Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • drači, všetky tieto torty sú len na parádu 😃 😵

• dracica - ktore si si to vlastne vybrala? nejako sa mi nechce citat prispevky v predu 🙂 no vela siat je tazkych, ale veru, ved to je len jeden den a po polnoci ked sa prezlecies, tak to bude ok, pre krasu treba nieco vydrzat 🙂

• simi moj drahy tomu hovori kališky 😃 ramankova vsak jasne treba vydrzat vsak nejako zvladnem ambrosia staci pozriet album 🙂

• Sponzor fóra
  • drači, tie tvoje šiatky sú úplne biele?? lebo na fotke vypadajú také nejaké maslové kombinované s bielou..

• no to je blbe svetlo 🙂 inak su smotanove (ta zlta co vyzera na obrazku tak to je smotanova farba) 😃 a co je podtym cipka tak ta je biela...

• ahojte tak super ze mas satky bambi 😉 miska krasne oznamko aj my budeme mat take "fotkove" 😉 idem ho upravit (adresu nasu a take) a slahnem to sem 😉 tu stráááásne snezi a to som chcela ist do mesta ja vobec nemam kupeneho mikulasa nikomu 😬 okrem Emmusky samozrejme to sme kupovali spolu ale drahemu ani segre nemam taktiez nemam svagrovi darcek mal meniny-Ondrej a dnes ideme k nemu och a krstna mama Emmuskina je Lucka a pre nu mam len take imidzovky krasne papucky zimne takze som chcela ist do mesta smer knihkupectvo a potraviny +drogeria malej plienky a takto neobeham ani "riť" mala som ist vcera ale nechcelo sa mi ...tak mi treba och 😐
    ja tiez budem mat ivory odtien satky ale na fotke vyzeraju biele ... a drahy chce maslovy oblek ..
    ozaj co vravite na to ze by som si kupila prave tanecne topanky??a nemusela by som si tym padom kupovat vysoke a nizke topanky ale mala by som iba jedny...ale ta cena od 70 euro vyssie 😬

• Draci - pozeram, ze vela saticiek som skusala takych ako ty. Aj Emily, SaBelle, ... Rozhodovala som sa medzi Ambrosia, Emily a este Joelle Marie. Ano, mas pravdu su trosku tazsie, ale mne osobne sa zdali Emily ovela mohutnejsie, o Sabelle ani nehovorim. A bolerko mam zo saticiek Sabelle. 😵

• dracica - ambrosia saty su krasne, vyzeraju nadherne, ale veru bude s nimi robota 🙂

nechapem pojmu tanecne topanky, trdielko prosim ta daj nejaky link, nech kuknem aj ja diky 🙂

• ja mam bolerko klasicky k tym satam od Roweny.... mne tiez Sa Belle boli strasne tazke...NASE saty neboli az tolko...tak mam co som chcela moje vytuzene 😃 uz sa tesim kazdy den sa pozeram na ne (obrazok)
    ja by som chcela balerinky k tym satam...aby ma nozicky neboleli...len asi tazko ich budem hladat hocikde ich nemaju...musim pockat do leta potom ich bude asi lahsie hladat

• k svadboným šatám by mali byť podľa mňa topánočky aspoň s malinkým opätkom.. predsa len v nich žena chodí krajšie.. chrbát vystretý, hlava hore.. ja by som si balerínky dávala len na zábavu.. aj to neviem či, lebo práve v balerínkach ma najviac bolievajú nohy.. 😒

• no ja si nechcem na svadbu kupovat dve topanky na co mi potom budu 2 biele... ja opetky nemozem mat lebo drahy je taky vysoky ako ja a nemam byt vyssia od neho to mi povedal

• no ja mam taky isty problem, opetky moc nemusim, lebo nie som na ne zvyknuta, ale tak take mensie by som zvladla, a ked by som si dala asi tak 8cm tak som rovnaka ako moj nastavajuci a to sa mi nepaci, a ani jemu 🙂 cize nieco mensie, urcite,..... balerinky by boli fajn, ale veru ku svadobnym satam treba opatok,.... dvoje nechcem, naco by mi tolke topanky boli, radsej si kupim botasky 🙂

