Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 oki jasné, tak prajem rýchle uzdravenie :) potom sa dohodneme aj cez fb :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 rozlucku riesime aj my - a to hlavne z dovodu,ze sa bojime,aby nahodou niekto nepochopil,ze rozlucku platime my dvaja...to je hned aj 400 eur..a to radsej este 200 dolozime a mame egypt :D preto rozmyslame nad grilovackou :) tomi je aj za spolocnu,ale chalani maju blbe reci o tom,ze je pod papucou...lebo chlapci sa na stripterku tesia...lebo tomi si musi poslednykrat volne uzit...jaaj,ako ja poznam tomiho,tak sa pokuka a ked bude mat pocit,ze sa cica moc okolo neho kruti,tak jej pacne jednu nech neotravuje :D
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 hehe, no môj drahý rozlúčku nerobí, ja chcem len také posedenie s najbližšími kamoškami, u nás doma a potom pôjdeme aj dakam do baru ... ale striptéra nechcem - to som rázne povedala babám, nech zbytočne nevyhadzujú peniaze... ja nakúpim nejaký alkohol (baby tvrdé nepijú), chipsy, obloženú misu a je to... nič drahé ... hlavne že sa takto stretnem s nimi - už poslednýkrát ako slobodná dievčina...
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 idealne riesenie :) ja prave rozmyslam,ze koho by som zavolala a doslo mi,ze moje kamaratky sa medzi sebou velmi nepoznaju :D
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 ja pozývam len tie najbližšie tri čo mám, štvrtá je vo Švajčiarsku a nedá sa jej prísť, dve spolužiačky z výšky a dve sesternice ... väčšina z nich sa pozná tak uvidíme :)
Odpovedať
@petkaa28 ďakujem za pochvalu :-) ja som veľmi chcela čipkované, ale vraj sa mi nehodí k šatám :-p ja ho ale možno ani nebudem potrebovať, ale ak by náááhodou bola zima, alebo ak by sa mi hormóny chceli vyšantiť na chrbte, tak bude nevyhnutné :-S oznamko som robila vo worde, písmo kuknem doma a napíšem ti ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zboznujem modernu dobu :D. Prave som si do mobilu stiahla mestr.kalendar a nestacim.sa divit nad vsetkymi jeho funkciami :D hlavne co som potrebovala - presne mi to rata a ukazuje plodne dni :D tesim sa na leto ked zacneme overovat jeho spolahlivost :D
Odpovedať
@petkaa28 aj ja chceeeeeeem!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab co mas aky mobil,lebo na nete sa vraj da stiahnut aj pre nokie..iphone to ma hned..ja mam htc a tieto mobily maju nejake vlastne aplikacie a v nich to bolo... :)
Odpovedať
@petkaa28 ja mám nokiu.. ale neviem si sťahovať do nej :-( teda ešte som to neskúšala..
Odpovedať
ahojte žienky mi to už mame za sebou x-) :-D bol to fantasticky najlepsi a najkrajsi super den samozrejme nechybala nervozita :-D vsetkym buducim nevestam prajem taky krasny ako sme ho mali my
Odpovedať
@petkaa28 peti, písala som to "segoe print".. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tak my sme mali cez vikend stretnutie s fararom, super clovek ani ponaucania nemusime mat a svadba bude pri kaplnke co mame za dedinou. Prva fararova otazka bola preco nechceme zit len tak na divoko, ze on nas do toho nenahovara, ale ze ci to nie je pre nas jednoduchsie :-D Tak sme sa cez vikend super porozpravali s maminou a so sestrami. Hudbu budeme mat za 150Eur a budu hrat od pochodu miskovej rodiny po mna a potom az do druhej... alebo viac rana :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sun22 blahozelam k svadbicke:) Nech vam laska vydzri a ste az do konca zivota tak stastny ako v ten den.
Odpovedať
Profilova fotka
@sun22 gratulujeeem k svadbe a prajem všetko dobré na spoločnej ceste životom ... :)
Odpovedať
Ahojte kocky. Dnes to mam za 200 x-)
Odpovedať
@h.a.i.n.y ahoj :-) no kde si ty stratená??
Odpovedať
@simcab :-D Nie som stratena :-D Len nestihaaam citat a este aj pisat. Co nove?
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y jeeej no pekne, to už pôjde veľmi rýchlo :-)) ja to mám niečo cez 100 a chytá ma panika, že nestíhame :-D
Odpovedať
@h.a.i.n.y no ja v podstate nemám nové nič.. len som si k šatám doobjednala bolerko.. dúfam, že o 2 týždne sa zas kúsok posunieme ďalej.. na veľtrhu chceme kuk obrúčky, drahému košeľu a kravatu.. aj mucha do kytice sa mi už vyrába, na to by som zabudla :-D a ešte si chceme v bratislave pokúpiť materiál na oznámenia.. x-)
Odpovedať
@h.a.i.n.y to je super...rychlo ti to ubehne :-)
Odpovedať
boooože, ja som iný maďar :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@sun22 Gratulujem k svadbicke a prajem vam spolu krasny zivot... Tak napis aj nejake detailiky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y aj ja to mam za 200 :-D :-D :-D A caute kocky, som ani nepozdravila ja nespratnik jeden :-D
Odpovedať
@wera.g No to chyta aj mna a mam o 100 viac :-D @simcab Aka mucha? :-N @dracica6663 Tak to je pravda ze to rychlo bezi ani sa nenazdame a bude to tu. A aj svadobny den urcite rychlo zbehne :-( Preco svadba netrva aspon 3 dni? :-N
Odpovedať
@bybi Ved to ... my v tom ideme spolu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab simi to bolerko je fakt krásne, veľmi sa mi páči :-))) @bybi no ahoooooj, pridávam sa - hanba mi, ani ja som nepozdravila :-D Ahojteeeeeee babuleeee :-)))
Odpovedať
@h.a.i.n.y kedysi trvala viacej dni nie len jednu noc....urcite tesis sa na to cele mesiace a ten den tak rychlo ubehne ze uz budes mat nedelu vecer a budes mysliet na to ze este vcera si sa vydavala...hm.... :-(
Odpovedať
@h.a.i.n.y vieš, ako si baby dávajú robiť tie vážky do kytičky alebo srdiečka z drôtiku.. tak ja som si dala spraviť muchu :-D
Odpovedať
@wera.g ahoooooooooooooooooj :-D ďakujem ešte raz za pochvalu.. aj mne sa páči :-) a bude sa pekne hodiť aj k šatám :-) len zas neviem či si mám dať nejaký jemnejší účes a závoj.. alebo ten zložitý účes, čo som ti ukazovala a bez závoja.. kurnik! ale ten účes som mala vysnívaný už dávno, tak neviem.. zase ale závoj si môžem dať len raz... no kto mne poradí???? :-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?