Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
caute nevesticky, tak aj ja sa pridam na konikovi :-D Super napad!
Ajja sa este vyjadrim ku kvetinke ak mozem - aj mna si dala prec z priatelov - az teraz som si vsimla :-N
Ja som si s nou dohodla stretko ked som bole na SK na jednu stredu a ona mi to v ten den zrusila, ze ma nejake vybavovacky poobede, tak nemoze. Tak ja jasne ze chapem, ze vselico moze do cesty prist, sme dospeli a rozumieme. Ale potom som bola zarazena, ked si dala na facebook fotku zo stretka s meddy (obcas sem chodi na MS) - hadajte kedy! Presne v tu stredu ked sme sa my dohodli! Tak som sa jej spytala, ze preco sme nemohli ist vsetky 3 sa stretnut, ved aj meddy je z okolia PN, ale len sa vyhovarala :-|
Sa mi zda taka decka, este potrebuje dospiet. Ja som si s nou casto pisavala, aj o problemoch ake mala, ale takto nas len tak zrusit, sa mi zda trapne......... ja neviem.
Idem ma modreho kinika :-D
Caute nevesticky, tak ako sa mate? Pozeram, ze nove zmeny na MS, ale lepsie.. Ja uz ficim na konikovi, tak som uz aj zvyknuta :-D Ako vam idu pripravy na svadbu? A inak vsimli ste si, ze aj meddy zahadne zmizla?
cauko simi a bybi :-D
simi, vy uz skusate? :-N inak akosa mavas? co nove? Manzelik poslucha?
bybi, rusim je format presna taky isty ako na konikovi! Ja nas tam nemozem najst, dajte sem niekto linku! =-)
lady ale ja uz na konika nechodim :-) Kedysi som tam bola ako doma, ale so vsetkymi kockami co som si tam pisala sa bud stretavame, alebo ich mam na FB, takze uz nemam dovod tam chodit :-)
lady ahooj :-) No my uz skusame, uvidime kedy nam to vyjde.. a to som si slubovala, ze na konika nebudem chodit a uz sa stavam pomaly zavisla :-D :-D obkukujem bruska a taaak ;-) inak sa mame dobre, v podstate po starom a manzelik je zlaticko, poslucha ma :-D a ty ako, co nove? ako idu pripravy?? :-)
ahooooj baby, fííííha aké to tu je pekné novééé :-)
simi - meddy nezmizla, len sem nemá toľko času chodiť, ale je na FB :-) držím palce, nech sa vám zadarí :-)
Ahojte dievcata. No vidim, ze to tu mame vynovene. Mne sa to az tak nepaci, zda sa mi to take neprehladne, ale to je asi tym, ze som bola zvyknuta na tu predchadzajucu stranku:) Tak snad si zvykneme...
ahoj kacennka :-) noooo aj ja som najprv čumela ako puk keď som si otvorila stránku, aaale ja si myslím, že zachvíľku si zvykneme a bude to super :-)
dlho som tu nebola, čo máš nového? :-)
No dufam:) Tiez som tu dlhsie nebola, ani som nevedela ze sa ide menit stranka, len vcera som si to vsimla. Mala som nejake problemy a tak. Teraz zase mam toho vela do skoly, buduci tyzden 3 skusky. Takze tu aj tak asi vela casu travit nebudem najblizsi mesiac. A ako sa mas ty?
ja som o tom vedela od simonky, teraz som len tak námatkovo sem vliezla, či už ide a ide ! :-D budem na teba myslieť keď budeš mať skúšky, držím palce všetky :-) Ja som tiež tu dlhšie nebola, v práci je toho strašne veľa, nestíham niekedy ani jesť, ale predchvíľkou mi odišiel šéf, tak mám trochu voľnejšie teraz :-)
Ozaj na ten veľtrh do Brna ideš? :-)
No, je toho vela ale co uz. To sa nejak zvladne:) Mate v praci toho tak vela teraz? neboj, bude lepsie. A najest sa treba. Aj ked to hovori ta prava. Teraz ked mam toho tak vela tak sa napchaval len sladkostami cely den a normalne jedlo ani nejem:D
Na veltrh by som chcela ist. Ten vikend 22-23.1 budu dva, v Olympii a v Internacionale a o tyzden nato v galerii vankovka. Len neviem ako to vyjde, ci nahodou niektory z tych vikendov nebudeme musiet ist zrovna domov. Ty sa chystas prist pozriet?
jasné, verím že to zvládneš :-) Hehe, aj dnes som nebola na obede, ale preto že som si zabudla vziať a potom aj zabudla doobjednať, teda tu tlačím do hlavy čokoládu, sa takýmto štýlom do šiat nezmestííím :-D teda :-. :-D
Nooo, ja by som teda radšej 2 jednou ranou :-D Lebo pochybujem že by som drahého prehovorila na cestu do Brna 2x za týždeň... :-) Teda ak by ti to vyšlo, že tam budete a pôjdete, mohli by sme sa tam stretnúť, čo ty na to? :-N
No toho sa aj ja bojim, ze sa do siat takymto tempom nezmestim..a pred statnicami to bude este horsie. Ale budem mat cele leto na zhodenie a dostanie sa do formy.
