Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
ja si tiez myslim, prvy efekt musi byt a ked bude vyzdoba zladena pekna, tak uz si dalsie nevsimu :-D
Odpovedať
tak teraz sme ma potesili, ze aj vy riesite veci ako servitky... :-D :-D :-D :-D Mne sa zatial najviac paci, ak su skrutene do "rolky" a ozdobene takym tym "kruzkom" ci co to je... ja rozmyslam, ze budem servitky viazat stuzkou a budu polozene na tanieroch.... Myslite, ze to hodi aj na papierove? Vacsinou som tak videla latkove... :-p @petkaa28 skore uzdravenie a drzim palce na pohovor!!! ;-)
Odpovedať
@kacennnka nemas obrazok tej servitkovej ruze?
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 jejda za popolnočné, tak to teda je, až moc.. neviem čo som si myslela že svadobné... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 jejda za popolnočné, tak to teda je, až moc.. neviem čo som si myslela že svadobné... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche mam ho v albume ako posledny obrazok
Odpovedať
Profilova fotka
beronsche dakujem velmi pekne :) baby dala som do albumu dvojfarebny vejar - robila by som ich na striedacku raz viac cyklamenovej a menej zelenej a naopak.... ako na foto vyzera pekne, ze na tanieri je servitka - ale ktora z nas bude mat zalozene prazdne taniere???? to by sme museli mat predjedlo na spolocnych velkych tanieroch, nech si z toho hostia naberu sami, alebo by im to musel casnik nakladat...myslim, ze asi kazda budeme mat predjedlo pre kazdeho na samostatnom tanieri, nie??? a tiez este neviem, ci zalozit taniere s predjedlom cca 10 min predtym ako prideme - bojim sa, aby sa nieco "nevyprdlo" - aj ked my chceme zavaranu hrusku plnenu salatom - asi specialitka nasich gay kamaratov :)))) nieco pravdy na tom bude, ze su to najlepsi kuchari :D - recept prikladam nizsie, skuste si spravit cez vikend, je to naozaj mnamka..... alebo ci povedat casnikom, aby na nas pockali a zacali nosit ked prideme.... recept: Jablckovo porovy salat pre cca 4 osoby 6 jablk - nastuhat na velkom struhadle, alebo nakrajat na malicke kocky 20 dkg sunky krajanej - nakrajat este doma na male kusky (sunka podla vlastneho vyberu) 3 pory - iba bielu cast nakrajat najemno 1 konzerva ster. kukurice kysla smotana + biely jogurt - toto uz necham na vas ako si skombinujete, my davame pol na pol, alebo 1/3 smotany a 2/3 jogurtu vsetko spolu zamiesat
Odpovedať
@kacennnka waw pekne!! Len kto by to skladal.... =-) @petkaa28 my predjedlo nebudeme mat, zda sa nam zbytocne - ako predjedlo je polievka ;-) Takze my budeme mat na stoloch prazdne taniere. Ja som ich povodne nechcela davat, aby bol prazdny stol - ako pislala bajka - 1. dojem je dolezity.. :-) ale z prakt. dovodov, tam tie taniere budu, kto by ich potom nosil... :-p Tak ja chcem sevitky na taniere, aby to nebolo prazdne... Babyyyy, mozem teda previazat paprierove servitky stuzkou, ci je to traposina??? :-)
Odpovedať
@petkaa28 presne tak sa mi servitky pacia, ako je to na fotke v tvojom albume - foto 32. ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche akou stuzkou?? ak peknou satenovou, alebo niecim takym, tak si myslim, ze to bude pekne...
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche ja si tiez myslim, ze by to nemalo vadit :-) aj ked su vrackovky papierove :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Kocky poznate niektora zlatnictvo Carisma? Ake maju ceny obrucok??? Dakujeeem ak niektora viate :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A este k tym cenam vstupov na veltrhy mi neviete niektora povedat, kolko to asi je??? Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi do incheby klasika ako na vsetky veltrhy - 5 € :))
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 dakujem Petka, ja som nemala ani paru ze kolko to moze byt :-) Ide mi len o to, ze chceme ist s drahym do NR a pojdu aj jeho rodicia s nami a aj nasi chcu ist a som si hovorila, ze ak by to bolo vela za vstup, sa nam ani neoplati tam ist, lebo ak najdeme obrucky lacnejsie, doplatime na vstupoch :-) Ale 5 eur neni tak vela :-)
Odpovedať
@bybi bybi, skús si pozrieť toto o carisme.. http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/z...
