Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@babulkaa byť tebou, tak sa jej na to opýtam, či jej to nie je sprosté ísť na tvoju svadbu a tváriť sa, že je všetko ok, napriek tomu, že ťa všade osiera :-x
@simcab mas pravdu opytam, ale napriek tomu ju budem musiet aj tak zobrat aby isiel aj brat. Kocky myslite ze bude blbe ked nebude sediet vedla snubencovho brata. Pretoze kedze on nema ziadnu rodinu tak za celom stola bude sediet vedla neho jeho brat ale ju tam fakt nechcem takze planujem ju posadit co najdalej odo mna take 7 miesto od konca :-D
@babulkaa och, no to je blba situacia.... mozno by si mala ustupit kvoli priatelovi.. Skusila si priamo konfrontovat tu zensku? Rovno sa jej opytat, co proti tebe ma a jasne jej dat najavo, ze na svadbe nie je vitana a bude tam len skrz buduceho svagra.... A co na to cele hovori tvoj drahy a jeho brat? Musia predsa vediet, co ta zenska o tebe poza chrbat rozprava....
@beronsche brat hovori ze to mam jeden den vydrzat ( ale to je predsa moj den, a ked ma ona nebude nahodou chciet na svadbe tak budem len rada ), a ze bez nej nepojde. a drahy zase ze ked nepojde brat tak nebude ziadna svadba no je to zamotane.
@babulkaa a ako vychadzas s priatelovym bratom? Ak dobre, tak mu skus vysvetlit, ze jeho mas rada, ale ze ti ublizuje to, ako sa ona k tebe bez priciny sprava. A co vravi na to, ze ta ta zenska "neznasa"? Tak celkovo, nie len v suvislosti so svadbou?
Ak je brat tvrdohlavy a bez nej na svadbu nechce ist, myslim, ze sa mu ani nebude pacit, ze nebudu sediet spolu....
Drzim palce, aby si to nejako "salamunsky" vyriesila...
ahojte dievčence :-)
ako sa tu máte? ja vás akosi nestíham :-( Ale každá jedna už si aspoň môžete povedať - tento rok sa vydávam :-D
My sme si to užili, svadba bola krásna, ale krátka :-D A ďakujem vám za blahoželania :-)
@meddy Ahoj!! To som rada, ze ste si svadbu uzili!! Ako sa citis ako pani manzelka? ;-)
Inak velmi sa mi pacilo, ako si mala urobene vlasky, pristalo ti to... :-)
@lucia3006 vsak oto sa snazim aj ja a tak ju chcem posadit co najdalej :-D a co brat aspon moze byt rad ze tam bude, inak zasadne odmietam ju tam mat uz len ten pocit ze by tam bola ma privadza do nepricetnosti :-D :-D
@babulkaa viem, u nás je to podobne, a tú alergiu má väčšia časť rodinu na tú osobu, ale som si povedala, budem si kaziť svoj jediný krásny deň? nieee ... proste ignorácia ... myslím, že človeka naštveš viacej tým, že sa nad tým povznesieš ako by si sa rozčúlila a pokazila si tým celý deň ... uvidíš - pomáha to ... :) ignorácia dokáže človeka najviac vytočiť ... :)
@meddy gratulujeeeeem ku svadbe, tak už to máš za sebou, nás to čaká o pár dní tiež :) bola si krásna nevesta, prajem Vám do spoločného života všetko dobré ... :)
@lucia3006 dakujem asi to budem musiet skusit, nic ine mi nezostava pokial tam budem chcet mat brata. Ale aj tak jej dam pocitit ze tam nieje vitana :-D
@meddy nooo dúfam, že toho 11 marca už nebude taká zima ako je tam teraz - ale zima by mi až tak nevadila, hlavne aby nebola poľadovica alebo člapkanica ... :) a čo aké to bolo- ten deň? a aké je to byť novopečená manželka? :) chystáte sa aj na svadobnú cestu niekam?
@lucia3006 my sme tiež nemali zimu, slniečko svietilo, dokonca aj pofukovať prestalo. Akurát sneh, v ktorý som tajne dúfala nenapadol, až 2 dni po svadbe.... :-D Ale tej člapkanice som sa docela bála ;-)
Deň bol super, len ako som písala, hrozne rýchly.... V podstate sa nič nezmenilo, akurát treba vybaviť nové doklady :-D
Na svadobnú cestu nejdeme, možno len niekam na víkend ;-)
@meddy Jeej ahoj meddy, ja som na teba aj myslela minule, ze ty uz to budes mat aj za sebou. Mooooc vam obom gratulujem a prajem krasny spolocny zivot x-) a v dobrom zavidim, ze to uz mate za sebou, aj ja chceeeem :-N
@babulkaa Babulka tak toto ti nezavidim, to je najhorsie ked je to tvoj den a niekto ti ho ma takto kazit. A ja poznam ten pocit ked voci niecomu vnutorne bojujes a nevies co s tym spravit... Dufam ze sa to nejako vyriesi v tvoj prospech :-)
kocky hodila som do albumu fotku nasej torticky. Spodne poschodie bude ovocne a dalsie dve sa este musim dohodnut s drahym. Asi cokoladove :-) A nasa torticka bude v zelenom :-)
@babulkaa lucka ti dobre radi ignoracia je najvacsi JED na toho cloveka,nech na svadbe je ser na nu,vycer na nu zubky v bielych satockach juuj take nervy bude mat! ja mam takto emmkin krstny a jeho frajerka,ked som oznamila ze som tehu on sa tesil najviac stale s nami bol,emmka sa narodila-prvy bol v porodnici,emmka mala krstiny-opat cely naradosteny,tesil sa,pestoval ju,mojkal,vianoce=darcek ... nasiel si KATUŠKU,emmku odrazu aj 7 tyzdnov nevidel,nezavolal,darcek ani kmeninam,ani ku dnu deti,ani k mikulasovi,ani k 1.narodeninam,ani k vianociam,teraz k meninam vcera ani nezavolal,ani sms nic tak som sa nasrala a vsetko im povedala co mam na srdci hneva sa ... budu na svadbe sediet pri stole s priatelmi a ludmi ktori tam musia byt uuuplne na konci!!!! tak im treba ... a ty moja riesenim by bolo keby pri hlavnom stole ste sedeli len ty a drahy stol v tvare srdca myslim ze niekto z tejto temy to aj tak ma ;-)
@wera.g No mame sa s nim stretnut tento vikend, aby sme sa dohodli, nechceme moc cestovat, lebo nebude vela casu...A na Smolenicky asi nepojdeme, navrhla som to, ale chceme nejake originalnejsie fotky, takze mi to zamietli :-D
@meddy no u nás sa toho tiež veľa nezmení, akurát zmením priezvisko, stav a s tým súvisiace nové doklady :) žijeme spolu, tak tá zmena už tak nebude cítiť ... my tiež plánujeme len tak na dva tri dni vypadnúť, asi do Tatier alebo na Liptov, ale to budeme riešiť last minute... :) najprv po svadbe vybavíme čo treba a potom sa uvidí ... k moru asi až v lete ... :)