Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@simcab@wera.g No my budeme pozyvat asi 50-60 ludi, ale kedze su to viac menej pary alebo rodiny, tak do rodiny alebo paru pojde len jedno oznamko, nebude mat kazda osoba svoje, tak preto bude stacit. A len tak posielat ze sa berieme oznamenie nebudeme :-)
Text bude (teda ja chcem, tak mozno aj bude) hore: Spolocnu hypoteku uz mame, spolocne priezvisko budeme mat...
A potom nase krstne mena a text : Menovaní dobrovoľne nastupujú k výkonu trestu doživotného odňatia slobody dňa 13/08/2011 o 17.00 v Trnave na Radnici. Mne sa to paci, ale podla niektorych to ti starsi nepochopia... :-N :-|
Ahojte baby, krasny novy rok 2011 prajem vsetkym, aby to planovanie dopadlo dobre... Ja to mam uz za 60.. fu a to si uvedomujem ze nic nemame, len oznamenia sme rozdali :-)...Jeeeeej, panika ma coskoro chyti.
@kacennnka zatiaľ nie si :-N len rodinu sme písali.. ale dám pravdaže aj tebe!
ešte som chcela text oznámenia napísať:
Sme dvaja, čo jedným chcú sa stať, preto sa dňa 30. júla 2011 budeme z lásky brať v rím.-kat. kostole sv. Petra a Pavla.
@wera.g@simcab Dakujem!! Ja som vobec nechcela saty, ake som si nakoniec vybrala.. Vlastne ani jedny z tych dvoch siat ma na vesiaku ani modelke vooobec neuputali, ale ked som si obliekla jedny aj druhe, tak mi az oci zasvietili.. :-D :-D Hladke satenove vyhrali preto, lebo v nich moj b-ckovy hrudnik nevyzera plocho... :-D :-D :-D len skoda, ze v salone strihli vlecku... ale kedze su bez vlecky, bude dlhocizny zavoj..
Mimochodom, neviete kolko moze dvojvrstvovy dlhocizny (pocitam tak 2m) zavoj stat?
My uz oznamenia mame, robili sme ich sami. Uz sme aj par ludom dali, zvysok budu rozdavat rodicia, jednoducho sme nestihli popozyvat vsetkych....
Davame len oznamenia s pozvankami, navyse mame len cca 10ks, ak by sme predsa len chceli niekomu dat aj bez pozvanky...
Inak baby, boli sme za fararom a on nas poslal aj na matriku, ale tam sme ich uz nestihli, kedze mali medzi sviatkami dovolenky.... Vraj z matriky potrebujeme ziadost o uzavretie manzelstva a tu musime dat fararovi.... Problem je, ze na Slovenko prideme par dni pred svadbou...
Myslite, ze nam tu ziadost mozu vybavit rodicia? Pripadne vyzdvihnut a poslat nam na podpis? Alebo to mozeme vybavit tesne pred svadbou?
Poradte.....
@kacennnka No tiez ratam, ze bude stat tak nejako... Ale nechcem spanielsky zavoj. Moj bude dvojvrstvovy, jemne posity drobnymi perlickami, bez obruby. Teraz cakam na email od majitelky salonu s fotkami a cenovymi ponukami....
@beronsche Najlepsie ked sa tam pojdu rodicia spytat. Nasim povedali, ze to mozu za nas podat aj rodicia a mu to potom pospiseme ked prideme pred svadbou, ale my nemame svadbu v kostele a tam t konci, to znamena ze to nejde dalej k fararovi. A on neviem kolko dopredu to potrebuje. My to pojdeme vybavit teraz vo februari, nech mame o nieco menej. Ale najlepsie si tam bude zavolat, lebo aj matrikarky niekedy robia z nicoho velky problem... :-|
wera to od toho shakespeara je krácne, ja mám doma urobené oznamká s týmto mottom, ale vyzerá to tak, že budeme mať nakoniec netradičné, takže to asi vynecháme :-D
@simcab nooo je to krásne, niekde sme to videli na oznamku a moc sa nám to páčilo, ale my to nemáme kam dať - čo by si povedala, kam to dať na našom oznamku? :-) len potom kde zakomponovať dátum svadby a to ostatné? hmmm som z toho motúz... :-D
@bybi - mne sa to páči :-D a super by k tomu výkonu trestu bolo dať takú tú trestaneckú foto :-)))
@wera.g Vy nemate este rezervaciu saly? =-) A to bude este volna? V Parndorfe urcite nieco kupite ;-) A ked to nebude za 130€ tak to bude urcite viac :-)
@wera.g ak teda budete mať to čo máš v albume, tak motto by mohlo byť na mieste textu oznámenia, a samotný text dať pod mená.. len potom neviem či by to nebolo veľmi plné a neprehľadné..
