Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab este raz dakujem. a co mas noveho ty? dlho som tu nebola, tak som stratila prehlad.
Odpovedať
@sinov čo sa svadby týka, tak máme za sebou stretnutie rodičov.. taktiež mám objednané šaty.. a ešte sme chceli, aby nás sobášil kamarát-kňaz, no padlo to, lebo bude mimo slovenska :-( inak nič..
Odpovedať
Profilova fotka
@sinov moc držím palce, aby ste boli v poriadku :-) tak ste mali krásny vianočný darček - zistiť že čochvíľa budete 3ja :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab tak ale pomaly sa to uz zacina rozbiehat, ci? vsak tych 7 mesiacov utecie raz dva. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g skor taky predsilvestrovsky, ale moc sa tesime :-) fakt sme si nemysleli, ze sa to tak rychlo podari.
Odpovedať
Profilova fotka
@sinov - teším sa s vami ! :-) a v ktorom si mesiaci teraz? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g v 5. týždni čiže druhý mesiac
Odpovedať
Profilova fotka
baby nasla som tak krasne svadobne saty, lenze zohnat ich za cenu max 300eur je fakt nemozne, nevedeli by ste mi poradit kde by sa mohli dat zohnat su od pronovias a volaju sa Rima
Odpovedať
Profilova fotka
@sinov no pekne, tak to na svadbe budeš cca v 8.mesiaci? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s a čo takto dať si ich ušiť? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g nieee na začiatku siedmeho :)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g bojim sa zeby nenyzerali ako tie co som skusala, sa bojim pevnosti korzetu a strihu sukne, vacsinou co som porovnavala original a site tak to bol obrovsky rozdiel :-S
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@michala.s fuuha, tak to asi fakt jedine dat si ich usit. originaly aj ked z minulych kolekcii za 300€ asi ozaj nekupis
Odpovedať
@michala.s ja som v salóne kde si dávam šiť šaty, videla šaty, ktoré som predtým videla aj v salóne a boli takmer na chlp rovnaké.. =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Simi to je asi od stastia ale pronovias su tazke saty
Odpovedať
ja som si dávala šiť pronovias, čiže uvidím aké budú..
Odpovedať
Profilova fotka
Nasla so ich na jednej zahranicnej stranke za 330 Dolarov
Odpovedať
len to sotva budú originály, miška.. ja som moje nenašla pod 900 dolárov.. neviem síce, z ktorej kolekcie sú tie, ktoré hľadáš, moje sú z 2011..
Odpovedať
Profilova fotka
@sinov ďakujeeeeem :) a kedy máte svadbu vy?
Odpovedať
Profilova fotka
Simi moje su az 2009, cize uz dost stare na to aby sa dali zohnat lacno, len sa bojim ze to bude china
Odpovedať
miška, a ty vlastne ešte nemáš šaty?? či len jedny??
Odpovedať
Profilova fotka
Simi no mam zaplatenu zalohu ale este stali sa mi neozvali ci sa im podarilo mi ich rozsirit, ak sa im to nepodari tak budem v haji a popravde nie su az take krasne ako tie jedny co som skusala v nicole
Odpovedať
ale tak máš ešte čas zháňať.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Simi lenze mne od marca zacina pracovny kolotoc s volnymi max nedelami a volno dostanem v praci az stredu pred svadbou. Budem mat zabavne po nociach emailovat s dodavatelmi :-D
Odpovedať
čaute kočeny. pekný nový rok :-) Tak.. už to nemám ani za tri mesiace .. a nemám dokopy nič.. Stres a panika.. ]-( neviete stránku, kde majú lacnejšiu organzu? Miška držím palce so šatami, dúfam, že sa ti podarí zohnať ich. nepozerala si po bazároch na nete, či ich nejaká kočka nepredáva?
Odpovedať
@sinov Gratulujem k tehu x-) Musis byt stastna! x-) A este ked ste sa to dozvedeli takou nahodou :-) Vobec si to netusila? @barborav Uz mas ozaj stres necele 3 mesiaca pred svadbickou? Sice ja ked si to predstavim tak aj ja mam stres :-D A to mam este 7 mesiacov ...
Odpovedať
no veru.. mám.. lebo žiadna výzdoba kúpená, žiadne alko, skoro ani nealko.. bude to ešte sranda .. :-D sinov - gratulujem, takéto dobré správičky sa dobre počúvajú ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sinov Gratulujem k babatinku a prajem najma vela vela zdravicka,aby ste si v pohode uzili toto najkrajsie obdobie tehotenstva a aby si mala dobry a lahky porod a krasne zdrave babatinko v naruci x-) x-) srdecne vam gratulujem! co sa tyka nasich priprav objavila som v LV guud obchod so "somarinkami" do vyzdoby a hned mi dala majitelka aj zlavovy kuponik takze niektore veci si budem kupovat tam ine budem mat od aranzerky s ktorou mame stretko 15.1. ;-) a hned 16.1. mame stretko s kucharom vyberieme menu a tak ;-) a 18.1.letiim na nakupy na zlavy do Londyna nakolko som si zohnala letenku za 30 euro spatocku sa mi to oplati viac nez ist do Nitry do OC na nakupy aspon bude Emmuska oblecena vo veciach ktore nikto iny mat nebude lebo obcas mi uz ide na "city" ked stretnem deti navlas tak isto oblecene ako je ona ...ale to je cele zato ze jej vecicky kupujeme v Tescu :-D :-p @barborav ked niekde najdes fakt lacno organzu daj mi vediet aj ja potrebujem zopar roliek na vyzdobu do kostola a pred KD + auto ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
holky v jednom obchode tu v CR maju celkom lacnu organzu... ta 10 m dlha a 40cm siroka rolka vyjde okolo 3,5 eura. A maju dost vela farieb na vyber. Neviem ako sa to pohybuje na Slovensku ale zda sa mi celkom lacna.
Odpovedať
ja som videla na tom velvet heaven shop lacnejšiu a ešte ked si hodíte do gooogla, tak vám nájde lacnejšie organzu, hlavne v tých ,,nesvadobných´´ obchodoch..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?