Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
My sme boli tiez predvcerom v jednom zlatnictve pozerat na obrucky a tiez nam pani povedala ze z matneho zlata nevydrzia dlho. Takze moja predstava je zmarena ... Ja som povedne chcela matne v kominacii s lesklym zlatom ale tak obrucky budu asi cele leskle. No nevadi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y aj ja som chcela matne biele zlato s lesklym zltym... Ale uvidime co najdeme a mozno aj tak kupime matne :-N Ak nenajdeme nic co by sa nam pacilo leskle :-N
Odpovedať
Profilova fotka
aj my chceme kombinaciu leskleho a matneho. Ja si myslim, ze to leske tiez o moc dlhsie nevydrzi. Po case na nom bude poznat skrabance.
Odpovedať
ahojte :-) na tom lesklom budú vidieť škrabančeky, ale nie je to nič hrozné.. včera som pozerala obrúčky, čo majú svokrovci, ktorí sú spolu skoro 30 rokov a sú pekné.. to isté aj u našich.. čiže to lesklé je podľa mňa lepšia voľba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simonka, nosia tie obrucky kazdy den? Ja mam snubacik z leskleho zlteho zlata, nosim ho kazdy den a uz na nom to nosenie trosku poznat. A to ho nemam este ani dva roky. Samozrejme nemam ho nejaky zniceny, ale ked sa lepsie zadivam, tak ich tam vidim.
Odpovedať
svokor nenosí kvôli práci, a svokra ho odložila pred 4 rokmi, no dovtedy ho nosila denne.. tak isto aj moja mamina ho nedávala dole vôbec, a jasné, že malé škrabance tam sú, však ale to by sme si museli dať wolfrámové, aby na nich škrabance vidieť neboli..
Odpovedať
Profilova fotka
ciastocne sa poskodia aj take aj take. S matnymi nemam skusenosti ale mozno sa teda znicia este viac. Uvidime ake vyberieme na veltrhu. A vy ake chcete nakoniec? ocel alebo zlato?
Odpovedať
najradšej by som oceľ, ale keĎže sme dostali staré zlato, tak budú zlaté.. ale biele, žlté určite nie..
Odpovedať
Profilova fotka
matne zlato sa vraj casom stane lesklym, aspon tak nam hovorili v zlatnictvach
Odpovedať
Profilova fotka
my sme vlani na veltrhu nasli take krasne kombinacia zlteho matneho a bieleho leskleho zlata. Boli velmi krasne, len teraz sa zacinam trosku obavat, ci je to az tak spravna volba. No uvidime, mozno sa nam zapacia nejake ine este
Odpovedať
Profilova fotka
Nech nový rok splní Vaše priania, anjeli nech Vaše cesty chránia a problémy nech sa Vás stránia!
Odpovedať
Profilova fotka
Moji svokrovci maju uz tretie obrucky, co sa im vzdy znicili, takze ja tiez ratam s tym ze ich budeme obmienat casom :-) Mne sa strasne paci to matne zlato, ale nasla som aj leskle co sa mi pacili. Ale zatial som videla len obrazky, uvidim nazivo co sa mi bude pacit, lebo aj fotky vedia byt krasne a skutocnost nemusi byt az taka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak to byva bybi... na obrazku krasne ale v skutocnosti nic moc. Nas pripad je ale zase opacny, na obrazku sa mi vobec nepacili, nezaujali ma a v skutocnosti su nadherne:)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka Ved preto ja sa neupinam na ziadny konkretny, mame nejaku predstavu, ale asi az ked ich uvidime nazivo sa rozhodneme. V kazdom pripade sa na tu cast neuveritelne tesim x-)
Odpovedať
ach, dievčatá, ja sa na to všetko veľmi teším.. ale mi je aj trošku ľúto, že sa teším vyše roka a za chvíľočku bude po všetkom.. podľa mňa by taká svadba mala trvať aspoň tri dni, aby sme si to stihli vychutnať poriadne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab no to by mohla... ale to najdolezitejsie bude trvat dlhsie ako 3 dni...cely zivot... tolko budeme s nasimi polovickami:) A to je predsa najdolezitejsie
Odpovedať
Článok sa načítava...
však jasné, že je.. ale ja by som chcela dlhší svadobný deň..
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab simi ale kolko by to stalo :-D :-D :-D ved aj ten jeden den stoji dost :-D :-N :-p
Odpovedať
o tom potom, bybi :-D však aj tak sa to nedá.. ja si len tak nariekam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab v pohodicke, len sa vyplac :-D my ta radi budeme pocuvat :-D A co si dostala pod stromcek? :-)
Odpovedať
bundičku lyžiarsku, rukavice, veľa kozmetiky, dva svetre, mikinu, dvoje papuče.. na viac si nespomínam :-D
Odpovedať
@bybi No ja dam asi radsej na rady pani v zlatnictve lebo bola by som nerada keby sa mi zacalo osuchavat zlato :-| A obrucka sa nosi kazdy den takze tam je ta pravdepodobnost dost velka.
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab no ty si musela posluchat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab a uz ti je lepsie? Ci stale si chora?
Odpovedať
veru som aj poslúchala, však ja som najlepšia! :-D :-D ale nie, nejaké darčeky som si aj sama dala.. som sa poistila, že ak by sa ostatným nezdalo, že som bola dobrá :-D ešte som chorá, a nejak sa to nelepší.. kašeľ mám síce miernejší, no nos zapchatý, kýcham, no úžas..
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab tak dufam ze sa skoro uzdravis :-) A co dneska robite, mate nejaky plan?
Odpovedať
ďakujem, moja.. dnes pôjdeme k našim na večeru a potom prídeme naspäť domov k havinovi.. čím je starší, tým sa viac bojí, tak musíme byť pri ňom.. :-) ale mne to nevadí, nemám veľmi rada silvester, nejak podľa mňa nie je čo oslavovať..
Odpovedať
Tak my budeme mat asi papuckovy Silvester s drahym :-) Vy sa kam chystate baby?
Odpovedať
Profilova fotka
no nic, idem ja uz pomalicky domov z prace za mojim drahym:) Tak sa majte krasne a stastny novy rok prajem:))
Odpovedať
Profilova fotka
My tiez papuckovy :-) Mame vela filmov, tak budeme pozerat telku. Nemame moc kam ist aj tak, kedze nemame kde dat Zarku, ale tiez mi to vobec nevadi, som rada ze budem s mojou rodinkou :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?