Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g nestresuj sa kazdy kto sa trochu rozumie do elektriny ti povie aby si si tie saty pozerala na prirodzenom svetle anie pod ziarivkam , lebo ziarivkove svetlo je najhorsie co moze byt
Odpovedať
@wera.g A tie satky neboli nove? Ale presne ako hovori Miska to si radsej pozri na dennom svetle.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my mame svadbu v aprili 2011, uz sa to blizi a nemame dokopy nic vybavene. a co vy? ako ste na tom???
Odpovedať
@wera.g zlatko, naozaj nestresuj! každý svetelný zdroj ukáže rôzne farby rôzne! pekne zober šiatky von na denné svetlo a uvidíš, že šedé určite nie sú.. čo sa týka toho "zošedivenia", tak za pol roka určite zošedivieť nemohli! neboj moja, isto nie sú šedé! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g suhlasim s babami:) inac ako ste sa nakoniec rozhodli s tym veltrhom? Ktory vikend pojdete? Lebo mne do toho nieco prislo tu sobotu 29 tu nebudem, resp. budem ale az vecer. Takze pojdeme v nedelu. Ale buduci vikend plati ako som hovorila, budeme tu. Tak mi daj vediet:)
Odpovedať
@kacennnka ahoj katuš.. a do tej bb mám rátať, že pôjdeme spolu??
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab kedy to bude?
Odpovedať
26.2. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aha, no tu uz budem mat po skuskach tak snad ano:) ale to je este daleko. Ale chcela by som. Len asi by s nami sla aj mamina, lebo zacina mat pocit, ze ju toho moc vynechavam.
Odpovedať
@kacennnka kľudne nech ide aj ona..
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab dobre, tesim sa:) dufam, ze to vyjde.
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g werus no ako?? pozerala si ich na svetle??? ak by aj boli sive, tak ich mozes predsa reklamovat, niee??
Odpovedať
Článok sa načítava...
dievčatá, potrebovala by som nájsť obrázok svadobnej torty.. veľa báb ju malo tu v prípravných albumoch, no teraz ju neviem nikde objaviť.. :-( ide o tortu, kde manželia sedia na nejakých troch kufroch farebných.. neviete mi, prosím pomôcť??
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab jedna je tu: http://www.tortyodmamy.sk/?q=svadobne... ale nie je to ten original co myslis ty, ale asi den - dva dozadu som ju videla :)
Odpovedať
vďaka, peti ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g a tie šaty si kupovala v Nicole vo výpredaji? čo majú outlet? skús zavolať do Nicole, ale podľa zákona na šaty, ktoré sú vo výpredaji neplatia reklamačné ustanovenia... záleží teraz už len od majiteľky ako sa zachová ... a keď si ich brala boli ešte biele? nie je možné, aby zošedli, jedine že by boli neodborne opratané s použitím nejakej chemikálie...
Odpovedať
@wera.g Och weri, dufam, ze to s tvojimi satickami dopadne dobre!!!! Drzim palce, aby o bolo len svetlom!!!
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babušky ! tiež ma napadlo že to môže byť umelým svetlom. kamoška to pozerala dnes na prirodzenom svetle, že to je fajn, nie je to až také ako včera večer, ale že úplne bielučké to nie je, ale nie je to vidno... pozerala aj závoj a vyzerá to fajn, tak to pozrieme ešte raz, zavolám do nicole, keď tak tak si jedno čistenie aj zaplatím (pred svadbou čistenie mám v cene šiat) no a snáď to bude ok.. ale včera by ste sa mi krvi v tele nedorezali... kokso už som začínala mať čierne myšlienky:-( ďakujem vám za podporu moc moc , idem dočítavať, čo ste popísali :-)
Odpovedať
Dobré ránko ;-) Hlásim účasť vo fóre :-D Dúfam, že všetky nespíte, alebo nedajbože nepracujete!! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab druhá možnosť je správna,bohužiaľ :-D :-D resp, prvá s druhou - spím v práci :-D :-D :-D
Odpovedať
ach moja, aj ja driemem.. som sa dostala do postele o štvrť na jednu a potom sme ešte hodinu kvákali ako si ideme bývanie prerobiť :-D keď som kukla na hodiny, že o päť pol 2, tak som doda zrušila v strede vety :-D ach, a snívalo sa mi so šatami.. som sa ocitla v nicole, tam som našla moje šaty a som si ich tak prirovnávala ku mne, že aké sú krásne a moja mamina mi povedala, že sú krásne, ale že isto sa mi k nim nehodia tie topánky, čo mám :-D ach, už ma švihne z tých topánok :-(
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby :))) spravim aj vam bolehlav ako mne kamarat vcera :D - zenil sa cca 2 tyzdne dozadu na ukrajine - mali 25 ludi a hadajte kolko ich to vyslo.....300 €..... aj ja chcem :)))))))))))))))) baby chystate sa niektora tento vikend do toho svadobneho salonu v ba, co ma velky vypredaj?? ja by som sa tam chcela ist kuknut, len sa bojim, ci tam vela ludi nebude...
Odpovedať
peti, a čo ich vyšlo 300€, večera?? :-D
Odpovedať
peti, a čo ich vyšlo 300€, večera?? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kompletne cela hostina....so vsetkym
Odpovedať
jáj, tak hostina výjde cca toľko aj nás.. najdrahšie na našej svadbe sú šaty a fotograf.. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som to minule v praci ratala a nas komplet svadba pre 50 ludi vyjde do 3500eur
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte konecne som sa sem dostala milion straok otvorenych a spraaav pomoc :-D taakze my sme cez vikend vybavili aranzerku huráááá,fararko si zapisal termin poucenia v aprili dovtedy treba vybavit uradne veci a birokraciu na Slovensku ze a kuchar je tiez zajednany a menu vybrate takze jedenie hostina nas vydu na 1200 euro na osobu mame 16 euro a to 4 chody :-) nas na 70 ludi vsetko nakompletne vyde rovno 3000 euro :-p
Odpovedať
Profilova fotka
kocky ako je to s tymi sedeniami v kostole??? nam ich fararko nasupal 9x :-|
Odpovedať
Profilova fotka
babulka tak ich potom asi mate kratsie, my si hodlame spravit taky kurz co organizuje univerzitne pastoracne centrum v bratislave, je to cely jeden vikend, ale dokedy nam nezacne poriadne praca tak cez post by sme si to radi spravili, ak to samozrejme budu organizovat aj cez post
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?