Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@h.a.i.n.y aj ja som tak chcela kombinacia matne s lesklym pekne to vyzera ale kedze to dlho nevydrzi tak som to nechcela....
Odpovedať
Profilova fotka
kočky prajem Vám krásny Silvester a ešte krajší NOVÝ ROK 2011 ... :-)
Odpovedať
aj ja prajem vsetkym stastny Novy rok nech nam vidu vsetky priania a plany....a este treba oslavit koniec tohto roka ;-)
Odpovedať
Ahojte kocky. Tak som prva v tomto roku co vam prajem stastny novy rok x-) Vela zdravia, stastia a laaasky x-) Babyyyyy v tomto roku sa vydavameeeeee ;-) :-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Stastny Novy rok dievcata:) Nech je aspon tak uspesny ako ten predosly. Tento rok nas toho vela caka. Mnoho z nas bude mat statnice, budeme sa vydavat, zariadovat si spolocne byvanie, planovat babatko atd. Myslim, ze tento rok bude najvynimocnejsi v nasich zivotoch. Preto Vam prajem vela uspechov a splnenych priani, nech vsetko vyjde tak ako si planujeme:)
Odpovedať
ahojte :-) aj ja vám (nám) všetkým prajem krásny nový rok, nech sme všetky hlavne zdravé a šťastné.. nech sa nám splní všetko, po čom túžime, nech je náš svadobný deň taký, ako si predstavujeme a ďalší manželský život ešte krajší x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte vsetko dobre v novom roku vam prajem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, vsetko najlepsie vam vsetkym prajem v novom roku :-)
Odpovedať
prajeme ak sa da este krajsi a stastnejsi novy rok 2011 ;-) j&a
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babušky tiež vám prajem všetko len to najlepšie v novom roku, nech sa svadbičky vydaria podľa vašich predstáv, aby ste svojich mužíkov milovali čoraz viac a oni vás, nech sa vám darí aj v práci aj s rodinkami, vo všetkých smeroch.. a nech sa vaše sny stanú skutočnosťou :-) Zároveň sa vám chcem poďakovať, za vaše rady, pomoc a za to že ste tu boli aj pre mňa v roku 2010, veľmi si vás vážim a teším sa, že som vás spoznala ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky, ako ste na tom s prípravami na svadbu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak my momentalne stojime s pripravami. cakame na svadobny veltrh zaciatkom februara. no a budem musiet zmenit svadobne saty, ak vsetko dobre dopadne.
Odpovedať
Profilova fotka
@sinov Ahojky, na svadobný veľtrh sa chystám aj ja - aj keď dovtedy už budem musieť mať všetko vybavené a zabezpečené lebo svadbu máme už 11.marca, tak pôjdem len pokukať - a teraz sme stáli aj my trošku, predsa len sviatky, ale pozajtra máme stretko s DJom.
Odpovedať
Profilova fotka
luci my mame este casu dost. :-) takze obrucky a ine drobnosti si tam mozme vybrat. tie dolezite veci ako miesto, dj atd uz mame tiez vybavene.
Odpovedať
Profilova fotka
@sinov tak supeeer, ja musím ísť ešte do salónu odskúšať si šaty so spodničkou, lebo darmo ich mám doma - bez toho si nemôžem kúpiť topánky, lebo neviem aký podpätok, aby šaty neboli krátke potom alebo dlhé ešte. A šaty budeš mať aké?
Odpovedať
ahojte :-) my taktiež teraz stagnujeme s prípravami, no po 10. pôjdeme rezervovať sálu a kostol.. teraz cez sviatky sme hovorili s kamarátom-kňazom, ktorý nás mal sobášiť, no padlo to :-( akurát v tom termíne odchádza na mesiac preč.. :-( a nám sa už termín z rod. dôvodov nedá posunúť..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sinov a čože budeš meniť šatky? tie tvoje sa ti už nepáčia? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab tak to mi je ľúto, že Vám to takto padlo, ale netreba to vzdávať, určite to dobre dopadne, dohodnete sa s iným pánom farárom - my sme mali tiež problém vybaviť náš termín - v piatok totiž nie všade na matrike sobášia ale nakoniec sme to vybavili... a kedy máte presne termín?
