Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@h.a.i.n.y ja som jej vravela, ze nebudem doma, tak vraj by bolo dobre, aby som prisla na poslednu skusku najneskor v utorok pred svadbou... bizuteria sa tam da len kupit, nie pozicat. Ja som si uz bizu kupila, len tak som si skusala nausnice k satam a tak som sa nejak zblbla a hned ich aj kupila aj s naramkom.. :-N Su pekne, len neviem, ci nie trosku privelke na mna... =-) A urcite su aj predrazene, no co uz.... 8-) zavoj budem urcite brat od nej, nechce sa mi to uz komplikovat a hladat inde... :-)
Odpovedať
@beronsche Tak zavoj si mozeme ist kupit aj do ineho salonu. Ja tak asi spravim ze znova obeham vsetky salony. Ale mne sa zda ze ceny su vsade rovnake. Ved uvidim. A na kolko ta vysla bizu?
Odpovedať
Baby kde ste vsetky? =-) Teraz som si vsimla ze uz je svadobny planovac :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y ja som v praci, ale ostatne kocky asi dovolenkuju :-) Ja som si tiez uz vsimla planovac, aj som si zaciarkala co zatial mam :-)
Odpovedať
aj ja chcem dovolenkovat.... :-( Roboty mam vyse hlavy, ani neviem, kde zacat... tak nerobim nic....typicke...a za chvilu budem na pokraji nervoveho zrutenia.... :-N :-D :-D @h.a.i.n.y asi jedina vyhoda toho, ze beries zavoj aj saty z jedneho salonu je to, ze ich skusas spolu....inak je to jedno... Biza ma vysla ma 36Eur - nausnice a naramok (ktory mi je privelky) ...Teraz by som uz nekupila, ale v tom svadobnom opojeni mi to prisla ok cena, hlavne ked som zistila, ze saty su "len" za 300.... :-D :-D :-D @bybi Nasla si nejaky pekny ang text na oznamka? Idem aj ja ten planovac pozriet... ;-)
Odpovedať
jejha teraz som si vsimla, ze mi zmizla fotka..... asi nebola podla pravidiel... no nic musim lepsiu pozhanat... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche zatial nie. Pozerala som nejake dalsie, jeden som nasla celkom ok, ale nic take co by som povedala ze super, presne take co som hladala... Musim este popozerat :-)
Odpovedať
@bybi Takze ty takto cez sviatok pracujes? Aj ja mam pozaciarkovane v planovaci co uz mam ale mam tam aj vela medzier este :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y hainy my tu dneska nemame sviatok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som dneska tiez v praci... ani v CR nemame sviatok. Ale tu nieje sviatok ani na dusicky ani vela dalsich.
Odpovedať
@kacennnka no naapodobne :-) a prave dnes by som tak rada zostala doma, cely den davaju dobre filmy v telke :-D
Odpovedať
Juuj baby ja som zabudla ze vy ste inde :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojteeee baby :-) ako sa máte? :-) my sme boli včera v tom parndorfe, fakt odporúčam - skvelé ceny oblekov ;-) ale pre nás ani pierre cardin, ani hugo boss, ani milión iných značiek asi oblek nevyrobili - videli sme ich tisíce a len jeden jediný bol podľa našich predstáv, úžasný, krásny, fakt mi až srdce poskočilo, ale nemali 52 veľkosť, len 50 a ten bol drahému malý :-( tak ideme taký zohnať inde a ak sa nepodarí, tak budeme zháňať nejakého krajčíra šikovného, inak to nevidím :-( a kúpila som si pančuchy podväzkové, podľa tabuliek boli na mňa, tak že si dnes jednu vyskúšam a krátka :-( kurnik šopa a ešte aj nie sú čisto biele, ale krémové čo som si samozrejme nevšimla a keď to porovnám s mojim bielučkým prádlom tak to nevyzerá pekne :-( teda ak ste tu niektorá pod 165 cm a chcete krásne kvalitné pančušky podväzkové (len jednu vyskúšanú na chvíločku), predám za 5€ - pôvodná cena bola 8,4 (zlacnené z 15€) ... Kurnik ja mám smolu :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g Dobre ranko weruska :-) A aky oblek ste vybrali??? My sme sa tiez s drahym prave na tu temu rozpravali a tiez este nevie co chce, ani farbu, ale sme sa dohodli ze pojdeme za par mesiacov spolu vyberat, ved ja oblek vidiet mozem :-) A s tymi pancuskami ma to mrzi :-( Ja som si tiez uz jedny kupila tu, su krasne a za 6 libier, ale planujem este jedny, ale tiez mam biele :-) Dnes si uz v praci?
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g Dobre ranko weruska :-) A aky oblek ste vybrali??? My sme sa tiez s drahym prave na tu temu rozpravali a tiez este nevie co chce, ani farbu, ale sme sa dohodli ze pojdeme za par mesiacov spolu vyberat, ved ja oblek vidiet mozem :-) A s tymi pancuskami ma to mrzi :-( Ja som si tiez uz jedny kupila tu, su krasne a za 6 libier, ale planujem este jedny, ale tiez mam biele :-) Dnes si uz v praci?