• no tak ja mám svadboné 12-centimetrové, a konečne som drahému do pol hlavy 😃 ale začínam rozmýšľať, že si kúpim ešte nejaké zneziteľnejšie.. 😛

• tolko panecccckuuu to by som asi prisla o nohy...este by som si zlomila nohu 😃 uz som mala 3 dlahu na nohe co som si vyvrtla....nie je nad botasky 😉 😃

• Sponzor fóra
  • no vieš, drači, ak by sme mali klasickú svadbu, že tancovačku a tak, tak by som po tých mojich krásnych len slintala a ani by ma nenapadlo si ich kúpiť.. ale takto, že z domu do kostola a potom do reštiky nejako zvládnem.. však aj tak ma vúčšinou budú voziť 😃

• ano kukla som, fotky nadherne, aj to video, tie foto vecer na tej streche su bohove 🙂 nadhera

simcab - no tak v takych topankach by som neurobila ani krok a to este vo svadobnych satach, zenich by ma musel celu cestu niest na rukach, a to by chudacik moj nevydrzal
    to musi by riadny vyskovy rozdiel medzi vami, ja mam tak 171 a priatel 180 🙂

• medzi nami je 20 cm..

• no tak to je veru dost 🙂 nevahaj a daj si vysoke topanocky, budes kocka 🙂

• no len ak sa vytrepem cestu k oltáru, tak to bude 😃 😞

• no to ja asi pojdem stale peso....kedze to mam na tom istom mieste....a medzi nami je rozdiel max. 2 cm 😉
    to hej a to sa trocha nemotorne chodi a vo vysokych topankach to si neviem ani len predstavit...a tancovat 🙂 to by stacilo len po schodoch prist do saly a to by stacilo....uz ani tancovat by som nevladala 😃 😃 😬

• ja trénujem doma aj po schodoch a chystám sa v nich na jar do kostola, len sa ukážu naostro 😃 a potom uvidím, či teda budú potrebné iné..

• *nech sa ukážu.. 😬

• 😃 tak potom daj vedeit ci sa to da....ja ako ked pozeram na zeny co maju podpetky cca 10 cm a ako chodia dobre sa rehocem 😃 chodia ako kacice...preto ja ked neviem v tom chodit tak ani take nenosim max. 5cm aj to ked mam cely den ma bolia nohy

• simca, tak to medzi nami je výškový rozdiel skoro 30 cm, ja mám 166 cm a drahý 195 cm. Takže ja tiež chcem vysoké topánky, najlepšie aj na platforme. 🙂 Ale určite budem mať aj náhradné keb ma boleli nohy, čo je dosť pravdepodobné.

• No ja chcem tiez vysoke a tak ako Zdenka pise, najlepsie na platforme, nech je aj podrazka hrubsia a nie je taky velky rozdiel 🙂 Ale vcera som skusala k satam topanocky zn. Menbur, boli prekrasne....teraz o nich budem snivat. Ale stali 65 eur. No porozmyslam

• dracica
    presne tak, niektore baby nechapem, chodia v tom a nevedia to, tak preto ani ja v tom nechodim, som dost vysoka, opatky nepotrebujem a ked tak nejake mensie, veru do tych 5 max 🙂
    a este ked vidim tie dievcata co maju 13-18 rokov a idu si v tom nohy dolamat 😃

• romankova 🙂 no to hej to mas pravdu...aj ja mam cca 170 cm tak taka vyska akurat nepotrebujem vysoke topanky...ma aj vysoke ale moc nenosim len tak v lete parkrat...

• no ja ked si dam vysoke, tak to musi byt uz sviatok 🙂 najradsej nieco ako botasky, balerinky, ticho slapky a take 🙂

• 😃 no tak ako ja 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov