Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
tak leading urcite nechceme peniazky na auto mame len ked ho kupime tak na prerabku nam zbite nejakych 80 000 a preto rozmyslame ze ci nasporime do buduceho leta do 150 000
a pochybujem ze az taka zlava bude dalsi rok teraz slo toto auto pomaly o 100 000 dole
no uvidim ako sa mily rozhodne ja ked som to auto dnes videla tak fuha normalne som zacala aj ja po nom tuzit a keby sme aj nenasporili tolko peniazkov na prerabku tak budeme prerabat postupne hlavne ze interier vymalujeme a aby sme mali na com spat :-)
liana, hoď fotky obrúčok, som zvedavá :-) Inak, 700 Eur sa mi zdá brutálna cena, keď neberieš z predajne, ale si dávaš robiť. To sú tam diamanty alebo čo?
hej hej 700 eur, teeeda pri tej sume ma az vykotilo :-D :-D :-D ..ja som si z toho hlavu nikdy nerobila ohladne ceny..napr. moj snubny prstienok, priatel ma poziadal o ruku, a ked som sla okolo vyklenku uvidela som ten svoj a hrozne sa mi pacil a pritom je to len striebro o sume 500 sk...ale mne sa lubi ako za milion :-D :-D :-D
biela.ruza, tak napriklad my budeme mat svadbu bielo-fialovu, ale saty budem mat klasicke biele.. akurat popolnocne saty uz by som chcela zladit k vyzdobe.. :-)
biela.ruza, ja tak ako tánicka, šaty budú klasika, teda u mňa to vidím skôr na nejaký odtieň krémovej, než na čisto bielu, ale inak to bude tiež tak. Až popolnočné budú ladiť k výzdobe :-)
tanicka, aj ty hoď niečo do albumu :-D :-D :-D
:-D kast, dnes som tam hodila topanky, ake by som chcela, ibaze s dotazom, ze by mali byt na nizkom podpatku.. a hned mi prisla ponuka, ci nechcem kupit take iste topanky s 10 cm podpatkom.. :-D no skoro ma slahlo :-D :-D ja, co cely zivot travim v botaskach, by som sa mala vydavat v 10 cm podpatkoch :-D :-D :-D to ani predstavit som si nevedela :-D :-D
tanicka, tak pre dotyčnú osobu to je asi nízky podpätok, tých 10 cm :-D Hehe, veľmi dobre chápem, pre mňa by to bolo ako na tých paliciach vysokých, čo chodia šašovia (neviem teraz ako sa to povie po slovensky, napadlo ma to iba po záhorácky :-D ) By ma ešte na svadbe vlastnej viezli dať kotník do dlahy :-D
:-D kast, ved toho isteho sa obavam aj ja, ze budem vyzerat ako saso.. tak radsej nieco nizke, aby som nepripadala nikomu smiesne :-D
simcab, videla som v bazari, ano.. jedna holka ponuka velkost 41, co je na mna enormne velke :-S a okrem toho teraz hned by som ich nekupila.. je to pre mna skoro taketo drobnosti kupovat.. by som sa nevedela len tak pozerat na nich doma a nenosit ich :-S :-D
tánička, to ja mám zase mrle si topánky objednať :-D našla som prenádherné - mám ich aj v albume (na obrázku sú celé čipkované, ale ja som našla bez čipky), v mojej veľkosti za 33€.. super cena, bola by to škoda nekúpiť.. :-S
fuu :-D ale peknucke su ;-) ja si stale hovorim "aa, vsak buduci rok mozno budu lacnejsie, mozno najdem krajsie.." :-D by ma trafilo keby som si kupila a fakt nasla krajsie =-) :-D :-D potom starosti s predajom :-S tak ja radsej pockam :-D :-D istota je istota.. ale vraj v jednom salone v KE maju podobne topanky ako chcem ja, ale v sandalkovom style :-) peknucke su, videla som ich na fotke.. ale maju 6 cm podpätok :-o :-D och..
tak tu su saty medzi ktorymi sa momentalne rozhodujem (dufam ze ak by som jedny z nich kupila tak o par mesiacov sa mi nezapacia ine :-N )
zo salonu lili:
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
a z mimibazaru, ale nove,
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
na tychto druhych som zatial napisala tej babe co ich ma v ponuke email na velkosti, tak som zvedava ci na mna by vobec boli, co sa tyka dlzky :-N 8-(
rora, tie druhé sa mi páčia viac, sú také zaujímavejšie. Ale strašne náááádherné sú tie, čo máš v albume s popisom krásne. Tie sú fakt že božie!
lucikmicik, vitaj medzi nami, svadobnými šialencami :-) Jaj, ešte sa to aj rýmuje :-D Kedy bude svadbička?
včera ma mi podarilo vybavit Mirbachov palac :-) Odporucam :-) mila teta, prenajom lacnejsi ako primacialny, dokonca mi hned aj klavir ponukla v cene :-D