Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fpjj zvyky ziadne, iba vecera, pripadne svedske stoly na neskor-aj pre kolegov a kamosky, ktore ma pridu pozriet...ja planujem mat to od 16:30 do cca 22:00....na pozadie pustim iba nejake nami napalene CD s prijemnou hudbou a dame maximalne novomanzelsky tanec :D lebo my obaja sme strasne dreva a priatel odmietol tanecny kurz :D
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 nebola k tomu vesta :-) kúpili sme kravatu krásnu a usúdili sme že vestu ani nie je treba, chúdiatko by sa mi uvaril :-D taaak uvidím ak nájdem nejakú bielu krásnu čo ma ohúri, tak zvážime, ale inak bude len biela košeľa a biela kravatka krásna :-) posielam momeeeent :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g ja si teraz lamem hlavu s darcekmi pre rodicov - co a kedy im dat..urcite kyticky pre mamy..ale dat im ich pred obradom,po alebo druhy den...?
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g alain je super ;-) maju tam teraz akcie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 nooooo my tiež dáme určite kytičky, ale tiež neviem či ešte pred obradom, alebo po - závisí od toho či prídem až do kostola, alebo ešte pred obradom do reštiky :-) a potom každopádne dáme po svadbe spraviť také tie fotoknihy pre rodičov, nech majú na pamiatku :-) a ešte sme rozmýšľali nad tými vázami s poďakovaním gravírovaným...hmmm, tak asi máme spoločnú dilemu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@vianocnystromcek hej mali tam aj akcie, ale akciové nemali žiadne hnedé obleky, bohužiaľ... Ale je to už jedno, každopádne sme nadmieru spokojní aj s pani predavačkou, skvelá bola, v apríly máme ešte prísť s oblekom, doupravujú ho drahému na postavu (skrátiť nohavice, prípadne zúžiť...). Fakt skvelý prístup, odporúčam ! :-) A čo vy, už máte oblek? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g helou! no moj frajer bezne kupuje v delonovi obleky. dnes tam bol mrknut, objednali mu cislo ktore akurat nemali na sklade v tej predajni. ale to len tak . na svadbu si tiez pozeral ale nemali nic take no slavnostnejsie . ja to furt vidim tak ze: to je cierna a cierna je cierna. on v tom vidi zas kopec inych veci - moc leskle, moc pasov,bez vzoru nudne atd :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@wera.g jeje super, ze ste nasli oblek!! Aj ja by som chcela vidiet... My sme tiez dnes boli mrknut, len tak na rychlo, ale nic pekne sme nevideli...
Odpovedať
Profilova fotka
@vianocnystromcek to hej, myslím že sú tam veľmi ochotní :-) môj drahý oblek nenosí skoro vôbec :-) no nám o toho delona nejako nešlo, ani sme tam nešli s tým že tu kúpime oblek, ale šli sme tam tak mrk, že čo ak náhodou a predsa - bol tam :-) tak sme mooooc radi :-) a chcete teda čierny oblek? hehe, no tak máš prieberčivého chlapa, to je super že vie čo chce :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche poslala som ti IP :-) a akú máte predstavu? - akej farby? :-) no my sme tiež nič nemohli nájsť, a dnes keď sme v podstate ani nehľadali, len sme zvedaví vošli do obchodu, tak sme našli :-D
Odpovedať
@wera.g my chceme cierny, bez lesku a bez pruzkov... teda ja chcem... ten moj chce vziat ten, co ma doma - tmavy sivomodry. Ten je tiez ok, ale nema vestu k nemu a ja by som chcela, aby mal aj vestu, ze najprv bude mat bielu a po polnoci si da tu oblekovu... Ved ja ho ukecam... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g no chce cierny ale nie zas hocjaky :D 100% vlna, hento toto ..a tak :) ale vie co chce no :) verim ze najde :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Tak my dame stary oblek co ma doma len k nemu dokupime vestu a ak sa podari tak aj mensie sako, po polnoci uz ziadna kravata, ziadna vesta, ziadne sako len kosela s kratkym rukavom, nech ma aj trochu slobody chudacik lebo z celeho dna bude uvareny
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche nasaď ženské zbrane a určite to zaberie :-D :-D ani k tomuto vesta nebola, a rozmýšľam že drahého nebudem vo veste ani trápiť, tancovať v tielku košeli a saku bohate asi stačí :-D @vianocnystromcek - hehe no držím palce, určite nejaký krásny objaví :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g super weri ze ste kupili uz oblek :-) Ja som sa rozhodla ze si spravim oznamenia sama, mam uz aj nejaku predstavu ako to ma vyzerat a nejde mi dneska tlaciaren ]-( ide ma porazit, lebo som to chcela len tak cvicne vyskusat na obycajnom papieri vytlacit, aby som videla aj velkost a nic :-( a drahy neni doma, aby sa mi na to pozrel. A zmenila som ten text, nech su vsetci spokojni a nech nemusim robit 15 druhov oznameni :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi ahoooj :-) ani nevieš ako sa teším, zase máme o jednu vec na vybavovanie menej :-) A aký text nakoniec budete mať? :-) A oznamko už máš v pc spravené, už čakáš len na tlačiareň? Prosííím pošli mi, ja som veeľmi zvedavá x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g weri nakoniec len taky obycajny text, ze spolocnym meno sa podpiseme vtedy a tam :-) Zatial to mam len vo worde napisane, ale mam ich na cely stranu, ze by som to vytlacila a videla ci je velkost ok, ak hej, tak to rozstriham, ale kupila som si noznicky co strihaju do vlniek, zig zag a vselijake ine. Je ich 6 a jedny su take co sa mi pacia, sa uplne hodia na oznamko. Kupila som si taketo srdiecka http://cgi.ebay.co.uk/50-White-Pearl-... tak to dam na oznamko dole, hore by som chcela tenku zelenu satenovu stuzku a potom cele oznamko este podlepit zelenym papierom, snad to dava zmysel :-) Poslala som ti mailom ten text :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si dnes kupili toto a ak sa mi bude chciet tak z toho spravim menovky na stoly http://www.marksandspencer.com/Marks-...