@wera.g my nebudeme mat fotky na oznamku, ja chcem len nieco jednoduche... Ja som divna, ale mne sa paci skor neobvykle vsetko a nechcem na oznamku ziadne basnicky o laske, lebo kazdy vie ze sa berieme lebo chceme a nikomu nemam potrebu dokazovat ako velmi sa lubime a mi to pride pre nas take nasilu... Proste sa mi to pre nas nehodi :-)
Aj tortu som si vybrala co sa mi paci a moja mamina mi povedala, ze sa jej to vobec na svadobnu tortu nehodi... Ale zase, mne sa take precackane nepacia a tato je taka jednoducha, ale pekna....
tak neviem ci ja som divna alebo vsetci v mojom okoli :-D :-D :-D
dievčatá, chcela som sa vás ešte opýtať na jednu vec.. keďže sme my dvaja každý z iného mesta, treba nám to potvrdenie z matriky z obidvoch miest alebo len z miesta konania sobáša??
@h.a.i.n.y jeej ty mas tie saty? Su krasne.... Uz som pisala, ze tie druhe mi viac zvyraznili poprsie, tak nakoniec vyhrali... :-D ale len o chlp.. :-D :-D :-D :-D Bola to velmi tazka volba.... Bola som ich skusat 2x, vzdy s inymi poradcami a ani poradcovia sa nevedeli rozhodlnut, ktore mi viac pristanu.. no otras.. :-D :-D :-D
Je to v salone Jasmine v SNV. Aj ty mas odtial? Inak ta kocka, co tam robi (myslim, ze je to majitelka) je super - poradi, pomoze, pristup na jednotku!! Este som bola aj v Karen - ale len zabit cas, tam sa mi nepacilo... Najviac ma dostalo, ked ma navliekli do siat o 3-4 cisla vacsich a tvrdili, ze to vedia zuzit... no to dost pochybujem, ze sa to da urobit pekne...
my tiez budeme davat oznamenia len tym co budu aj pozvany do kostola....nebudem davat niekomu co nepride...nejakym byvalym kamoskam alebo tak... my ked mame 42 hosti z toho su aj deti tak kazdej rodine jedno oznamenie...to vide tak na polovicu tak priblizne 20 oznameni mozno menej ale ....tak este budem kamoskam davat a zdialenej rodine co pridu do kostola ale na hostinu nie
@beronsche No my sme boli na matrike spolocne, pretoze sme museli pred notarkou podpisovat tu ziadost...Tak neviem ako to bude u vas fungovat...Skus zavolat priamo na matriku,co ti tam povedia
@simcab My sme boli na matrike len v mieste kde bude svadba, lenze moj nastavajuci je cech a on potreboval potvrdenie o pravnej sposobilosti k sobasu a to vybavoval u nich...Treba si zavolat na matriku, kde planujete sobas a spytat sa, co je vsetko potrebne :-)
Tak ja som sa prave dohodla s cukrarkou na torte, teda este som neni presne rozhodnuta co chcem, ale to jej staci dat vediet aj neskor, ale ma nas uz rezervovanych a ze neberie zalohu, torta sa plati ked ju budeme preberat, takze celkom fajne :-)
ach dievcata...toto sa moze stat iba mne. Dve hodiny som vkladala data do jedneho programu, co potrebujem na semestralny projekt. Potom som to zavrela, ze nateraz staci...a ja tava som to neulozila:(( No nic,mam co robit...len som sa chcela "pochvalit" aka som sikovna:)
kati, neboj sa, to som aj ja taká šikovná.. 8-) ja zas dnes celý deň prepisujem inventúru do hárkov a už sa mi krížia oči, tak som zvedavá na výsledok.. :-p
baby, nie jen vy, aj mne sa take veci stavaju pravidelne... :-p Kati nastav si automaticke ukladanie..
Mne sa dnes tak nechce, ze az.... este som nic neurobila a ani neurobim, nech uz je o 2 hodiny neskor, ze zdrham... :-p