Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@sinov čo sa svadby týka, tak máme za sebou stretnutie rodičov.. taktiež mám objednané šaty.. a ešte sme chceli, aby nás sobášil kamarát-kňaz, no padlo to, lebo bude mimo slovenska :-( inak nič..
baby nasla som tak krasne svadobne saty, lenze zohnat ich za cenu max 300eur je fakt nemozne, nevedeli by ste mi poradit kde by sa mohli dat zohnat su od pronovias a volaju sa Rima
@wera.g bojim sa zeby nenyzerali ako tie co som skusala, sa bojim pevnosti korzetu a strihu sukne, vacsinou co som porovnavala original a site tak to bol obrovsky rozdiel :-S
Simi no mam zaplatenu zalohu ale este stali sa mi neozvali ci sa im podarilo mi ich rozsirit, ak sa im to nepodari tak budem v haji a popravde nie su az take krasne ako tie jedny co som skusala v nicole
Simi lenze mne od marca zacina pracovny kolotoc s volnymi max nedelami a volno dostanem v praci az stredu pred svadbou. Budem mat zabavne po nociach emailovat s dodavatelmi :-D
čaute kočeny. pekný nový rok :-)
Tak.. už to nemám ani za tri mesiace .. a nemám dokopy nič.. Stres a panika.. ]-(
neviete stránku, kde majú lacnejšiu organzu?
Miška držím palce so šatami, dúfam, že sa ti podarí zohnať ich. nepozerala si po bazároch na nete, či ich nejaká kočka nepredáva?
@sinov Gratulujem k tehu x-) Musis byt stastna! x-) A este ked ste sa to dozvedeli takou nahodou :-) Vobec si to netusila?
@barborav Uz mas ozaj stres necele 3 mesiaca pred svadbickou? Sice ja ked si to predstavim tak aj ja mam stres :-D A to mam este 7 mesiacov ...
no veru.. mám.. lebo žiadna výzdoba kúpená, žiadne alko, skoro ani nealko.. bude to ešte sranda .. :-D
sinov - gratulujem, takéto dobré správičky sa dobre počúvajú ;-)
@sinov Gratulujem k babatinku a prajem najma vela vela zdravicka,aby ste si v pohode uzili toto najkrajsie obdobie tehotenstva a aby si mala dobry a lahky porod a krasne zdrave babatinko v naruci x-) x-) srdecne vam gratulujem!
co sa tyka nasich priprav objavila som v LV guud obchod so "somarinkami" do vyzdoby a hned mi dala majitelka aj zlavovy kuponik takze niektore veci si budem kupovat tam ine budem mat od aranzerky s ktorou mame stretko 15.1. ;-) a hned 16.1. mame stretko s kucharom vyberieme menu a tak ;-) a 18.1.letiim na nakupy na zlavy do Londyna nakolko som si zohnala letenku za 30 euro spatocku sa mi to oplati viac nez ist do Nitry do OC na nakupy aspon bude Emmuska oblecena vo veciach ktore nikto iny mat nebude lebo obcas mi uz ide na "city" ked stretnem deti navlas tak isto oblecene ako je ona ...ale to je cele zato ze jej vecicky kupujeme v Tescu :-D :-p
@barborav ked niekde najdes fakt lacno organzu daj mi vediet aj ja potrebujem zopar roliek na vyzdobu do kostola a pred KD + auto ;-)
holky v jednom obchode tu v CR maju celkom lacnu organzu... ta 10 m dlha a 40cm siroka rolka vyjde okolo 3,5 eura. A maju dost vela farieb na vyber. Neviem ako sa to pohybuje na Slovensku ale zda sa mi celkom lacna.
ja som videla na tom velvet heaven shop lacnejšiu a ešte ked si hodíte do gooogla, tak vám nájde lacnejšie organzu, hlavne v tých ,,nesvadobných´´ obchodoch..