Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja,ani ja nie, vacsinou som cez fon tu,takto to nvm pozriet,a dnes som na to prisla,ze mam 2 nicky!vecer sa na to mrknem,aj cez tento nick mi vyhadzuje,ze mam 2albumy,..niekde je chyba
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievčence :-) simi žiadne záhadné zmiznutie sa nekoná, len mi skončila PN-ka a keďže to mám v práci momentálne pestré, nestíham. Väčšinou ak mám chvíľu, zapnem si FB. My máme dnes 39 dní do svadby a už konečne môžem povedať, že je všetko zajednané :-) :-) Hostinu budeme mať nakoniec v Age v TT a obrúčky by nám mal priniesť Ježiško :-) Už sa začíname pomaly tešiť, aj keď na plno to prepukne až po Vianociach :-) Tak sa tu zatiaľ majte krásne, nech vám idú prípravy podľa predstáv, cez Vianoce vás prídem zasa pozrieť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj meddy, tebe sa to riadne krati:) Zachvilocku to mas za sebou. Drzim palceky nech sa dari v pripravach aj v praci:)
Odpovedať
@simcab už je aktívny dúfam že len ten pôvodný nick
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab fííííha no pekne a mňa tam ani nepozvete,haaa? :-( :-D
Odpovedať
@wera.g ale ty si.. x-) šak teba som tam dala medzi prvými! ;-)
Odpovedať
.. a tu nájdete tú témičku.. http://www.modrykonik.sk/forum/tema/p...
Odpovedať
Profilova fotka
simcab nejde to otvorit :-|
Odpovedať
Profilova fotka
meddy tak uz sa vam to krati! Aj ja to cchem mat za 39 ;-) tak bufam, ze vsetky uz coskoro budeme na konikovskej temicke :-D :-D tu okolo mna je tu nejaky baby boom, tolko cakateliek az no. v kancelarii jedna, v skole jedna zistila, jedna porodila, 2 zname.......... aj ja cem :-N
Odpovedať
neboj jani dockas sa aj ty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Caute kocky :-) Lady aj ja mam teraz 2 kamosky tehotne a obe su od seba tak asi tyzden v tehotenstve :-) Tak ich planujem zoznamit, ved urcite sa budu mat o com rozpravat :-) Ja som sa dnes rano zobudila a ako som otocila hlavu, nieco mi prasklo v krku, v takej bolesti som asi od porodu nebola... Ani som sa z postele nevedela postavit, som si musela hlavu drzat aby nebola na krku taka vaha :-N :-D Ale uz som si dala tabletky od bolesti, tak sa to trosku zlepsilo... @simcab Simi to je ozaj o nicom, ked ti v orobte poriadne nezakuria. Nie je na to nejaky zakon, ved aj zamestnavatel ma urcite povinnosti voci svojim zamestnancom... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab tak aj my ideme do ikey v sobotu, tak som zvedavá či ta tam zbadám :-D predtým sa mám stretnúť v senci aj s petkou28 z tejto témy :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bybi ach, bybi, však im to stále hovorím, že to sa takto nedá.. už som chcela odtiaľto odísť, ak to nemienia riešiť, no musím vydržať aspoň do svadby.. inú robotu totiž neviem kde by som našla.. :-p @z.junasova zuzi, aj my pôjdeme v sobotu, tak som aj ja zvedavá :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab simi, no bude to len na tebe, ty ma môžeš ako tak spoznať z profilovej fotky alebo fotiek z albumu, takže jedným očkom na nábytok a druhým na ľudí :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Cauute baby :) darceky uz pokupene? Ja mam stresy,lebo som tomimu objednala darcek a ten obchod je uz 4 dni bez vysvetlenia zavrety.. Simca - ja mam v praci asi len 10 stupnov...majitelka priestoru sem nechce dat spravit kurenie..:tak pouzivam len ohrievac My sme si vcera robili baby test,ale dopadol ako som si myslela - nic..tak sa tesime na buduci rok ked tam 2 ciarocky budu :)
Odpovedať
