draheho kolega mal odtial oblek svadobny a v tom obchode obisiel tak ze koselu a svadobnu kravatu+manzetky dostal zadarmo od nich zato ze si tam kupil oblek a topanky a tiez to bol gyor ale neviem aky obchod :-N co sa tyka toho volna neviem ako to je v zakone viem ze je zo zakona volno 1 den na porod a na svadbu ale ked je svadba v sobotu tak neviem ... mal take volno ked sa narodila Emmuska ale ona je narodena v stredu ;-) no drahy mi volal ze pokecal so sefom na ten speci vycvik pojde nakolko sa mu zmluva tym padom predlzuje az do 2015 roku ale ten 1 vycvik absolvuje spolovice vezme si "planovanu dovolenku" na 2 tyzdne tyzden pred a tyzden po svadbe ale je je tu aj velmi realna sanca ze ten vycvik este posunu na leto lebo ten termin nie je este 100 % -ny ... no pevne verim ze to nejako zvladneme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
trdielko, neboj zvladnete. my zienky supermanky, dame sa poradit aj bez chlapov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
weruska, my sme boli iba v novych zamkoch kuk do obchodov a kraaasny oblek aj s vestou stal cca 130 € a do 40 € mali tie sety - biela vesta, kravata a "kapesnicek" :)) baby, ktora to budete mat zabky vsade na svadbe?? mne dnes prisiel list z tmobilu, ze vytvorte si vianocne darceky, tak som si klikla www.vytvorsidarcek.sk a tvorim nieco pre tomiho :))) a maju tam plysoveho zabiaka a mozes mu na tricko nieco nakreslit, alebo dat vasu foto... ja rozmyslam nad medvedikom s nasou foto a datumom svadby?? alebo radsej s textom, ze milujem ta??? jaaaj neviem sa rozhodnut
Odpovedať
Jeeej petka, ten macko je fakt podareny :-D...Ale to je len pre uzivatelov tmobilu, ze? Skus este porozmyslat, nieco origos vymysli ;-)...
Odpovedať
Profilova fotka
baby,nevideli ste niekde na nete peknu fialovu kravatu? Chcem drahemu kupit pod stromcek ale nic neviem najst co by sa nam pacilo
Odpovedať
Profilova fotka
petka, a od ktorej predajkyne si tie spoločenské šaty na mmb kupovala? Ja som našla väčšinou ceny len nad 50 € + poštovné. A tuším ty si písala že to máš za 50 € vrátane poštovného. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby na footlabe a na happyfoto maju tieto darceky ovela lacnejsie ako v tom t-mobile viem to lebo my taketo darceky davame babkam a tetam a krstnej mame na vianoce :-D samozrejme ktora mate t-mob.pausal a zaplatite tymi bodmi mate to lacnejsie a tie co maju napr.easy ci orange,O2 tak sa to neoplati ;-) petka28 poprosiiim IP s tym obchodiikom v NZ kde je ten oblek taky lacny dakujééémm
Odpovedať
Profilova fotka
trdielko, tvoj muž je v štátnej službe? ak hej, tak podľa zákona má nárok na služobné voľno na vblastnú svadbu v trvaní 2dní -a to 1 deň na prípravu a druhý deň na svadbu, teda obrad. Takže nech sa na to pozrie, je vojak, policajt?
Odpovedať
Ahojte babky :-) Tak dnes som konecne navstivila salon MS v KE x-) A vybrala som si satky, ktore som povodne ani skusat neplanovala.....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ktore si si vybrala bambi?
Odpovedať
Profilova fotka
bambi som nazhavena zvedavostou :-D sigsauer DAKUJEEEEM x-) pozrieme sa na to ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
babbi si asi vybrala ambrosie...ma to v albume:)
Odpovedať
Ano, ano ;-) Ambrosie, tie som si vybrala. Akoze vobec som ich neplanovala skusat, ale... v skutocnosti su take uzasne, ze som im nevedela odolat.
Odpovedať
kacennka - inak pozeram, ze mame rovnaky kostol. Aj my budeme mat sobas v kostole sv.Petra a Pavla ;-)
Odpovedať
jeeeeeeeej, bambulka, ty budeš tiež krááááásna torta x-) x-) x-) teším sa s tebou, že to máš za sebou a hlavne že si si vybrala! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bambulka, tie saty su velmi krasne, tiez som si ich skusala:)) Su nadherne, budes krasna nevesta:)) Ano, sv.Petra a Pavla ale v inom meste:))
Odpovedať
a tiež budem mať v tom istom ;-)
Odpovedať
dakujem, babky :-) No tak mala som plan uuuplne iny :-D ale v tych satkach som sa citila super a ako princezna :-D Bude ich mat este niektora z vas?
Odpovedať
myslím, že zatiaľ ich nemá žiadna vybraté..
Odpovedať
ale ved to by bolo jedno :-) Nie? Viem, ze dracica ich mala vysnivane ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim, ze aj dracica ich rezervovala
Odpovedať
Noo, super :-) Tak potom sme dve. Ale rozhodovanie nebolo lahke.
Odpovedať
Profilova fotka
dnes som sa naucila robit v ilustratore a vyslo z toho taketo oznamenie ake som si pridala do albumu. Ja som sa snazila a drahy tu stale do mna hucal ako vsetko robim zle, ale ja si myslim ze vysledok neni najhorsi, alebo? :-S
Odpovedať
Miška mne sa páči :o) a to opačné pohlavie nepočúvaj, oni sú všetci opační :-D :-D
Odpovedať
jeeeeeemine, naozaj!! aj dračica ich má.. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
michala.s - to oznamko je krasne, draheho nepocuvaj, tak nech spravi aj on svoj navrh a potom to dajte dokopy, ale mne sa to tvoje paci, nase oznamko som robila ja, ale vsetko sme prekonzultovali spolu, tesim sa, ked ho uz budeme posielat :-)
Odpovedať
dobre ranko...ale nam tu pada sniezikkkk....tusim ste ma tu spominali :-D babulka skvele ze ich mas aj ty..ani ti si nevedela odolat...vsak su krasne....len som sa uz dozvedela od neviest co ich mali ze su tie saty ,,na paradu,, teda nie su take prakticke lebo ze sa zle sedi v nich v kostole a klaci a zle sa tancuje su po celom dni tazke....ale snad to nejako vydrzime ;-) vsak to len jeden den ;-) :-D x-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?