Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@wera.g biela ma plno odtienov, hlavne, ze budu cistucke!!!!
Weri, nemohla by si mi poslat nejaky navod, ako robis pierka? Tvoje su take krasne!!!
Trosku sa cudujem, ze chcete skusat babo uz pred svadbou - uz viac bab to spomenulo - odhliadnuc od problemov so satami, nebojite sa, ze sa nebudete citit dobre v den svadby? Nejde len o nevolnosti ale aj o unavu a tak...
Je mi jasne, ze babo je milion krat dolezitejsie ako svadba , ale aj tak, ved to stalo plno usilia a penazi zorganizovat... :-)
@beronsche tak tak, hlavne že budú čisté a nie sivé :-)
jeeeeej ďakujem ti moc za pochvalu, veľmi ma to teší :-) fíha návod? no skúsim ti to pofotiť, akurát idem robiť tento víkend jedny, tak ti pošlem postup :-)
noooo máš pravdu, čo píšeš, ale my to berieme skôr tak, že mimi chceme a či už otehotnieme teraz,alebo po svadbe, tak to je jedno (hoci ranné nevoľnosti na svadbe riskovať fakt nie je nič moc) ale ako vidím všetky páry v našom okolí, ktoré sa o mimi snažia aj 2 roky a stále nič, tak to by musela byť aká náhoda, že nám by sa zadarilo do svadby... =-)
inak fakt, baby ako to vnímate vy vo vašom okolí? darí sa vašim priateľom mať bábo? my poznáme 4 páry nám blízke, všetci chcú bábo a nič, nechápem ako je to možné, je to akoby čoraz vzácnejšie mať detičky :-(
@babulkaa to ma mrzí, že tiež nič :-( držím vám palce, aby sa vám zadarilo čím skôr :-) možno potencionálne mimi vie, aké máš krásne šaty a preto čaká, aby si ich meniť nemusela :-)
@wera.g ja som optimista, verim, ze to pojde na sup!! ;-) Aspon si to nahovaram, lebo aj mam strach....
no a poznam 3 mne blizke pary, kde dievcata o babo prisli... :-( (jedna dokonca 2x) - a to maju vsetky pod 30... Ako dlho sa snazili, to ale neviem... Toto mi tiez nahana hrozu, ak mam pravdu povedat... :-(
@babulkaa velmi, prevelmi ti drzim palce, aby vam to co najskor vyslo!!!!!!!
@wera.g Veri nam sa prvy krat podarilo po 4 mesiacoch, ale o babo sme prisli a to som otehotnela do mesiaca po :-) A moja kamaratka potratila tiez v juny a teraz je uz vo 4-tom mesiaci, vsetko je v poriadku a to ma dokonca len jeden vajecnik, co jej zistili ked prisla o to babo. A druha kamoska tiez prisla o mimi (mala mimomaternicove tehu) niekedy v septembri a teraz uz je tiez vo 4-tom mesiaci. Dokonca maju obe termin v ten isty den, mali ist obe na svadbu a vychadza im termin mesiac pred svadbou :-) Tak asi nepojde ani jedna :-N Takze v zasade otehotneli relativne rychlo obe :-)
ach, dievčatá, dnes som prepracovaná :-p pred očami mám samé čííísla.. totižto preceňujem komplet tovar a zároveň hneď robím aj cenovky.. ale, našťastie, o chvíľku už idem domkov, tak tam sa vám hádam budem mať čas venovať.. x-)
tak som vcera robila nakres toho ako budu ulozene, stoly kedze sa jedna o velky kulturny dom, tak tam miesta bude az az, tak som si mohla dovolit troska experimentovat
ahojte :-)
včera som sa nudila, tak som ešte vymýšľala oznamká.. budeme mať nakoniec asi tie, ktoré som teraz pridala do albumu, no spodný papier chceme lesklý, ten horný ružový trošku slabšiu farbu a stužku užšiu.. :-D pracovala som s tým, čo doma bolo :-D
@bybi, inšpirovala som sa tvojim oznamkom, dúfam, že nevadí :-N chcem sa ťa opýtať, ako si tie horné papieriky (biele) obstrihávala tými nožničkami, tak, aby to bolo rovno?? ja som to skúšala, no stále mi to beží dokriva :-S
@simcab simi ja som mala zozadu nakreslene ciary a isla podla nich, a kedze tie noznicky boli take tvarovane, nejaka mini odchylka tam je neviditelna :-)
ty to chces dorovna alebo tiez nejaky tvar??? A nie, nevadi, som rada ze sa ti moj napad paci :-D :-p
@simcab simi ja som mala zozadu nakreslene ciary a isla podla nich, a kedze tie noznicky boli take tvarovane, nejaka mini odchylka tam je neviditelna :-)
ty to chces dorovna alebo tiez nejaky tvar??? A nie, nevadi, som rada ze sa ti moj napad paci :-D :-p
@bybi chcela som tiež nožničkami, aj som to tak skúšala, ale bolo to na prd :-p vlny ako na mori :-D uvidíme ako to nakoniec dopadne.. možno ani takto rovno to nebude zlé.. a ešte jedna otázka: ako si centrovala písmo, keďže na ľavej strane je papier dlhší..