No ja dufam, ze nam to vyjde. Pretoze niektory vikend ku koncu januara budeme musiet ist domov, ale dufam, ze sa to nejak posunie. Chcela by som ist na vsetky 3 veltrhy. (priatel s tym suhlasil, ze pojde kludne aj na 4 ak budem chciet- z toho som teda dost prekvapena). A bola by som teda rada, keby ste isli aj vy a stretli by sme sa:))
no ja už mám na to len 5 mesiacov, teda 4 budem mať, lebo cez vianoce sa nedá chudnúť :-D a teba teraz čakajú štátnice? :-)
Tak to máš doma riadne zlatíčko :-) Síce aj Tomi povedal, že aj BA absolvujeme, ale aby sme od nás šli 100 km či koľko to je do Brna na veľtrhy 2x za týždeň, to by asi nadšený nebol :-N :-D Ale, každopádne dúfam, že nám to výjde naraz a stretneme sa tam :-) A do BA sa nechystáte na veľtrh?
Ahojte kocky. No musim sa aj ja priznat ze nemam moc casu sem chodit.
Ale tato nova verzia je super! :-) Mozeme si uz davat aj odkazy a zobrazia sa nam hore v Kto ma spomina ;-)
A musim sa pochvalit ... uz mam aj ja svadobne saticky babyyyy x-) x-) x-) Velmi sa tesiiiim x-) Mozete pozriet album alebo komu sa nechce tak satky mam Lasarte La Sposa. Co poviete na ne? Aj ked pozicanie je veeelmi drahe ale stoji to za to ... Nie Deniska? :-) Povodne som chcela uplne iny styl ale ako to byva tak mam uplne ine. Ale zamilovala som sa do nich na prve vyskusenie :-) Sadli ako uliate :-) A su kraaasne.
Baby tie co mate v albume odpocitavadlo tak ide vam? Lebo mne nie ...
@h.a.i.n.y ahooooj :-) hej to je super, takto aspoň nezmeškáme žiadne odkazy v témičke, mne sa to totiž stáva dooosť často že si niečo nevšimnem :-N
Náááááááááááááááááááádhernééééééééééé máš šatičky, fakt sú krásne, budeš nádherná nevesta ! Nemáš náhodou foto aj v nich? Som strašne zvedavá :-) Ani mne to odpočítavadlo nejde, ale ukazuje sa mi to v profile, tak mi to v podstate nevadí :-) My už máme menej než 5 mesiacov ! Letí to strašne rýchlo :-)
@wera.g Presne Weri aj mne sa to stava ze si nieco nevsimnem v temicke co je adresovane mne :-) Resp. stavalo sa lebo som tu uz dlho nebola.
A fotky mam ano ale nechcem ich sem davat z principu. A bojim sa ich zneuzitia :-|
@h.a.i.n.y nooo tak keď si budeme dávať odpovedať, tak nič nezmeškáme, teším sa :-)
jasné, to hej, nikdy nevieš kto si to kam skopčí :-/ aaale ak by si mi na mailík poslala :-N ale keď sa bojíš, chápem, o to viac sa budem tešiť na tvoj svadobný album :-)
@h.a.i.n.y krasne satocky x-)
mne sa baby taato verzia ľúúúbi ja som na konikovi casto takze asi tak ale stara verzia mi bude chybat ;-) ale albumiky ja mam len pre priatelov takze sup sem s "pozvankami" na friends :-D
Ahojte dievcata!Tak oficialne pisem svoj prvy prispevok :-) Mam na vas jednu otazocku..s priatelom uz mame vybrany termin na 8.oktobra 2011, mame zarezrvovanu salu aj objednaneho kameramana spolu s fotografom,len neviem kedy je potrebne ist za knazom a rezervovat si termin..bojim sa ze bude obsadeny,popripade nebude volny na danu hodinu aku by sme chceli.len neviem ci to nie je skoro a nebudem pred nim vyzerat cudne..vy ste si kedy boli rezervovat?viem ze papiere pred sobasom staci mozno mesiac.dakujem krasne za vase odpovede a neviem prestat citat vase prispevky :-)
@sandra25555 Ahoj, no to zalezi asi od toho, ci kostol v ktorom budete mat sobas je casto vyuzivany na svadby alebo nie.My mame napriklad u nas v dedine tiez v kostole a sme napriklad zatial sami co budeme mat svadbu na buduci rok.V kosiciach ale, napr.v Dome sv.Alzebty je uz asi aj teraz neskoro ist rezervovat na buduci rok.Cize ak je to frekvetovany kosotol na sobase tak nic tym nemozes pokazit ze si to pojdes rezervovat a aj na hodinu a potom v priebehu roka budes riesit uz iba papiere.
@sandra25555 Ahoj Sandri. Vitaj :-) Za knazom ti staci ist aj 3 mesiace pred. Kazda jedna sme sa toho bali, ze prideme skoro a nas poslu prec, ze sme tam skoro. A v mojom pripade aj tak bolo. Teraz mame do svadby pol roka a zapis na fare uz mame za sebou, ale to len preto, ze odchadzame do zahranicia a vratime sa mesiac pred svadbou. Inak by nam ten zapis opät nespravil. Uz uz nas chcel poslat prec. TAkze s tym sa ponahlat velmi nemusite. Ale takych 4-5 mesiacov pred by som na vasom mieste asi uz sla.