Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@kacennnka gratulujeeem ku skúške - čo študuješ? mňa čakajú teraz štátnice na JUDr. a keď som bola minule v škole tak mi tetuška v škole oznámila, že štátnice budú asi vo februári alebo v marci a my máme 11. marca svadbu - tak ma tam skoro vystrelo ... nech ti aj ostatné skúšky dopadnú dobre ... :)
@wera.g chces biele popolnocky? hmm asi aj zvazim ten napad?
@lucia3006 1Eur na zavleky s maslami? To je super cena, fakt uz lacnejsie nezozenies... ;-)
@beronsche nieeeeeeeeee :-D :-D :-D :-D len sa tu objavil novy fotograf a som zvedava. Trdielko komentovala na jeho fotky na FB.
@kacennka - tak to mame podobne - ja by som tiez mala v lete dokoncit bakalara a potom svadba. O dalsom studiou este neuvazujem, kedze teraz som externe, popri robote ]-(
@liviapeto no pekne, mňa to možno zastihne ešte pred svadbou - presný termín mi príde koncom januára poštou - tak teraz tŕpnem a čakám aký termín mi dajú ... ale bol to šok, ale snáď sa vydarí aj svadba aj štátnice. a čo študuješ?
@ladyjh
Chodia zdobit,neviem sice ako daleko od senca,ale chodia...bola som velmi spokojna,pani bola mila,ustretova,navrhovala ked sme sa nevedeli rozhodnut..ako prvy dojem spravila velmi dobry.
@petkaa28 tak supeeer, nech sa Vám tam páči ale je to obrovská sála takže môžete aj vymýšlať ako stoly a tak ... myslím, že je ešte väčšia ako v montrostroji na Kysuckej ...
@lucia3006 ekonomku:) tak to budes mat celkom fofry... ale ktovie ako ja dopadnem, lebo statnice su na zaciatku jula a ak nespravim tak oprava je 5.septembra a 3. mam svadbu:D Takze musim dufat, ze to vyjde.
@kacennnka určite to výjde - určite si šikovná, keď si to dotiahla až k štátniciam :) v júli urobíš štátnice a v septembri si budeš užívať svoju svadbu :)
@liviapeto to poznám, mňa škola stále nekresťanské peniaze, a ani to nerobím. jej tak bábätko plánujete, my až tak o dva tri rôčky :) tak držím palce na štátnice aj na svadbu, kedy máte termín svadby?
@petkaa28 tak už ich mám aj ja objednané na náš termín - 50 kusov, pani bola veľmi milá a ochotná do telefónu, stačí jej zavolať tri dni vopred a prísť si po ne ... supeeeeer, ďakujeeeem Ti Peťka, keď som minule pozerala ich stránku ešte tak dávnejšie - tak som si to ani nevšimla :)
@liviapeto Juuj krasne saticky!!! Aj mne sa pacia ciste linie, v jednoduchosti je krasa, cacky - macky nie su pre mna.. ;-) A paradne ti zvyraznia pas! Skvely vyber!! ;-)
Cipana mne sa to tak paci, ked je zvyrazneny pas.... a bojim sa, ze ja v mojich nemam... =-)
@kacennnka super kacenka ze mas skusku za sebou, sikulka. A prajem vela stastia aj na tie co ta este cakaju :-)
@liviapeto livi aj mne posli saty prosim :-)
@lucia3006
V pohode :) treba si pomahat :)
Jeejda,ja by som dnes tak spala...
Inak som si pozerala polske stranky s vyzdobou a organza tam vychadza cca 2,80, maju kraaasne servitky..krasne darceky pre hosti...no uz aby som sla aj osobne do toho polska :D
Baby pozrite si prosim najnovsie fotoalbumy - svadba zo 6.11 - hned prva foto ako par rozhadzuje listie pod stromami - ta nevesta ma presne saty co mam ja rezervovane..co na ne poviete,takto na fotkach? Dakujem za kazdy nazor
@petkaa28 Krasne!!!
boze baby ja si zacinam byt ista, ze mam na prd saty..... :-( Cim viac pozeram ako v roznych satach vyzeraju realne nevesty, tym viac lutujem, ze som si zajednala tie co mam... :-(
@beronsche
A v salone kde ich mas zajednane si nemozes vybrat ine ked sa ti tvoje nepacia? Ja mam zapkatenu zalohu a rezervovane 2 saty,ale keby sa mi pacilo nieco z novej kolekcie,tak mozem vymenit uplne
@simcab mam ich v albume na modelke- White one.... Zda sa mi, ze ja v nich vyzeram ako valec.... :-( Je pravda, ze mam len jednu blbu fotku a na nej, no teda ti poviem, ziadna slava.... :-(