@simcab Ja som si to vytlacila 4 texty na A4 a potom som to odmerala a vystrihla podla toho, a nechala som na lavej strane viac miesta... takze ja som to az po vytlaceni odmeravala a strihala... mozem ti poslat ten word ak chces na mail, ale je to 2007 word, viem ze Vierka mala problem, ze jej to neslo otvorit :-) ale ak mas offcice 2007, tak v pohode :-)
caute nevesticky!
@werag - vieri, neboj a nestresuj, zadari sa aj vam. uz beries kyselinu listovu? Ja hej :-N treba sa vypocitat aj ovulacne dni, lebo ozaj je len par dni do mesiaca, ked zena moze teoreticky otehotniet. Ja som ten ovulacny kalendar poslala na webovej stranke jednej kolegyni, a po 3 tyzdnoch mi volala, ze uz!
My to mame taky mix - ludom sa dari a aj nedari. Nasi susedia maju maleho cez hormonalnu liecbu, sa im nedarilo, a ani jeden z nicj ze nema problem. Teraz ze zase naplno a nic.............
Nasi kamarati jedni maju jedneho chlapca, jedni maju jedneho chlapca, co ma 1.5 roka a je postihnuty, lebo sa narodil nohami von. A teraz zase caka - druhe teraz v januari. A potom jedni potratili 2krat, potom sa im zadaril chlapec a teraz sa zase pokusaju, a nic. Mojho snubenca sefko tiez jeho frajerka potratila dvakrat.........
Druha kolegyna tu v kancli - tym, sa podaril hned po svadbe, trocha ze aj bol sok. Ale mame aj znamych, ktori sa uz 3 roky snazia a nic. IVF im nedaju zadara, lebo ani jeden nema problem, uz vyskusali vselijake alternativne liecby anic..........
Asi to ozaj zavisi od individualnych pripadov. Netreba nad tym privelmi rozmyslat, neboj, zadari sa vam! :-D
@beronsche, tak si uzivas pripravy............ mali by sme sa aj my uz spytat ]-(
hej tak skoro, nech si mozu zacat pozerat letenky a ked najdu za dobru cenu, mozu kupit... A idem domov za mesiac, tak chcem ist do toho penzionu kde budu ubytovani nahlasit aspon priblizny pocet ak budem do vtedy vediet, kto chce prist :-)
@bybi aha tak to mas dobre vymyslene (naplanovane) my este oznamenia nerobime ked neviem presnu hodinu...lebo mame v marci prist za knazom...tak az potom zacnem vymyslat ;-)
@bybi bybi, ja som vsetkym dala 'save the date cards'. a pozvanky budeme davat v marci.............vcera si sefka chcela rezervovat letenky a vo stvrtok su uz vsetky vypredane........... ]-(
@ladyjh ja som save the date cards nerobila, ja som rovno dala pozvanky :-D
a rovno som im povedala, ze darceky nechcem, chcem eura :-D ale my sme taky mladi kolektiv, takze to zobrali s humorom :-D
no esteze tak. mna sa este zatial ludia nepytaju, co chceme. Akurat som snubencovej babke povedala, ze nam moze kupit krystalove sampanske pohare, nech mam pamiatku na svadbu ;-)