Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ahojte, pridavam sa k nevestam roku 2011...my to mame v auguste...zatial este moc neorganizujem, mam len fotografa a rozmyslam nad miestom svadobnej hostiny..ostatne ma cas :-)
@ladyjh teda a ty sa kde flakas? ;-) Ako idu pripravy?
@bybi Jednoznacne s obrazkom...
teda ja som uz aj bola u 3 kadernicok s obrazkom. Dve mi aj robili uces " na ostro", ta posledna len akoze..... no a prve dve ... otras.... A to chcem len cim jednoduchsi uzol (ako mam v albume, ten prvy). Aj som im povedala, ze nechcem ziadne trubicky a prstienky a podobne kraviny a ze chcem, aby bol uzol velky a okruhly, ziadne pricapence.... A ako vravim, otras, zaplava prstnienkov... :-( keby aspon pekne... :-( A platila som okolo 15 EUR u oboch...
No a ta tretia mi to len "navrhla" a bolo to viac menej ok, tak som sa u nej objednala... No uvidime ako to dopadne.... =-)
Baby, ake budete mat ucesy? ;-)
@beronsche cauko bero,
neflakam sa, len mam toho vela ]-( skola, deadlines, vybavujem hotel pre vsetkych............... ani sa nepytaj! Zisla by sa mi popoluska na vikend, tak som pozadu s domacimi pracami, az sa hambim!
Ty sa ako mas?
Moj vysnicany uces mam v albume, vlnky a rozpustene, iba tie boky vypnute, nech mi to nejde do oci. A po svadbe hned idem na kratko, uz mi vlasy lezu na nervy. Vcera vecer som sa musela cesat s kondicionerom na hlave, este teraz ma boli hlava z toho...... :-N
och baby, prave som sa dozvedela, ze sa u nas konaju organizacne zmeny.... :-( A chcu ma prelozit na ine oddelenie... :-( :-( kaslem ja im na cely ich "step forward" ...slak to trafi, boze asi sa rozrevem... :-(
@bybi noooo ten čo sme našli v parndorfe, krásny nádherný, tak mali aj v sivom, ale len 50 veľkosť, tvojmu drahému by nebol? hoci parndorf máte riadne od ruky :-N
fakt krásne pančušky máš :-) ja práve hľadám také aby nemali tú krajku, lebo mám aj krajkovaný podväzok aj celé spodné prádlo je tak ladené a nerada by som bola ako jedna veľká krajka :-D
@beronsche ahooj :-) no sú to ale trubičky tí naši chlapi, čo? :-D
pýtala som sa, nedal sa objednať v inej veľkosti, a nový tovar dostanú koncom februára, začiatkom marca čo je posledná naša nádej, potom budeme musieť dať šiť.. :-(
Hej Pali je super, my sme sa tiež strašne narehotali keď sme sa s ním stretli naživo :-) Stretnúť sa máme aj o 2 týždne, tak sa teším čo si zase na nás s našim kameramanom vymyslia :-D A fešák je, to je pravda :-))))
@petkaa28 vôbec nemusíš mať pančušky, je to na tebe, ako tebe sa páči, hlavne aby si ty bola spokojná :-) a ešte keď chceš aj otvorené topánočky, nie je o čom :-)))
čítam že riešite kedy začať s prípravami v deň svadby :-)
u nás to zatiaľ vyzerá takto - 7:30-9:30 kaderníčka, 9:30-10:00 vizáž, 10:00 -10:30 obliekanie, potom 11:30-14:30 fotenie, 16:00 svadba :-)
len neviem, vás uvidia hostia až v kostole, alebo ešte pred obradom sa všetci zídete v reštaurácii? No ja by som chcela aby ma všetci až v kostole videli, ale tak zase aj privítavanie hostí a nejaké to slovíčko s nimi ešte pred obradom má svoje čaro :-)))
ahoj babyyyy juj musim sa pochvalit teraz som prisla zo skusky siat este dokoncene nie su ale poviem vam hodi sa k tomu zavoj (celenku som si odpustila )a suuuuu tak kraaaasne ooooch x-) 8-) uz sa neviem dockat :-D
@wera.g neviem ti hodit link som antitalent, ale mozes si ich pozriet na stranke Gabrielle s style slovenska verzia, rocnik 2007 , 3strana a su to 8sme saticky
@michala.s noooo svadobné? nič :-D ale nie, majú tam fakt super ceny všade možne, teda ja som si toho moc nekúpila, venovala som sa hlavne drahému (on mne nie, hľadal si len svoje opičák môj jeden) :-D ako ak si chceš kúpiť nejaké veci na seba, ako rifle, svetre, .... tak sa tam ísť oplatí :-) super ceny mali v p.cardinovi, ako fakt super - košele, kravaty, svetre, obleky... Ale fakt všade bolo čo nájsť :-)
Dievčatá, rozhodla som sa, že predám oboje moje topánky.. K šatám sa mi, totižto, nebudú farebne hodiť :-( Dnes som ich bola okukať v Nicole a totálne som ich zrušila.. :-(
Ak by ste mali niektorá záujem, oboje sú úplne nové, párkrát som v nich pobehala po byte. Sú veľkosť 37, a napriek vysokým podpätkom pohodlné. Pre viac info mi píšte do IP. ;-)
@simcab nemooozem ti teraz pisat cez ip som tu cez mobil a nejako mi to nejde,neposles mi pls viac info? Sice uz mam, ale vies, spekulujem :-D a foto som este nestihla poslat, stale niekde lietame, posnazim sa vecer ked prideme :-)
@lucia3006 ja som z Vrablov....svadba bude mala, zatial mi to vyzera na 20 ludi....ja mam malu rodinu a priatel naopak velku, takze sme sa dohodli, ze pozveme iba najblizsich a hotovo....aj tak to uz je dost zataz na penazenku, radsej si doprajeme poriadnu svadobnu cestu :D
@poisonblu tak to mi hovor, my sme chceli tiež malú svadbu - 20 ľudí ale rozrástlo sa to na 50 ľudí plus 20 ľudí po 8ej večer - priatelia a kolegovia z práce :) ale tak snáď to nejako zvládneme a všetko dobre dopadne ... :)
@poisonblu ahoj, aj mi budeme mat malu svadbu, planujeme tak do 30 ludi. Budete mat na svadbe aj klasicke zvyky a hudbu alebo planujete spolocnu veceru?
ahojteeeeee nevestičky :-) teeeeda už máme OBLEEEEEEK !!!!!!!!!!!! Jupíííííííííííííííí, som táááááááááááááák šťastnááááá, úžasný je, krásny, no drahý môj je v ňom úplny fešáčiško, presne taký aký sme si predstavovali :-)
@petkaa28 joooooj, no nakoniec sme prekročili rozpočet kapánek, ale stojí to za to :-D v Alain Delonovi v Auparku, stál 459€, ale kamarátka tam má zľavu, tak nás stál aj s kravatou, vreckovkou a manžetovými nejakých 360€ :-) Ale fakt je nádherný, nevideli sme krajší a to sme ich videli fakt moc :-) Foto mám len v mobile, narýchlo cvaknuté, ale pošlem ti :-)