Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Draci, tak sme na tom podobne. Ja mam do Vianoc 3 skusky a v januari dalsich 5, tak sa strasne tesim. A medzi sviatkami tiez budem musiet byt v praci, povodne som mala byt cely tyzden od 27 do 31, ale pojdem iba od stredy do piatku. Najhorsie je, ze tu budem sama, priatel pride az vo stvrtok vecer, pretoze chce byt aj s rodinu s ktorou je cez rok fakt malo.
draci, inac co sa tyka toho tvojho napadu na darcek. Tu jazdu na aute. Ja som to tiez drahemu povedala, chcela som vediet ako zareaguje. Odbil ma, ze naco by mu to bolo. Ale potom neskor, som mu doma ukazala obrazok krasneho cerveneho ferrari, ze na tom by bola ta jazda a povedala, ze by to bolo na brnenskom zavodnom okruhu, kde by si mohol splnit sen, ze by mohol jazdit rychlo v sportovom aute, tak sa mu ta myslienka aj zapacila. Len ked videl cenu 1000 Kc za jeden 5km okruh, co by spravil za par minut, tak mu bolo luto a povedal, ze teda nie. Lebo su to fakt vyhodene peniaze za par minut.
simi myslis ze by ti nedovolili z prace dovolenku?
katka no tusim to mas ovela horsie...a velmi vela toho... :-( ja uz mam za sebou 2 skusi nastastie..nejako to uz zvladneme :-)
no uvidím čo mi povedia, lebo je problém večný kto bude za mňa robiť ]-( ale nezájem, ja im to poviem v dostatočnom predstihu, tak nech sa zariadia ]-(
inak ja som myslela, že dobrý darček by bol aj nejaký poukaz na jazdy na tom slovakiaringu či ako sa to volá.. je tam aj škola šmyku a drahý po tom túži, tak rozmýšľam, že by som mu to dala buď na narodky alebo ako svadboný dar :-) len musím zistiť koľko to stojí a tak..
katka no tak hej ale tak ja som chcela aj ked to je drahe tak aby si splnil sen lebo by nikdy si nekupil take auto a inak nemoze rychlo na cestach jazdit ale tak..co uz ked nechce ...
to nejake vela mas predmetov cez zimny semester v 3 rocniku...toho mas velmi velaa :-( ale to zvladnes urcite
jasne vsak aj ty mas svoj zivot a nebudes stale za niekoho zastupovat... ;-)
ja som aj chcela ze by som kupila tu poukazku co je napriklad romanticky vikend...lebo dlhsie ani by sa asi nedalo on nemoze z prace....mat tyzden dovolenku...
len zase to nie je taky darcek ako pre neho...lebo to by bol asi aj pre mna a to sa asi nehodi...neviem ale to som mu nehovorila ze nadtym som rozmyslala...ale tie poukazky su dobra vec...to kupim rodicom ako darcek na svadbu
draci, no mam 4 povinne predmety v tomto semestri. Plus anglictinu 3,ktoru robim o rok neskor ako som mala povodne, pretoze som nespravila anglinu 1 v prvom semestri, tak sa mi to posunulo. A dalsie 3 predmety som si dala zo 7.semestra,kedze chcem studovat externe popri praci tak nech toho mma potom menej a nemusim travit cele vikendy v skole ale mam cas aj na muza:) (ako dobre to znie, vtedy to uz bude moj manzel) :-) :-) :-)
noo...ten dalsi semester bude toho tiez dost, dva predmety povinne asi dalsie 3 si dam navyse. Bakalarka, potom statnice. Pomedzi to praca, aj ked len jeden den v tyzdni ale aj tak to da dost zabrat. A na pripravy na svadbu mi cas ani neostane...aj ked pravda je taka, ze by som sa kludne mohla vydavat aj buduci tyzden:D uz mam strasne vela veci zariadenych a pripravenych, uz len nejake drobnosti. :-)
no myslim, ze to leto na to bude stacit. Vsetky dolezite veci mam zajednane, saticky krasne mam kupene. Este take drobnosti ma budu cakat pred letom, ze zohnat nieco na draheho nejaky oblek a tak, poriesit oznamka, lebo v juli uz bude asi neskoro. Teraz v januari na veltrhu obrucky a to bude asi vsetko:)
no vsak ked mas najdolezitejsie veci uz vybavene tak te drohnosti naozaj staci v lete to sa v pohode da stihnut urcite...ja si tie topanky a popolnocne saty budem kupovat v lete...aj cukrarku objednat a take malickosti dokupit...to ma este casuuu :-)
no ved jasne. Kazdopadne sa tesim, ked uz budem mat po statniciach. Najradsej by som uz ani nepokracovala v mgr studiu ale asi bude lepsie ked budem mat aj ten druhy titul.
Inac uz mam konecne darkek na vianoce pre priatela. Vybral si fialovu koselu s kravatou, taku kvalitnejsiu(na ples k mojim satickam), potom chcel sluchatka, poukaz na masaz (je tam na vyber, cokoladova,medova, lavove kamene a este nejaka) a este nejake prekvapko o ktorom nebude vediet.
Len neviem co mam svokrovcom kupit, nejaku drobnost... co by ste poradili?
aha, tak to neviem veru.. najhoršie je to, že oni si môžu kúpiť (takmer) všetko čo chcú, tak čo navymýšľame :-( my sme si to vymysleli tak, že ja vždy všetky darčeky nechám u nich pod stromčekom už skôr a zas oni pošlú mne.. tak je to dobre.. ak kúpim dáku somarinku, tak sa medzi všetkými darčekmi zašije :-D :-x
Ahojte babky ;-) Ked vas tak citam, tie skusky, ufff, uz by som si to nechcela zopakovat. A este aj pripravy na svadbu ... |-| Ale vy ste sikulky, urcite to zvladnete. ;-)
My sme s drahym boli uz po druhykrat na fare teraz v sobotu a zase nas chcel poslat prec, ze to sme tam skoro. Ale uz sme sa nedali, pretoze buduci tyzden by sme mali cestovat do Rakuska a vratime sa mesiac pred svadbou. Takze zapis mame za sebou, ... ale vraj bude to tazke, pretoze v nedelu po nasej svadbe bude 1.sv.prijimanie a v sobotu budu spovedat v kostoloch deti. No ale tak nech deturence pospovedaju doobedu a poobede nech sa venuju sobasom, nie? ]-( Dufam, ze nebudu problemy.
Ahoj simi ;-) Si zlata, dakujem. Ale este dnes tam musim ist za kaplanom dohodnut predmanzelske nauky, aby nam spravili aspon 2 teraz do odchodu, aby sme nemali toho vela v maji, ked sa vratime.
A ty co mas nove? Takze 18. ides skusat saticky? x-) supeeer.
deni, ja si ich idem 18. už objednať (budú sa šiť na mieru).. dá sa to objednať aj cez net, ale pôjdem radšej osobne, lebo nie je biela ako biela :-N a zbehneme aj do bratislavy dokúpiť nejaké darčeky a do ikei samozrejme :-D