Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@beronsche beron, ja mám takého švihnutého otca.. ale hádam mi hanbu nespraví :-D inak by ale mohlo byť fajn, lebo svokor je bohovský, vkuse hovorí zážitky zo života.. tak sa nasmejeme ako kone.. vkuse hovorí, že on si pamätá všetko od troch rokov :-D a najlepšie je, keď on povie prvé dve slová z nejakej príhody a svokra ho zahriakne, že predsa sme to už všetci pár ráz počuli :-D
Odpovedať
Dievcata, ja sa s vami lucim, dnes o 19:30 cestujeme s drahym do Rakuska za pracou a vratime sa az zaciatkom maja. :-S Taka dlha je sezona. Ale maju tam internet, tak snad vo volnom case sa tu dostanem. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bambula27 Jej Bambulka, tak si dobre zarobte :-) Prijemnu cestu a moc sa nenarobte :-)
Odpovedať
@bambula27 deni, tak sa moja držkaj, dávaj si na seba pozor a ozvi sa keď sa ti bude dať! x-)
Odpovedať
@bambula27 bambi, drzte sa tam!! A nech vam to rychlo zbehne!!
Odpovedať
Dakujem, moje zlate, ste mile :-) Budeme sa drzat, jeden druheho ;-) A veru, nech to rychlo bezi a doma budem mesiac pred svadbou x-) x-) Samozrejme, ze sa vam ozvem, ked sa bude dat. A vam prajem dalsie prijemne pripravy a tesim sa na svadob.foto tych, ktore to uz budu mat za sebou ....
Odpovedať
Profilova fotka
drz sa tam Bambi:) Nech Vam to vsetko dobre dopadne. Co tam idete vlastne robit?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre ranko kocky, ja uz v praci, nic sa mi nechce. Ale na vyber nemam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre ranko kocky, ja uz v praci, nic sa mi nechce. Ale na vyber nemam :-D
Odpovedať
ahoj bybi.. tak ani mne sa nechce.. a ešte tu mám skvelých 13 stupňov, čiže som nadšená ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab A co taku zimu??? Nejde kurenie, ci to chvilku trva kym sa vyhreje??? Preco mi predoslu spravu poslalo 2 krat??? :-.
Odpovedať
bybi, keď sme sa sem sťahovali z predchádzajúceho priestoru, tak majitelia dali zvaliť keramickú pec na pevné palivo, že sa bude kúriť elektrinou.. a jasné, že tá je drahá, tak sa šetrí.. a nevyhreje sa tu ani za týždeň! mám tu max. 17 stupňov.. ale to sa stalo len keď boli nie dávno vonku 10-stupňové teploty.. pevne dúfam, že už som tu teraz poslednú zimu.. :-S
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
bambula, stastnu cestu a vela si zarobte! A dufam, ze sa tam neodhodlate zostat ;-) Caute nevesticky! ja som akasi dementovana, ani neviem kde mi hlava stoji! Uz asi potrebujem dovolenku :-N vy kedy koncite robotu pred viancaocami? ja este 4 dni :-D
Odpovedať
ladyjh ty sa mas ja koncim az 23.12 :-)
Odpovedať
jani, dementovaná si?? :-D :-D :-D môj nastávajúci švagor - talian zvykol používať výraz "zdebilovaný" :-D :-D :-D čo sa týka práce, tak ja pracujem ešte aj budúci celý týždeň.. voľno mám len 24.-26. a potom od 30. .. čiže vlastne žiadne sviatky.. ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som zdebilovana ;-) uz mi z toho hrabe - z roboty, zo skoly, zo svadby, zo snubenca ........... najnovsie novinky su take, ze svokra chce aby som vsetkym anglickym hostom individualne rezervovala hotel, lebo ja jedina viem abidva jazyky..... Ze uz nech to mam vsetko za sebou! Ja som sa na toto vsetko nepodujala, ked sme oznamili, ze bude svadba :-( joj baby, niekedy mi z toho az nevolno je :-| Simi, neboj, o to to lepsie oslavis! My sme tento rok nikde neboli, len stanovat 2-3 vikendy, takze oddych je nevyhnutny, pre mna a aj pre snubenca :-. Draci, ty budes mat cely tyzden volno od 23? :-)
Odpovedať
@ladyjh najjednoduchšie by bolo mať komplet zoznam všetkých angličanov, pri každom mene poznámku koľkí budú z tej rodiny a zajendať im jedno celé poschodie alebo čo.. a vlastne len nahlásiť koľkí budú v tej a tej izbe.. myslím, že by to nemalo byť až také zložité keď budeš mať presný zoznam..
Odpovedať
nie od 24 mam dovolenku este 23 idem do prace...a potom idem az 3 januara
Odpovedať
drači, čiže tebe je najlepšie! :-D
Odpovedať
Caffte baby! lady - aj ja uz potrebujem dovolenkuuuuu... mam tolko roboty, ze mi z toho stoja hlasy dupkom, ale to ma nezastavi od navstevy MS... :-D :-D :-D Este 4 hekticke dni (vratane dneska) a idem domoooov (dufam :-N ) :-) A k tym hostom - asi by som urobila tak, ako ti simi radi... zoznam hosti a supnut ich vsetkych do jedneho hotela.... simi este mrznes? To je fakt otras, ze ti nezabezpecia normalne kurenie v robote.... Vydrz!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojteeee :-) bambi držím vám palce, nech sa vám tam darí a budem sa tešiť keď sa ozveš :-) ja budem v práci posledne 22.12 tak do 12tej a potom prídem až 3.1. s tým, že 5.,6.,7.,8.,9.1 budem ešte doma :-D
Odpovedať
beron, mrznem stále, ale som si obliekla takú hrubánsku vestu.. sedím tu pri compe a mám na háku čokoľvek robiť 8-( dúfam, že takto o rok už budeme v štádiu očakávania potomka a budem si pekne sedieť domka a vypekať koláčiky x-) veľmi dúfam, že sa nám to podarí! a mám v pláne sa dať vypísať, nakoľko tehotná žena nemôže pracovať v takýchto podmienkach.. ]-(
Odpovedať
@simcab Simi, tak to dufam, ze takto o rok si budeme vymienat tehotenske skusenosti!!! :-)
Odpovedať
joooj, to by bolo super keby sa hneď ujala naša koníkovská téma x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,ste tu take,co planujete ,zimnu, svadbu? Termin mame na zaciatok februara 2011 ste tu take holky? Mam temu na feb'11 ked chcete
Odpovedať
@samain_night prepáč, ale nebola si náhodu v téme svadba v r. 2012?? presunuli ste to??
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab jooooj takto ťa nechajú mrznúť?? No pekne, pusti si na youtube nejaké letné piesne a riadne si zatancuj, sa zahreješ :-D alebo príď ku mne, ja tu mám zase tak že všetci čo ku mne idú vravia že tu mám ako v saune, teplúčko, a chodia sa ku mne zohrievať :-D jaaaaj to by bolo super keby sme baby takto o rok mali tému na koňovi a tam spolu čakali :-) hmmm, alebo keby sme sa už dočkali :-) @samain_night - vitaj medzi nami :-) jooj tak to ty už máš zachvíľočku, my máme svadbu v máji :-)
Odpovedať
@wera.g tak tému už máme aj teraz, weri.. vďaka mojej šikovnosti! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Simcab,jo bola som v tej teme,presuvame, hadam to bude lepsie a konecne pokoj
Odpovedať
@samain_night ale nerozumiem tomu, prečo si si zmenila nick.. =-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?