Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g potom dúfam, pridáš foto zo skúšky - som zvedavá :) budeš krásna nevesta, vybrala si si aj nádherné šatičky :) a závoj budeš mať taký dlhý španielsky?
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi u jednej tetušky, v jednej dedine neviem kde :-D ona nemá curkáreň ani nič, len pečie takto tortičky :-) Ak by si chcela kontakt, ten ti viem dať, ale viac vie môj drahý :-D Tak tak, aj na našu sme mali super odporúčania a aj vlastné skúsenosti, tak nebolo o čom :-) A ešte keď mi povedala že aj malé tortičky robí, neváhali sme ani sekundu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g mohla by si mi zaslat kontakty na tie cukrarky do IP? Dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 jeeeeeeej moc ďakujem Lucka ! x-) x-) určite pridám fotky, budem čakať vaše rady :-)) Závoj som španielsky nechcela, ani neviem ako by som s ním vyzerala, ale mám taký pod zadok, 4 vrstvový tylový, robí mi úžasnú leviu hrivu, preto to chce vlásky nejako dozadu vypnúť... :-D Keďže šatky mám jednoduchšie, nie sú obrovské tak som si na závoji vynahradila :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g supeeer, ja budem mať tiež podobný, aspoň mi urobí aj pár centimetrov opticky na výšku :) ja si ho ale asi po obrade dám dole, lebo neviem či mi nebude zavadzať pri tancovaní ... máš krásne šatičky v jednoduchosti je predsa krása ... môžeš mať potom výraznejšie doplnky... ja sa zase musím skromniť, ale chcem také dlhé a veľké náušnice ... náhrdelník si ale tým pádom už nemôžem dať, to by bolo už moc ...
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 jeeeej dobre sme si vybrali :-D Aj ja som nad tým uvažovala, že by som ho dala dole, ale neviem, chcem si ho čo najviac užiť :-) Ďakujem moc za pochvalu šatičiek, som sa do nich hneď zamilovala, a sú ľahučké ako pierko, teda môže svadba aj 3 dni trvať a vydržííím :-D Nooo výraznejšie doplnky, budem mať náušničky, náramok a to je všetko.. :-) Náhrdelník potom už ani u teba nie, ale na ruku môžeš dať čosi myslím, kľudne :-) Ty máš zase krásne princeznovské šatky, už sa neviem dočkať fotiek teba ako nevesty :-) Ozaj a kabelku budeš mať? Ja som ju po dlhom rozmýšľaní a radách od kamarátiek zamietla... určite by som ju niekde zabudla :-D
Odpovedať
weri, aj ja som zamietla kabelku, lebo keď si predstavím, že v jednej ruke šaty (ak bude treba pridržiavať), v druhej kytica.. :-p kabelku jedine tak na krk zavesiť :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g ja asi len pompadúrku, kde si uložím nejaké tie veci prvej pomoci a mobil, lesk na pery... ale prehodím si ju cez stoličku a tam bude, nebudem ju nejako riešiť a počas obradu ju dám asi na starosti družičke - sesternici ... :) ja moc tej bižútérie nemôžem mať, aj to budem mať po svadbe ešte týžden zapálené uši - mám alergiu na akýkoľvek kov okrem chirurgickej ocele ... :( ja sa tiež neviem dočkať tvojich foto, idete sa so snúbencom fotiť aj v hasičskom? či ani nie? ozaj na fb nie si? ja som si už aj Peťku pridala - komunikujeme aj tam a s tým stretkom počítam, Peťka príde tiež ...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte!! baby vratim sa k tym gelovych nechtom.... daju sa tie nechty potom lahko odstranit? Ci je s tym trosku problem? Ja som chcela trsy rias na svadbu a tak som si ich bola vyskusat a...... nooo z dialky to bolo pekne, ale z blizka to malo efekt pavucich noh... a este v ten isty den mi zacali odpadavat - mali vydrzat par dni 8-( .... Asi to bolo zle spravene.... Ako to ma vlastne vyzerat? da sa to spravit uplne prirodzene? Tak aby mi to len predlzilo riasy a nie z nich narobilo hrubocizne pavucie laby... @wera.g Su na tvojom 4 vrstvovom zavoji vsetky vrstvy rovnako dlhe? Baby, co myslite, ako by vyzeral 3 vrstovy zavoj, keby bol dlhy tak 2.5m? Ja chcem taky dlhy a 3 vrstvovy, bez lemu ale ma odhovarala pani zo salonu, ze mi to urobi privelku siluetu, ze 2 vstvovy bohate staci.... Tak teraz neviem, lebo si to neviem predstavit... Nevideli ste nieco take?
Odpovedať
baby, nechcete ešte porozmýšľať o svadobných šatách??? :-D http://www.mojasvadba.sk/bazar/svadob...
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab no, tie su teda nadherne:D
Odpovedať
Článok sa načítava...
však?? kokso, iná šľahačka.. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata spravila som sukromny album kde mam saticky. Kuknite sa a poradte mi prosim ci k nim mozem mat ten zavoj, sperky a korunku alebo je to uz moc?
Odpovedať
kati, to je tá korunka, čo máš doma, čo si mi ukazovala??
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab ano simca, to je ona. Preco?
