Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@ladyjh No s nou je tazke sa dohodnut, ale ten moj to urcite zvladne
. Ten chce tiez len jedno vino. Len ked sa ja opytam svokry, ze preco dva druhy, ved to aj tak nebude mozne spoznat, tak ma vzdy prekole ocami a ziadny padny dovod mi neda
. Preto uz tuzim, aby bolo po vsetkych pripravach, nejak sa mi nic nedari, ci uz so satami, oznameniami, papierovackami...no hruuza.
Skratka tam ten moj pojde v marci, zoberie jedno vino a bude22. dec 2010- Sponzor fóra
@dracica6663 ja tu budem tiež..
22. dec 2010tak ano to je pravda ale ja som si mohla dovolenku zobrat len som nechcela...chcela som si usetrit na dalsi rok budemp otrebovat dost... ja som do 15 h ale mozno ma pustia skor....
a dnes idem o 14 h domov lebo nemam kupeny darcek pre priatela ziadnynejako nestiham nic...tak malo cas a tolko toho mam
ani nebudem vediet ze nejake svatky su lebo sa musim ucit na 6 skusok...
22. dec 2010@bajka1 Ahojky. Ci pana bajka ved ty to mas uz za paaar
22. dec 2010- Sponzor fóra
@h.a.i.n.y Ta ci pana hej
...Nech uz to je
22. dec 2010@bajka1 Ta ci pana super
22. dec 2010@dracica6663 no kde si ty??
23. dec 2010@simcab nemam co robit v praci tak som sa tu ucila
23. dec 2010@trdielko149 Krasne prianie...Krasne sviatky plen pokoja
23. dec 2010@trdielko149 Malicka je cely tatko na tej fotke
jooj zlataa je
Aj ja vam prajem baby krasne prezitie vianocnych sviatkov plne pohody, lasky a spokojnosti. A do noveho roka uspesny krok a aby nam to teda vyslo v tom roku 2011
Kraaaasne Vianoce .....23. dec 2010@bambula27 Deniska bud rada ze to dopadlo tak ako dopadlo a ze ste doma lebo to co sa tam dialo nie je normalne moja! A bud rada ze si na Vianoce doma a ze tam nerobis doslova otroka zo seba doteraz. Dobre ze ste dali tomu koniec lebo neviem ako by to dopadlo. Neboj pracicka sa urcite najde a budes spokojna.
23. dec 2010@h.a.i.n.y Ja viem, moja
Sme obaja velmi radi, ze mozeme byt cez sviatky doma. Su to nase posledne Vianoce ako slobodni
A v januari pekne do robotky. Hlavne, ze sme spokojni a netrapime sa tam.
23. dec 2010@bambula27 ahoj moja.. akurát som dnes na teba myslela, že ako budete vianocovať
23. dec 2010@simcab moja, ahojky
No, povodne sme mali "vianocovat" pracovne, ale budeme doma. Juchuuu
23. dec 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
❤ Historický interiér
❤ Svadba pod hviezdnou oblohou
❤ Ideálne priestory pre menšie svadby
❤ Možnosť prenájmu ZADARMO!
No tiez si to myslim...Neviem preco svokra vymysla, ked aj tak to bude v jednom dzbane a nikto nebude vediet, ktore je ktore