Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ved my sme v semafore mali stuzkovu, takze presne viem, ake to tam je. len ja si na svadbu predstavujem trosku reprezentativnejsie priestory. my mame 2 alternativy, bud 80 ludi alebo 50. stale sme sa nedohodli, ale ved mame este cas.
rora sme na tom podobne..tiez mala svadba, neviem ci sa to vysplha i na tych 20 :-D ja xcem len take posedenie pri obede,pripitku a torte v oddelenej miestnosti nejakej restauracie 8-)
:-D no, ked chces kvalitu, tak ta nieco stoji.. ale nemaj obavy, najdes urcite aj lacnejsich, ktori takisto ponukaju kvalitu ;-) a nehovorim to len kvoli tomu, ze som to pocula.. :-)
simcab, su naozaj aj nizsie.. zalezi vela aj od regionu slovenska, aj od praxe fotografa.. niektory fotograf napriklad nefoti roky, ale len rok - dva, a preto pyta menej.. ale dokaze ti urobit ooovela krajsie fotky ako ti, ktori fotia dlhe roky.. ver tomu.. nie je vsetko o praxi.. niekto to ma proste v krvi..
len treba hladat a hladat.. a natrafit na toho praveho..
toho sa neboj.. svadobne fotenie je /vacsinou/ o uvolneni a srande.. :-) jasne, ze zo zaciatku maju dotycni tremu, kym si zvyknu na objektiv, ale to z vas po chvilke opadne a budete si to len uzivat, toho sa neboj.. a spravny fotograf je ten, ktory zachyti krasny okamih aj bez toho, aby po vas chcel struhanie nejakych kreacii :-) proste vy ste sami sebou, bavite sa, kecate, tvarite sa, ze neviete o tom, ze tam je fotograf a on si medzitym zvecnuje vas den ;-)
:-D tak zatial ma minula len pozicia vydavajucej sa slecny :-D to si uzijem o rok.. ale tiez mame problem s fotografom.. maloktore fotky, co najdem tu na stranke vo svadobnych albumoch, sa mi pacia.. :-S az na jeden album, ktory som nasla vcera.. holku fotil fotograf z BA.. ale naozaj, tie fotky boli pekne.. ;-) tu som sa s tym stretla asi druhykrat, ze som si povedala "no tak tohto by som brala".. ale tak z BA, to by sme mu museli preplatit cele cestovne a ubytko :-| a urcite si necha aj krasne zaplatit.. takzee tato alternativa pada :-S a sme znova na zaciatku :-D
ked tu kazdy foti take otrepane fotky.. stale si na fotenie volia len dva otrepane miesta.. tie fotky su uz strasne gycove 8-( a este k tomu ked to pokaslu v pc programoch, tak to je fakt maximum 8-( a v atelieri fotky nechcem.. radsej v prirode..
poznam jedneho, ktoreho by som mozno aj brala, pretoze som na nho pocula chvaly, aj co sa cien tyka, tak je super.. ale nepoznam ho osobne.. takze vaham :-| radsej by som fotografa, ktoreho aj osobne poznam, ale ti su drahsi.. :-S
inac ja tiez neviem kde sa fotit, kedze vela neviest tu na fore co sa fotili v piestanoch alebo okoli, maju doslova rovnake fotky pri rovnakych miestach a doslova pri tom istom strome, ked to najdem hodim sem link. tiez rozmyslam nad niecim originalnejsim ako fotit sa pred zahonom rozkvitnutych kvetin a objimat sa so stromom apod. ale tak uvidime... :-D :-D
hej aj u nas je par miest takych oblubenych, ako nase hradby, ci hlavny kostolik :-D ...inak rora pozdravujem do nedalekeho mestecka, PN mam rada ;-)
baby ale ved my sami mame rozkazat fotografovi miesto kde sa xceme fotit, nie on :-D :-D :-D este aby mi rozkazoval,nie? 8-(
rora, u nas v meste tiez fotia len pri jednom kostole, pri jednej fontane a na kalvarii :-D fakt, zriedkakedy sa objavi nieco ine :-D :-D mi to je az za nich trapne pozerat sa na to :-S ale tym nechcem nikoho urazit..
biela.ruza, to ano, mas pravdu, miesto by si mal vyberat parik, ale vobec by som sa nedivila, keby pri tych vsetkych starostiach a niekedy aj nervov z priprav sa im originalne miesto nechcelo hladat.. :-D
je tu dost peknych miest, ale vsetko iba na kupelnom ostrove a nakope :-N su tam jazierka,fontana,kolonada a "svadobny" strom :-D a pamatam si este ja ked som bola decko tak sme sa tam zakazdym chodili pozerat na nevestu ako sa tam fotili :-N to ja by som nemohla, aby na mna desiatky ludi pozerali :-N a je mi jasne ze kazdy par tam chce byt foteny, lebo proste odtial ma kazdy fotky :-N :-N ale tak ale z mojho pohladu je to gycove |-| musim vymysliet nieco originalnejsie :-D
rora, uplne s tebou suhlasim. a ten strom na kupelaku... pred stuzkovou sme robili taktiez fotky na kupelaku a cela trieda sme sa nan povesali, omotali, posadali :-D , aj ked sa mu musi uznat, ze je fotogenicky ;-) mne by sa tiez viac pacili originalnejsie fotky
ja nehovorim ze je to zle, je to pekny strom, aj cely park je pekny,ale ked som sa chcela inspirovat fotkami z piestan a rad za radom som popozerala odtialto vsetky albumy, tak som bola sklamana :-| to iste. a cele sa mi to znepacilo :-. ved aj tych fotografov to uz musi unavovat.
aby si to zle nepochopila :-) ja s tebou plne suhlasim. priatel nie je z PN, ale nastastie sme sa zhodli, ze kupelny ostrov nebude. radi by sme nieco, niekde, len nevieme kde. kaslem na to, pojdeme asi na debilak :-D
inak trocha sa bojim toho datumu...tolko vela zmien...najma jak to dam vsetko dokopy, lebo mne musia veci pekne nasledovat po sebe....inak to nejde....takze najprv statnice, potom si musim najst pracu a az potom svadba, pretoze kedze xceme byvat vo svojom musime si vziat hypoteku a s jednym platom neutiahneme nase vydaje + hypo,takze ked ukoncim skolu musim hned makat a v dnesnej dobe je to s tou pracou horsie...hmm :-( sa aj bojim trocha.....