Odpovedať
@kacennnka no tak byť tebou, tak si dám buď tú korunku alebo závoj.. spolu nie.. lebo tá korunka je podľa mňa dosť veľká na to, aby bola spolu so závojom.. je to môj názor..
Odpovedať
Profilova fotka
akoze mne sa paci kombinacia zavoj a korunka ale vzhladom k tomu, ze samotne saty su dost bohate a zdobene nechcem aby to vyzeralo blbo. Diky za nazor. Navyse chcem mat vlasy natocene a rozpustene.
Odpovedať
@kacennnka mozem sa pozriet do toho albumu?
Odpovedať
Profilova fotka
@denybobo kukni, pridala som si ta medzi priatelov:)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab veď presne toto, v jednej ruke kytica, v druhej ženích :-D a kabelka by aj tak zostala na krku kamarátke, tak jej rovno všetko čo potrebujem šupnem do kabelky a hotovo :-D @lucia3006 v hasičskom nestíhame :-( ideme totiž do rakúska fotiť na schlosshof a ešte do kitsee či tam niekde do marhuľového sadu, ktorý pevne verím akurát bude kvitnúť, tak hasičskú stanicu by sme už nestihli :-/ drahý si ale možno vezme aspoň prilbu, nech nám to nadväzuje na naše predsvadobné video... hoci dúfam že nejaké to aftíčko hasičské príde na svadbu, ak to povolia a to by sme fotky chceli určite :-))) Na FB som, krstné meno werus, nájdeš si ma u peťky v priateľoch ;-) @beronsche nooo ideálne keď ti odrastú, čo nevyzerá moc vábne, ale vtedy sa ti nechtíky nezničia ;-) Alebo som počula aj o nejakom roztoku na to, ale to neviem, nemám odskúšané... Nie nie sú, každá vrstva je inej dĺžky - najspodnejšia najdlhšia, potom na tom kratšia a krajšia atď... :-) Fíííha taký závoj ako opisuješ som ešte nevidela ani tuším, teda ti neviem poradiť :-( Videla som len také španielske a tie majú 1 vrstvu, ale iné také dlhé som nevidela :-N @simi - jeeeejda tak toto nieeeee, kurnik škoda že ja už jedny šaty mááááám, hneď by som ich brala, aká by som bola kráááásna :-D ako salonka :-D :-D
Odpovedať
@kacennnka dakujem... pozrela som si ... podla mna si mozes zobrat aj korunku aj zavoj... ja som tiez mala aj aj ... a vsetci mi na svadbe hovorili, ze vyzeram ako princezna... zavisi vsak od ucesu a uchytenia zavoja... ja som zavoj chcela iba do kostola, ... nakotiec som ho mala od fotenia az do prveho tanca... pozri si moj uces... :-) ... ja som vzdy snivala o zavoji, tak je to na tebe, ci ho chces aspon na obrad a fotenie ...
Odpovedať
Profilova fotka
helou baby :-) @kacennnka aj ja budem mat aj zavoj aj korunku a rozpustene zvlnene vlasy k tomu :-) mam aj v albume nejake take ucesy aj s korunkami a zavojmi. podla mna, cela svadba je v podstate gyc, tak preco nebyt krasna, gycova princezna - nevesta :-)
Odpovedať
@kacennnka kraaasne satky!!! ;-) Ta bizuteria je tiez svadobna? Je sice krasna, ale uz sa mi to zda trosku vela.... zavoj, korunka, nahrdelnik.... hlavne ak chces mat spustene a natocene vlasky... Asi by bolo najlepsie, keby si si to skusila vsetko naraz a potom sa rozhodla... Ja by som asi korunku vynechala... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka moja keď na to tak pozerám, tak by som volila buď rozpustené vlásky a korunku, alebo drdol a závoj... ale k tvojim krásnym princeznovským šatkám bude asi podľa mňa toho už veľa ak by to bolo že rozpustené vlásky, závoj a korunka... alebo možno aj nie, fakt to asi chce tú skúšku, ukáž potom fotočky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche ahaaaa čo som ti našlaaaaa - http://www.mojasvadba.sk/bazar/svadob... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka nooo, podla mna kludne skus dat na seba vsetko a uvidis :) ale akokolvek sa rozhodnes, bude to pekne, ved u nevesty vacsinou vsetko sedi, nech si da na seba cokolvek :) teda pokial to fakt neprezenie, ale ty nemas nic nejake prehnane
Odpovedať
@wera.g tiez som uz na neho pozerala... ;-) Ale ja nechcem vobec ziaden lem, ani takyto zvlneny okraj... Ale dobry napad s tym odopinanim... Musim zistit, ci by sa aj ten moj dal takto urobit... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka joooj toto by sa mi k tebe veľmi hodilo - http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/ive... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/man... naadherne satky baby a nestoja vela co mam robiiiit??? ja totizto so satami cakam na veltrh ze tam zajednam,poskusam nejake ale tieto sa mi fakt velmi pacia ja nechcem mat kruhy a vela vrstiev na sebe ...mam zariskovat a kupit ich?daju sa prisposobit,je na nich snurovacka len skratit krajcirke bojim sa ze zavaham a budem lutovat ... dakujeeem za rady baby moje :- ) Luckaaa dakujem za radu uz mam fotoblog vyplenenyyy :-) @wera.g pieročkááá ako zlatinko? :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?