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi ahoooj moja :-) no chceme niečo také ako mám v albume, čokoládovohnedé, ale tento bol taký svetlejšohnedý, s lesklými prúžkami, slim strih a fakt že úžasný... Tak tak my oblek vidieť môžeme, a ešte k tomu neviem si predstaviť, že by si ho mal sám vyberať, ten by si vybral o 3 čísla väčší len preto, že si ho skúšal na SVETER a bol mu tesný :-D No čo, chlapi :-D A vy nemáte vôbec predstavu, že aký, akej farby? No tie pančušky, totiž ja nechcem také s krajkou na konci, chcela som len s takým bielym prúžkom, úplne jednoduché a nikde také v bielej nemali, konečne som našla tak moc som sa tešila, ale v obchode na tom svetle vyzerali biele a podľa tabuliek mi mali byť super a prd... kuuurnik šopa tak musím ďalej hľadať :-( Dnes ešte nerobím, mám voľno :-))) A čo ty v práci?
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g hej ja som v praci, ale uz je piatok na stastie :-) Ja som rozmyslala ze sedy taky lesky oblek, som tu videla a sa mi pacil. Rozmyslali sme aj nad bledym alebo bledo-sedym, ale asi ked zacne skusat a uvidime co sa mu hodi potom vyberieme. Mozno nakoniec bude cierny :-D Ja mam pancusky taketo: http://www.annsummers.com/webapp/wcs/... a su oblecene velmi pekne, vobec nevyzeraju lacno :-)
Odpovedať
Caute babule! @wera.g weri tak s tym svetrom pod oblekom, to akoby si o tom mojom pisala... :-D :-D Skoda, ze nemali spravnu velkost... nepytali ste sa, ci vam nemozu objednat, alebo kedy dostanu dalsi tovar? Inak stretli sme sa s fotografom - prvy dojem urobit super a celkom sme sa nasmiali, zlaty chalan a aky fesak.. ;-) Ty sa s nim uz poznas, vsak? Som mu spominala, ze si "piseme".. ;-) :-) @bybi pekne pancusky! Musim take nieco zohnat...
Odpovedať
Profilova fotka
baby caute, a co ked ja neznasam pancusky??? musim ich mat? chcem mat aj tak topanky s otvorenou spicou, a do nich bonton zakazuje mat pancusky, nie?? v najhorsom priade to vyriesim tymi pancuskami v spreji :D a ozaj - musim mat biele???to je pre mna tiez uplne neprirodzena farba na pancusky...asi som divna :D
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 Petka nicim sa neriad len sama sebou a tym co tebe vyhovuje :-) Ja kebyze nechcem pancusky, tak ich nemam a bonton si tiez moze hovorit co chce :-D @beronsche bero pozri v Ann Summers, ja som ich tam kupila a chcem si este jeden par kupit :-) Moje stale 6 alebo 7 libier, uz si presne nepamatam :-)
Odpovedať
@petkaa28 Ahoj petka, jasne, ze nemusis, ved to zalezi na tebe co si na seba natiahnes :-D. Mozes mat aj hnede, plno nevesticiek mava aj tu farbu ;-)
Odpovedať
@petkaa28 peti, ja neplánujem pančušky vôbec, ak bude teplo.. teda, s tým rátam, že teplo bude v strede leta, ale pre istotu si kúpim nejaké..
Odpovedať
Profilova fotka
@bajka1 @bybi dakujem :)))))) ja som zasadne proti :D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab samozrejme..na co by nam boli v lete??? tie saty budu aj tak dost tazke a teple, a este sa aj pancuskami tyrat :)))) inak chcela by som cisto biele nohavicky pod saty a na ne dat modrou nitou vysit pani Hladká :)))))) aby som mala aj nieco modre a uz manzel bude pekne prekvapeny, ked ma vyzlecie :D
Odpovedať
Profilova fotka
inak, ktora este nemate podvazok - pridala som si fotku, viacerym babam tu z fora sila a sije uplne uzasne...moj je presne podla predlohy aku som jej poslala...len farbu mi dala taku ako som chcela...a za smiesnu sumu...
Odpovedať
@petkaa28 ale petka, nic nemusis! Urob si podla svojho a hotovo! ;-) Aj tu som videla plno neviest bez pancuch a nijako to "nerusilo". Aj tak to takmer nie je vidiet... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hehe, tak som rada, ze mate rovnaky nazor ako ja :))))))) zistujem, ze budem mat "problemik" navyse :D - nakolko chceme nasich dvoch "tigrov" na svadobnych foto, tak musim na fotenie zobrat cloveka navyse, ktory ich postrazi, aby nevbehli do jazera v parku kde sa budeme fotit.... uff, vidim, ze mysliet na vsetko bude asi nemozne :D
Odpovedať
@petkaa28 Nam fotograf povedal, ze je dobre, ak sa na fotenie zoberie "asistent". Ze podrzi co treba a tak... Takze aj keby ste tigrov ;-) nebrali, tak by sa vam niekto zisiel.... :-) Veru musime si urobit zoznam, aby sme na nic nezabudli...
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche ked mna taketo sikovne veci co treba napadnu vzdy ked si to nemam kam napisat.....a samozrejme, ze na to zabudnem :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiez ratam s niekym kto pojde s nami na fotenie, ale aj preto, ze ja chcem aj Zarku s nami a niekto ju bude musiet strazit, kym sa sami budeme fotit :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?