Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
ahojte tak super ze mas satky bambi
miska krasne oznamko aj my budeme mat take "fotkove"
idem ho upravit (adresu nasu a take) a slahnem to sem
tu stráááásne snezi a to som chcela ist do mesta ja vobec nemam kupeneho mikulasa nikomu
okrem Emmusky samozrejme to sme kupovali spolu ale drahemu ani segre nemam taktiez nemam svagrovi darcek mal meniny-Ondrej a dnes ideme k nemu och a krstna mama Emmuskina je Lucka a pre nu mam len take imidzovky krasne papucky zimne takze som chcela ist do mesta smer knihkupectvo a potraviny +drogeria malej plienky a takto neobeham ani "riť" mala som ist vcera ale nechcelo sa mi ...tak mi treba och
ja tiez budem mat ivory odtien satky ale na fotke vyzeraju biele ... a drahy chce maslovy oblek ..
ozaj co vravite na to ze by som si kupila prave tanecne topanky??a nemusela by som si tym padom kupovat vysoke a nizke topanky ale mala by som iba jedny...ale ta cena od 70 euro vyssie3. dec 2010Draci - pozeram, ze vela saticiek som skusala takych ako ty. Aj Emily, SaBelle, ... Rozhodovala som sa medzi Ambrosia, Emily a este Joelle Marie. Ano, mas pravdu su trosku tazsie, ale mne osobne sa zdali Emily ovela mohutnejsie, o Sabelle ani nehovorim. A bolerko mam zo saticiek Sabelle.
3. dec 2010ja mam bolerko klasicky k tym satam od Roweny.... mne tiez Sa Belle boli strasne tazke...NASE saty neboli az tolko...tak mam co som chcela moje vytuzene
uz sa tesim kazdy den sa pozeram na ne (obrazok)
ja by som chcela balerinky k tym satam...aby ma nozicky neboleli...len asi tazko ich budem hladat hocikde ich nemaju...musim pockat do leta potom ich bude asi lahsie hladat3. dec 2010no ja mam taky isty problem, opetky moc nemusim, lebo nie som na ne zvyknuta, ale tak take mensie by som zvladla, a ked by som si dala asi tak 8cm tak som rovnaka ako moj nastavajuci a to sa mi nepaci, a ani jemu
cize nieco mensie, urcite,..... balerinky by boli fajn, ale veru ku svadobnym satam treba opatok,.... dvoje nechcem, naco by mi tolke topanky boli, radsej si kupim botasky
3. dec 2010- 3. dec 2010
- Sponzor fóra
ano kukla som, fotky nadherne, aj to video, tie foto vecer na tej streche su bohove
nadhera
simcab - no tak v takych topankach by som neurobila ani krok a to este vo svadobnych satach, zenich by ma musel celu cestu niest na rukach, a to by chudacik moj nevydrzal
to musi by riadny vyskovy rozdiel medzi vami, ja mam tak 171 a priatel 1803. dec 2010no to ja asi pojdem stale peso....kedze to mam na tom istom mieste....a medzi nami je rozdiel max. 2 cm
to hej a to sa trocha nemotorne chodi a vo vysokych topankach to si neviem ani len predstavit...a tancovatto by stacilo len po schodoch prist do saly a to by stacilo....uz ani tancovat by som nevladala
3. dec 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
drači, všetky tieto torty sú len na parádu