Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab jooooj teda len jedna? :-/ ale zase aspoň nemusíš riešiť čo so šatkami ;-) ale každopádne držím moc moc moc palčeky, aby sa zadarilo... :-)
Odpovedať
@bybi ani ja ale nasla som Gentiana acaulis napriklad a to je na horach ako v Alpach a tak..to asi bude tazke dostat v kvetinarstve...no hladam dalej
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s držím palce, nech vám to výjde :-) @petkaa28 peťúúúš a na ktorý veľtrh idete? Do BA? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g a ty si chcela ísť kedy na ten veľtrh?
Odpovedať
@wera.g ďakujem ti moja ;-) my sa nepokúšame, však sa mi aj ruky triasli, keď som ten test robila, lebo by to bolo nečakané prekvapenie.. čo sa šiat týka, tak svadbu by sme posunuli na skorší termín, aby som ich obliekla.. povedala som, že buď sa vydám v nich, alebo vôbec :-N no mrcha aj tak stále nechodí, tak neviem.. dúfam len, že som v poriadku |-|
Odpovedať
@simcab neboj urcite sa nic nedeje... :-)
Odpovedať
@wera.g ozaj moja, tak my sa stretneme v sobotu na veľtrhu?? teda jedine v sobotu, lebo my pôjdeme do ba v piatok večer.. tak z rána chceme ísť do mesta, potom do auparku a okolo obeda by sme sa dostavili do incheby.. vyhovuje??
Odpovedať
@dracica6663 ďakujem ti, ja tiež dúfam..
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi tak to áno, už ma asi začína aj chytať nervozita :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 no ved sa tu ani necudujem, uz to mas za par tyzdnov :-) @simcab @wera.g vy sa stretnete??? Aj ja chceeeeeeeem, ale ja do BA nepojdem, trosku to mam od ruky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi to áno, takto o sedem týždnov sa už budem chystať na svadbu ... vlastne už by sme mali byť na ceste do BA na fotenie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 joj, zavidim, ale v dobrom. Tiez by som to chcela mat uz za par tyzdnov :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@bybi aj to bude, nám to ubehlo ako voda, ešte nedávno to bolo 90 dní a teraz je to už len polovica :) až teraz si uvedomujem, ako ten čas rýchlo letí ...
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s držím palce nech to výjde s tým bytom ... :)
Odpovedať
@bybi a ja to nemám od ruky, keď som z detvy?? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kočky chystáte sa na veľtrh do BA? kedy idete a s kým? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi zariadovanie interierov :) ale bez nabytku, takze koberce, podlahy, stropy, tapety....
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g weruska my pojdeme urcite v sobotu poobede - co som pocula o minulom roku, tak cez den sa tam nedalo ani pohnut....vsetky baby radili ist bud skoro rano alebo na vecer, takze mi tak okolo tej 15 - 16:00 vy idete kedy?? ja len sama s tomim, mozno moja teta...maminu asi nedonutim
Odpovedať
ja idem na veľtrh s drahým.. spravíme si výlet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 to je pravda, ved aj nam to uteka, len zachvilku to tu vypukne, postupne sa vsetky budete vydavat a potom konecne pride rad aj na mna :-D @simcab no hej, ale stale menej ako ja z Anglicka :-D
Odpovedať
@bybi jáj, tak to veru áno :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 jej Petka, to by aj mna bavilo :-N :-D dufam ze to dostanes :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab no tak trosku :-D ale do NR by sme chceli ist, budeme akurat na SK :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby odpadavam :D mne prave volala buduca svokricka - ze zhana vino a co ma este zohnat....ze zohnala aj mini kolaciky... odpadnem z nej...este pred chvilou tvrdila, ze to riesime moc skoro a teraz sa sama angazuje....tesim sa :))))
Odpovedať
@petkaa28 jeeej, to je super, teším sa s tebou :-) nám zas svokrovci poslali peniažky na obrúčky.. skoro som sa rozplakala x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab super :)))) mna svokor zacal volat nevesticka moja...asi 5 navstev ho to drzalo a na siestej mi povie, ze este k nim nepatrim, ze az po svadbe..... srandicky :D len, aby ma troska stengroval :D
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 tak super! nam svokrusa povedala ze zacvaka zakusky co cini 300 euro tiez som od radosti skoro vyskocila do neba ;-) nas vztah sa kazdym vikendom co sme tam lepsi a to je pre mna to najsupernejsie :-) v albumiku mam vecicky co som nakupila v Londyyyne sa vytesujem ako mala x-) ale satky malej dam sem do temy :-D @bybi duuuufam ze si dohodneme stretko aj my ideme do Nitry!! by som bola nahnevanaaaa ako tiger keby to nevyslo koli nejakej somarinke :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@trdielko149 rada by som, len este neviem ci pojdeme sami, alebo aj s rodicmi z oboch stran, takze banda riadna :-) A ako sa ti pacilo v Londyne, kde ste boli nakupovat, na Oxford street?
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi no presne tak :) utečie to ako voda a potom už budeme iba v dobrom spomínať na náš krásny deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, dakujem moc, zatial ma na ne niekto sice rezervaciu ale uz na zaciatku februara uvidime ako sa to bude vyvijat. Ano bibi ten byt si chceme kupit, ono je to v podstate druzstevny byt, takze sa potom splaca druzstvu. Dnes mi domov dorazili saty pre druzicky su krasne
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?