Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Uuuu, tak to hej |-| Tazko, tazko, ked budes vediet, ze sa siju a treba tak dlho cakat ;-) Ale neboooj, to zbehne velmi rychlo ;-) a budes ich mat uz doma. Potom az do svadby sa budes na ne katdy den pozerat, vsak? ;-)
No povedz :-S Zarabaju pekne na tych satach. Ale to este uvidim. Zalohu som dala 100 eura, ale mozno ked bude nova kolekcia, zmenim za nejake ine a mozno aj lacnejsie, ked sa mi nieco zapaci. Ale zatial su to pre mna tie NAJ saticky...
Inak, baby....neviem ci ste si vsimli, ale kwetinka tu na MS uz veeelmi dlho nebola a ani na facebooku uz akosi neexistuje. Nevie niekto, co sa vlatne stalo? :-o :-o :-o
misi - ale ona si nick uz raz zmenila a dala nam vediet. A teraz zmizla bez vsetkeho.
simca - no ja uz fakt neviem. Ale mala zasnubne fotky na FB, tak neviem. Nechapem.
Nooo, ona nie ze nas vymazala z priatelov, ona tam vobec nie je... ]-( Uz ma taketo spravanie hneva. Preco tu nemozu chodit len normalne realne nevesty a nie vzdy sa tu musi objavit niekto, co to kazi....
no však práve, tak som to myslela.. vieš, deni, to máš všade, na každom fóre takéto osoby podivné.. a až keď sa objavia svadobné fotky, istotne vieš, že tá akoženevesta je naozaj nevesta :-D