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi len skus zaparkovat niekde mimo incheby, lebo za auto chcu tusim 10 € alebo taku palku nejaku....takze bud za inchebou alebo v auparku
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab simi nasi odtial vela krat kupovali a vzdy boli spokojni. Skor mi ide o ceny. Ta tema je skor o jednej hlupej predavacke ako o kvalite a cene :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 petka my chceme ist do Nitry na vystavu, v tom termine budeme doma :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi ahoj ja podobne, šaty mám uložené v takom kufri doma v skrini, teraz som ich dala ešte raz vyčistiť, ale potom ich budem musieť už zavesiť, aby sa nepokrčili ... a už si ich nemôžem skúsiť, nech sa nezašpinia... predtým som si šaty vytiahla, skúsila a kamošky keď boli u mňa ... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 Peťka, čo si prechladnutá alebo chorá? prajem rýchle uzdravenie ... ako tak čítam, asi budeš mať aj novú robotu - tak veľa štastia, dúfam, že pohovor dopadne alebo už dopadol v tvoj prospech :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 ja planujem ich dat este vycistit a vyzehlit tesne pred svadbou, mamina sa uz bola pytat v cistiarni a ze to robia celkom rychlo, takze to teraz neriesim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 zrejme zase nieco s dutinami....co uz...dakujem velmi pekne :) zajtra doobeda drz palce :))
Odpovedať
Je toto možneee????? svadba až v septembri a kameramani sú úž obsadení.....už som z toho celého zúfala čo mail tak to "Je mi to ľuto tento deň je už obsadený" :-(
Odpovedať
:-) čaute kočky vôbec sem nestíham chodiť ]-( k servítkam: mne sa páčia tie servítky s mašličkou previazané, a asi do nich bachnem aj príbor k cene vstupného na veltrh: minulý rok sme boli v PKO, to je asi ten, čo už bude tento rok na inchebe. a vstupné sme platili 7 alebo 8€. akožedosť podľa mňa. inak sa máte ako??? Ja už to mám za dva mesiace a nervy sa objavujú.. :-D na všetko a na všetkých :-N
Odpovedať
jooj a ešte mám nový úlovok (mám ich viac, ale z tohoto sa teším), kúpila som si náúčnice v spleene, kráááááásne súúú :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@barborav ahoooj :-) a čo, už máte všetko povybavované? :-) a čože to máš za nové úlovky? :-) A aké náušničky si si tam kúpila? Ja mám svadobnú bižu tiež zo spleenu, ale rozmýšľam ešte že pôjdem tam mrk na náušnice na fotenie nejaké, mikloshko tam mal krásne trblietavé... :-) fí, za 2 mesiace, ako to strašne rýchlo letí :-)) my za 3,5 a tiež už stresujem, že nič nestíhame... od februára si už musíme fakt švihnúť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aduska11 teraz je zial taka doba, ze nevesty vsetko zajednavaju s predstihom. Vacsinou to byva tak, ze ti lepsi su uz rok vopred obsadeni. Ale neboj, urcite niekoho zozenies:) @barborav riadne ti to teda leti, aj ja sa chcem vydavat za dva mesiace ale este si dost pockam do septembra. Vstupne na veltrh??? Ja som bola vlani na dvoch v Brne a ani na jednom sa neplatilo... iba ak si si chcela kupit tombolove listky. Aj teraz v sobotu budu dva, jeden je zadarmo a na druhom sa plati 30 Kc. Takze nechapem, preco si pytaju take nehorazne peniaze za to. Vsak oni na tom riadne zarobia, platia im vystavovatelia a vystavovatelia maju zase trzby z nakupov, takze nechapem preco este aj vstupne.
Odpovedať
no, baby, to je problém, že čo máme povybavované.. Lebo ja mám stále pocit, že nič nemáme a na všetko zabudneme. máme 90% malinoviek, alkohol žiadny ešte .. výzdobu žiadnu.. viac menej čakám na to, koľko ludí potvrdí účasť, nakoľko máme veľa takých v rodine, ktorí asi nepôjdu. alebo pôjdu. takže ked budem vedieť presný počet, začnem hysterčiť :-D Náušničky som si kúpila také štrasové, mám ich po plecia skoro. k tomu si nedám asi žiadny náhrdelník, neviem, poradťe :-N k tomu ešte náramok.. ale potom asi nebudem mať závoj, ked mám také náušnice...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?