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y @ bybi nesnažíme sa o mimi vyslovene, len sme raz skúsili že či :-D aaale veľmi chceme mimi, uvidíme možno od budúceho mesiaca by sme sa mohli začať snažiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 s prípravami sa začíname pomaly rozbiehať - vyberáme obrúčky, chystáme sa n veľtrhy pozháňať nejaké drobnosti a hlavne drahému oblek :-) pôjdeme zaplatiť zálohu za reštauráciu asi tak budúci týždeň, no a ostatné postupne :-) a čo ty s prípravami? a aké máš šatky? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g my ideme tento týžden tiež vybrať obrúčky, sálu už máme zajednanú, výzdobu som si objednávala aj s oznamkami cez net - už máme doma, výzdobu na auto som našla tu cez bazar, ešte si musím ísť odskúšať šaty so spodničkou, ktorú si musím požičať zo salónu - nechce sa mi ju kupovať a potom môžem ísť vyberať topánky. Šaty budem mať La Sposa - Sandaline - nájdeš ich aj u mňa v albume príprav - kúpila som si ich aj so závojom tu - cez bazar za supeer ceny. O nejaký ten týždeň idem ešte aj na skúšku účesu a make upu, pozajtra máme stretko s DJom, tento mesiac chcem stihnúť ešte stretko s fotografom. A zbehnúť za majiteľkou penziónu, dohodnúť si už konečné menu. Oblek už máme, drahý si kupoval už dávnejšie a na sobáš bude mať asi slávnostnú hasičskú uniformu - tak o jednu starosť menej :) ja si ešte musím pokukať nejaké šatičky po polnoci. A Ty aké budeš mať šaty? a odkiaľ si?
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 no veď vy to už máte zachvíľočku :-) pozrela som tvoje šatky v albume, krásne sú, super :-) spodničku si aj ja budem požičiavať, len neviem či mám brať z nicole odkiaľ mám aj šaty, alebo z nejakého salónu čo je bližšie :-) Tak máte toho teraz veľa na vybavovanie :-) Fíííha, tak tvoj drahý bude v hasičškom? Môj si vezme asi len prilbu na fotenie, nech nám to pokračuje k tomu nášmu predsvadobnému klipu :-) Ja mám šaty Pronovias Oleaje, zamilovala som si ich dávno, tak som ich musela mať :-D A bývam na záhorí, v dedinke neďaleko Malaciek :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g No veru pomaličky sa nám to kráti :) heeej? neďaleko Malaciek? tak predpokladám že tvoj nastavajúci asi pracuje na HS Malacky - hehe ja robím na krajskom operačnom v BA - Malačania sú naši chlapci spolu s HaZÚ, s Pezinkom a so Sencom, poznám tam aj niektorých, kolegynka čo bola so mnou v ZA - jej manžel je tam tiež hasičom, bola som tam aj štyri týždne na brigáde na základnom kurze. Vybavovačky sú, ale tak podstastné veci už máme dá sa povedať vybavené. Ešte topánky, obrúčky a nejaké drobnosti. Ale zistila som, že svadba sa dá v pohode vybaviť aj za dva alebo tri mesiace : ) a budete mať živú hudbu alebo DJa? my DJa, kameramana ešte neviem - zatiaľ sme ho neriešili, hlavne že bude fotograf. a koľko budete mať ľudí? my máme 50, viacej som už nechcela, aj keď mamina ešte stále vymýšla niekoho pozvať :) Tie šaty Pronovias Oleaje sú nádherné, s Nicol je veľa nevestičiek spokojných, aj kamoška mala od nich šaty.
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g pacia a moc. ale som tehotna a v juni sa do nich uz nevojdem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 juuu mas krasne saty :-)
Odpovedať
@sinov gratulujem vám! a veľmi sa s tebou teším :-) prajem veľa zdravíčka, nech si užiješ tehotenstvo v pohode! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sinov juuuuuuuj gratulujeeeeem !!!! tak to potom hej, teda budú nejaké antického štýlu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab dakujem. :-) drzte nam palce, lebo ma v pondelok operovali na prasknutu cystu a az tam zistili, ze cakame mimi. tak nech je malicke v poriadku.
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g este raz dakujem. ano asi anticky styl. ved uvidim co budu na mna mat. potom zase vlozim foto.
Odpovedať
@sinov budem na vás myslieť, nech ste ok! ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?