Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@bybi ani ja ale nasla som Gentiana acaulis napriklad a to je na horach ako v Alpach a tak..to asi bude tazke dostat v kvetinarstve...no hladam dalej
21. jan 2011@michala.s držím palce, nech vám to výjde
@petkaa28 peťúúúš a na ktorý veľtrh idete? Do BA?
21. jan 2011- Sponzor fóra
@wera.g a ty si chcela ísť kedy na ten veľtrh?
21. jan 2011@wera.g ďakujem ti moja
my sa nepokúšame, však sa mi aj ruky triasli, keď som ten test robila, lebo by to bolo nečakané prekvapenie.. čo sa šiat týka, tak svadbu by sme posunuli na skorší termín, aby som ich obliekla.. povedala som, že buď sa vydám v nich, alebo vôbec
no mrcha aj tak stále nechodí, tak neviem.. dúfam len, že som v poriadku
21. jan 2011@simcab neboj urcite sa nic nedeje...
21. jan 2011@wera.g ozaj moja, tak my sa stretneme v sobotu na veľtrhu?? teda jedine v sobotu, lebo my pôjdeme do ba v piatok večer.. tak z rána chceme ísť do mesta, potom do auparku a okolo obeda by sme sa dostavili do incheby.. vyhovuje??
21. jan 2011@dracica6663 ďakujem ti, ja tiež dúfam..
21. jan 2011@bybi tak to áno, už ma asi začína aj chytať nervozita
21. jan 2011@lucia3006 no ved sa tu ani necudujem, uz to mas za par tyzdnov
@simcab
@wera.g vy sa stretnete??? Aj ja chceeeeeeeem, ale ja do BA nepojdem, trosku to mam od ruky21. jan 2011@bybi to áno, takto o sedem týždnov sa už budem chystať na svadbu ... vlastne už by sme mali byť na ceste do BA na fotenie
21. jan 2011@lucia3006 joj, zavidim, ale v dobrom. Tiez by som to chcela mat uz za par tyzdnov
21. jan 2011@bybi aj to bude, nám to ubehlo ako voda, ešte nedávno to bolo 90 dní a teraz je to už len polovica
až teraz si uvedomujem, ako ten čas rýchlo letí ...
21. jan 2011@michala.s držím palce nech to výjde s tým bytom ...
21. jan 2011@bybi a ja to nemám od ruky, keď som z detvy??
21. jan 2011- Sponzor fóra
@bybi zariadovanie interierov
ale bez nabytku, takze koberce, podlahy, stropy, tapety....
21. jan 2011@wera.g weruska my pojdeme urcite v sobotu poobede - co som pocula o minulom roku, tak cez den sa tam nedalo ani pohnut....vsetky baby radili ist bud skoro rano alebo na vecer, takze mi tak okolo tej 15 - 16:00
vy idete kedy?? ja len sama s tomim, mozno moja teta...maminu asi nedonutim21. jan 2011@lucia3006 to je pravda, ved aj nam to uteka, len zachvilku to tu vypukne, postupne sa vsetky budete vydavat a potom konecne pride rad aj na mna
@simcab no hej, ale stale menej ako ja z Anglicka21. jan 2011@bybi jáj, tak to veru áno
21. jan 2011@petkaa28 jej Petka, to by aj mna bavilo
dufam ze to dostanes
21. jan 2011@simcab no tak trosku
ale do NR by sme chceli ist, budeme akurat na SK
21. jan 2011@petkaa28 jeeej, to je super, teším sa s tebou
nám zas svokrovci poslali peniažky na obrúčky.. skoro som sa rozplakala
21. jan 2011@simcab super
)))
mna svokor zacal volat nevesticka moja...asi 5 navstev ho to drzalo a na siestej mi povie, ze este k nim nepatrim, ze az po svadbe..... srandickylen, aby ma troska stengroval
21. jan 2011@petkaa28 tak super! nam svokrusa povedala ze zacvaka zakusky co cini 300 euro tiez som od radosti skoro vyskocila do neba
nas vztah sa kazdym vikendom co sme tam lepsi a to je pre mna to najsupernejsie
v albumiku mam vecicky co som nakupila v Londyyyne sa vytesujem ako malaale satky malej dam sem do temy
@bybi duuuufam ze si dohodneme stretko aj my ideme do Nitry!! by som bola nahnevanaaaa ako tiger keby to nevyslo koli nejakej somarinke21. jan 2011@trdielko149 rada by som, len este neviem ci pojdeme sami, alebo aj s rodicmi z oboch stran, takze banda riadna
A ako sa ti pacilo v Londyne, kde ste boli nakupovat, na Oxford street?21. jan 2011@bybi no presne tak
utečie to ako voda a potom už budeme iba v dobrom spomínať na náš krásny deň
21. jan 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
@simcab jooooj teda len jedna? :-/ ale zase aspoň nemusíš riešiť čo so šatkami
ale každopádne držím moc moc moc palčeky, aby sa zadarilo...