Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@simcab Aj ja som sa celkom zabavila, ked som lepila maslicky cez vianoce, tak viem o com hovoris... :-D :-D Vsetci mi chceli pomahat, ale som im nedovolila...... :-D :-D :-D Tak aspon komentovali.. :-D :-D
dievčatá, myslite na mňa, o šiestej máme rande s farárom.. nervy mám ani keby som už mala ísť áno povedať :-D juuuuj, si neviem predstaviť čo to bude vo svadobný deň.. :-p
zienky potrebujem pomoc prvy krat mame manzetove gombiky na koselu..... tie sa prisivaju a ako alebo sa len nastoknu a da sa tam ta packa proti vypadnutiu a to vsetko ???? vobec netusim :-( :-(
@wera.g normalne na tanierik spravim z cokoladovych pismeniek mena, ja viem toto tu este nikto nemal a teda si to ani nikto neviete predstavit, ale niekto musi zacat s niecim novym, nemozu mat vsetky nevesty motylikov, srdiecka, a kadejake na papieri napisane menovky
@simcab super simi :-)
A ja uz mam prve oznamko ako tak hotove, este musim pockat na tie srdiecka co som objednala a potom to zlepim dokopy, ale musim sa pochvali, ze to vyzera super, sama som prekvapena x-) Este uvidim co mi drahy povie ked pride domov :-D :-p
wera.g normálne som si dala vlizelín do goooglu a vyšla mi stránka decostyle.sk tam vyjde bal 50cmx9000cm 2,2 tuším. a zdá sa mi to lepšie na stoly, ked chces mať stred nakrčený, ako organza, lebo že je to tvrdšie...tak neviem :-/ ale ten cenový rozdiel je dosť veľký...
baby a čo ste si písali o tých oznámeniach- ja som si navrhla cez photoshop, čiže niekde som všelico obkukala a dnes idem dávať tlačiť. Včera som si dala vytlačiť náhlad, niečo som doma poupravovala a dnes idem dať vytlačiť 110ks za 33€. kartičky vyjdu do nejakých 15€ (asi 40ks). Len mám dilemu, lebo pekné obálky sú aj dosť drahé, tak asi budeme dávať do obyčajných..nemáte typ kde predávajú pekné ozdobné v prijatelných cenách?
@simcab simi, teším sa moc s tebou ! :-) ako som ti už písala, skvelý čas máte :-) a budete to mať aj s omšou, alebo bez?
@michala.s super, tak to je parádne, viem si to už predstaviť, len som nepochopila že z čoho to tam chceš robiť, hoci som videla že to je na čokoládu :-) Tak sa potom teším na foto ako to vyzeralo ! :-)
@wera.g ďakujem ti veľmi pekne, moja x-) ste všetky veľmi zlaté!!!
budeme to mať aj s omšou, nakoľko o tej piatej je hlavná omša.. aspoň budú mať starké srdce na mieste :-D
@simcab jooooj moja nemáš za čo x-) teda budete mať kostol plný aj cudzích ľudí? :-N my budeme mať tiež s omšou, viac sa mi to páči, keď aj do kostola chodíme a chceme svadbu v kostole, tak by mi prišlo zvláštne mať to bez omše, len také krátke.. :-)
Juuuj ale nám to letí, nestačím sa diviť keď vidím ten odpočet tu, že koľko dní zostáva... Už necelé 4 mesiace a budem pani :-D
Ahojte, dlho som nepisala, aj ked vas pravidelne citam. Dnes mam dovolenku, aby som sa ucila na straaasne tazku sksku ale namiesto toho bludim po tejto stranke :-D. My uz mame takmer vsetko, okrem zajednania vyzdoby a mojich siat - neiem sa rozhodnut a to som bola len v jednom salone. do inych uz ani radsej nejdem :-D