Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@wera.g ďakujem ti moja ;-) my sa nepokúšame, však sa mi aj ruky triasli, keď som ten test robila, lebo by to bolo nečakané prekvapenie.. čo sa šiat týka, tak svadbu by sme posunuli na skorší termín, aby som ich obliekla.. povedala som, že buď sa vydám v nich, alebo vôbec :-N no mrcha aj tak stále nechodí, tak neviem.. dúfam len, že som v poriadku |-|
@wera.g ozaj moja, tak my sa stretneme v sobotu na veľtrhu?? teda jedine v sobotu, lebo my pôjdeme do ba v piatok večer.. tak z rána chceme ísť do mesta, potom do auparku a okolo obeda by sme sa dostavili do incheby.. vyhovuje??
@lucia3006 no ved sa tu ani necudujem, uz to mas za par tyzdnov :-)
@simcab@wera.g vy sa stretnete??? Aj ja chceeeeeeeem, ale ja do BA nepojdem, trosku to mam od ruky :-D
@bybi aj to bude, nám to ubehlo ako voda, ešte nedávno to bolo 90 dní a teraz je to už len polovica :) až teraz si uvedomujem, ako ten čas rýchlo letí ...
@wera.g weruska my pojdeme urcite v sobotu poobede - co som pocula o minulom roku, tak cez den sa tam nedalo ani pohnut....vsetky baby radili ist bud skoro rano alebo na vecer, takze mi tak okolo tej 15 - 16:00
vy idete kedy?? ja len sama s tomim, mozno moja teta...maminu asi nedonutim
@lucia3006 to je pravda, ved aj nam to uteka, len zachvilku to tu vypukne, postupne sa vsetky budete vydavat a potom konecne pride rad aj na mna :-D
@simcab no hej, ale stale menej ako ja z Anglicka :-D
baby odpadavam :D mne prave volala buduca svokricka - ze zhana vino a co ma este zohnat....ze zohnala aj mini kolaciky... odpadnem z nej...este pred chvilou tvrdila, ze to riesime moc skoro a teraz sa sama angazuje....tesim sa :))))
@simcab super :))))
mna svokor zacal volat nevesticka moja...asi 5 navstev ho to drzalo a na siestej mi povie, ze este k nim nepatrim, ze az po svadbe..... srandicky :D len, aby ma troska stengroval :D
@petkaa28 tak super! nam svokrusa povedala ze zacvaka zakusky co cini 300 euro tiez som od radosti skoro vyskocila do neba ;-) nas vztah sa kazdym vikendom co sme tam lepsi a to je pre mna to najsupernejsie :-)
v albumiku mam vecicky co som nakupila v Londyyyne sa vytesujem ako mala x-) ale satky malej dam sem do temy :-D
@bybi duuuufam ze si dohodneme stretko aj my ideme do Nitry!! by som bola nahnevanaaaa ako tiger keby to nevyslo koli nejakej somarinke :-D :-D
@trdielko149 rada by som, len este neviem ci pojdeme sami, alebo aj s rodicmi z oboch stran, takze banda riadna :-)
A ako sa ti pacilo v Londyne, kde ste boli nakupovat, na Oxford street?
Ahojte baby, dakujem moc, zatial ma na ne niekto sice rezervaciu ale uz na zaciatku februara uvidime ako sa to bude vyvijat. Ano bibi ten byt si chceme kupit, ono je to v podstate druzstevny byt, takze sa potom splaca druzstvu.
Dnes mi domov dorazili saty pre druzicky su krasne