Odpovedať
jaaaj baby, my sa tiez trapime s oznamenim, uz treti den ;-) stale cosi vylepsujeme a nakoniec sme zistili, ze asi ten prvy pokus bol najlepsi :-) Musim to este skusobne vytlacit zajtra na nejakom lepsom papieri, aby sme vedeli, ako to vyzera v skutocnosti... tento tyzden by som chcela ist zacat pozerat topanky a spodne pradlo pod svadobne saty, potrebujem take jemne smotanove :-p , neviete mi poradit nejaku dobru predajnu v BA?
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ktore este nemate saty, mrknite sem: vypredavaju spol. aj svad. saty za super ceny... http://www.mojapozicovna.sk/?page_id=14
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi takže nakoniec kompromis :-) jej a kde si také nožnice zohnala? rozmýšľam, že by som na menovky, ale asi mi budú stačiť obyč., keď ja stále neviem akým štýlom tie menovky a menu karty spraviť :-/ Prišiel mi mailík, ale nejde mi to otvoriť, mám starý office, neskopčíš mi to nejako do textu mailu prosíím? :-N alebo netreba, zajtra si mrknem v práci :-) tie srdiečka sú fakt kráááááááááááásne ! Vyzerá to skvelo, juuuj fakt super ! :-) Určite budú veľmi veľmi pekné vaše oznámenia :-) @michala.s a to ako z toho spravíš menovky, asi nechápem :-D
Odpovedať
babyyyyy halooo. Pomoooooc.. Počuli ste niečo o tom, že sa dá stôl vyzdobovať aj vlizelínom? vraj je toi obdoba (lacnejšia )organzy, len je to tvrdšie a bez lesku..(mne by ten lesk nevadil).
Odpovedať
Profilova fotka
@barborav ahojky :-) hej hej počula som o tom, aj som to už videla na zopár fotkách, nevyzerá to zle, ale neviem ako naživo :-) len neviem kde to zohnať :-/
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g weri tie noznice tu maju v art and craft obchodoch :-) Ja som to povodne tiez chcela len na menovky, ale potom som sa rozhodla, ze ked uz ich mam doma, spravim si aj oznamenia. Kupila som si taky fajny tvrdy papier na ktory ich skusim vytlacit a ked mi to nepojde, dam to drahemu nech mi to spravi v praci :-) Alebo to dam niekde vytlacit pri najhorsom :-) No a dufam ze sa mi tie oznamka podaria tak ako si ich predstavujem :-) @barborav barbori ja som o tom veru nepocula :-N
Odpovedať
@bybi ahoj ja tiez chcem zelene oznamka taky nejaky tyl cez to dat, alebo nejaky suseny listok, len neviem kde to kupit
Odpovedať
@bybi a tie noznice si kupila kde?
Odpovedať
Profilova fotka
@angel1979 angel ja som v anglicku, takze tu v obchode range (neviem ci pomoze :-N ). Ja to chcem podlepit este zelenym papierom s tym ze bude trcat trosku popod a zelenu tenku satenovu stuzku tam chcem z boku asi a to srdiecko a text a nic viac. :-) Ale ten zeleny papier ak najdem by som chcela taky krceny alebo ako to napisat, ako listie, len zelena farba :-) Idem dneska do shopu, tak musim popozerat :-)
Odpovedať
Baby no aj ja sa chcem opytat na tie oznamenia. Tiez som vcera zacala nieco skusat. Myslite ze ked si to navrhnem doma tak niekde mi to vytlacia? Lebo skusala som doma tlacit na vizitkovy papier a rozmazava sa to. Ale zasa neviem ze aky som kupovala ten papier lebo uz ho mam dlho doma ci na atramentovu alebo laserovu tlac a aj to je dolezite.
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y ja myslim ze by nemal byt problem to niekde vytlacit ked si to sama navrhnes :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y treba mat poriadny papier a nastavit to v print nastaveniach aky papier sa pouziva. su specialne papiere na to - spytaj sa v papiernictve alebo kde. ja to objednavam z netu no :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?