peti, ja si tiež kúrim fukárom, no to mám väčšinou pocit, že len víri ten studený vzduch.. kokso, ja mám na to iné nervy ]-( však aj v lete je tu väčšinou o cca 15 stupňov menej, tak to je strašný šok keď výjdem von.. a ľudia ma ako vytáčajú, keď príde.. jááj, ako vy tu máte dobre.. hej, bohovsky! sedím tu v hrubých ponožkách a mikine.. a zas teraz všetci.. jááj, akú tu máte zimu.. no čo im mám povedať.. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 Petka tak dufam ze darcek pride... Toto urcite nepotesi, zvlast ked este nemas darcek doma.. Ja uz mam viac menej vsetko nakupene, Zarke uz mame vsetko aj zabalene, pre draheho este cakam, tak snad to coskoro pride :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievčence :-) ako sa mate? nejako vas nestiham ani citat, nie to este docitat vsetko kym som tu nebola :-) vsetkym vam prajem pekne sviatky :-)
Odpovedať
ahojte :-) beruška, a čože si taká zaneprázdnená?? ;-) baby, my dnes máme stretko rodičov.. no som zvedavá ako to dopadne.. :-. :-. pôjdeme do reštaurácie, keďže u nás doma sa toľko ľudí nepomestí.. rsp. aj by sa pomestilo, ale je to u nás také divné, čiže sme to vyriešili takto.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj simcab :-) no v robote mame blazninec, okrem toho nam zatrhli nejake stranky a sledovali internet ale vcera som prehovorila IT-ckara nech mi to spristupny :-) tak som tu. doteraz som mala este aj prednasky v skole a teraz mi zacinaju skusky :-( takze vsetko nakopu. drzim palce, aby stretko dopadlo dobre :-)
Odpovedať
ach, to si ja neviem predstaviť, že by mi svadbu zatrhli v robote.. :-( však keď mám veľa roboty, tak robím, ale predsa si môžem aj oddýchnuť nie?? a teraz som ešte aj rýchlejšia, lebo sa snažím všetko chytro chytro spraviť, aby som si mohla s vami pokvákať x-) a ďakujem pekne za palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no takyto nazor mame asi vsetci len nie nase vedenie :-) ale tak snad uz to bude ok. okrem toho mame dnes vianocny vecierok a mne sa tam taaaaak nechce :-( uz sa mi ani pracovat nechce, nejaka vianocna nalada ma pochytila :-) a darceky nakupene? :-)
Odpovedať
my, našťastie, tento rok nemáme žiadnu akciu vianočnú.. absolútne nemám chuť nikam chodiť, keďže minulý rok, aj ten predtým, sme museli ísť v sobotu po "závere roka" do práce 8-( čiže som mala v pláne neísť, ak mi nedajú voľno.. našťastie to ale nemusím riešiť, lebo namiesto večere sme dostali vyššie odmeny x-) darčeky mám už takmer všetky, len drahému ešte nejakú drobnosť dokúpim, pretože mám pre neho len parfém.. a ty si ako na tom??
Odpovedať
Profilova fotka
ja uz v podstate tiez vsetko mam, este nejake drobnosti :-) nooo tiez by mi radsej prospeli tie odmeny, ktore sme nedostali uz druhy rok, vrrrr :-( ale tak co uz, konatelia furt rozpravaju ako na taketo akcie je rozpocet.... no neviem neviem. a ako budete travit vianoce? :) ja uz sa tesim po novom roku nech mame konecne na papieri datum svadby kedze to nemame v mieste trvaleho bydliska a papiere nemozu byt starsie ako 6 mesiacov :-)
Odpovedať
no čo sa vianoc týka, tak ja 23. pôjdem z práce k našim, 24. budem u nich.. a potom 25. pôjdem asi zas k drahému..
Odpovedať
Profilova fotka
no my budeme mat na vianoce svokru u nas... ale na silvestra ideme az za BB k rodine draheho tak sa tesiiiim :-)
Odpovedať
aha, ja som chcela ešte viac napísať :-D že 26. odchádzajú svokrovci naspäť pracovať, čiže od 27. sme znovu samí :-| čo sa svadby týka, tak cez sviatky chceme aj ostatnej rodine oznámiť, že bude svadba a taktiež sa chceme stretnúť s kamarátom - kňazom, s ktorým sa chceme dohodnúť na tom, aby nás on sobášil.. a potom v januári pôjdeme do kostola rezervovať termín, a taktiež aj sálu..
Odpovedať
@simcab Ahoj. A ja cem do konikovskej temicky :-) Ale tiez mi to nejde otvorit :-|
Odpovedať
@h.a.i.n.y prepáč moja, na teba som zabudla |-| ale už si tam! :-)
Odpovedať
@simcab Dakujem. Uz som tam hodila aj jeden prispevok :-) Super tesim sa ze teraz budeme pokracovat tam ;-) Inak to je sukromna skupina? Tam nebude mat nikto pristup iba my?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?