Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g to sa mi paci werus. Len neviem, chcela by som aj ten zavoj aspon do kostola, radsej by som asi korunku vyhodila.
Odpovedať
Profilova fotka
idete niekto davat darceky hostom?
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g oki pohľadám si ťa :) jaaaj jasné, inak aj drahého kolegovci tak mali, že sa boli fotiť niekde vonku v parku a on si zobral so sebou len zásahový kabát a prilbu a supeeer to vyzeralo na fotkách :) jasnéé spomínala si, no v tom Rakúsku je nádherne, budeš naozaj ako princeznička na zámku ... :) teším sa na foto potom ... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@trdielko149 není zač :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka uvazujeme nad tymi pernickami v celofane,bud spapaju alebo si nechaju ... ale chceli by sme to vyuzit ako menovky lenze parnicky su tmavsie hnede nasa vyzdoba dozlata ... takze ak sa rozdhodneme ze nie tak nebudu ziadne darceky a budu obycajne striesky menovky ;-) ja som sa pytala a vacsina ludi mi povedala ze to je zvyk asi 5 rokov na Slovensku a nikdy predtym sa to nerobilo lebo hosita aj tak aj zakusky,vysluzku popripade alkohol dostanu,zabavia sa,najedia sa ... tie satky som si kuuupila x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka my nie, iba klasické výslužky - koláče a flašu vínka ... a vy? :)
Odpovedať
Profilova fotka
cafte kocky vidim, ze pripravy uspesne pokracuju. my stagnujeme. uz mesiac lezim doma a asi este mesiac budem. :-( a uz by som sa tak chcela vrhnut na pripravy....
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche nechty ti vie odstranit nechtarka. alebo si ich proste nechas odrast. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sinov a čo sa deje? nejaké zdravotné problems?
Odpovedať
@sinov moja, ty sa len šetri.. :-) a inak sa ako cítiš??
Odpovedať
@trdielko149 no paráda, že ich budeš mať! tak držím palce, aby ti pekne sadli.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre rano :-) @trdielko149 Tak si ich nakoniec kupila? Tak super, som zvedava co na ne povies ked ti pridu, dufam ze budes spokojna :-) @sinov A ako sa mate? Dufam ze je vsetko v poriadku a ty len pekne oddychuj :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Zdravím Vás všetkých. Som tu nová, bo doteraz som neriešila také záležitosti ako je svadba a tak... No lenže vyzerá to tak, že budem sa vydávať a keďže ešte k tomu čakám aj bábätko, musí to byť čo najskôr. Chceli by sme mať minisvadbu. Len najbližšia rodina. Obrad a večera... Chcem sa s Vami poradiť, vy sa asi lepšie vyznáte, či môžem mať svadbu 23.apríla. Nakoľko je to akurát Veľká noc. Sobáš nebude v kostole, tak neviem čo mám robiť. Bude to možné podľa vás? Kedy treba oznámiť termín na matrike?
Odpovedať
Profilova fotka
@micurka Podla mna sa mozes vydavat kedy len ty chces. A ak je to na matrike a ta sobota je sobasna, tak by to problem byt nemal. Vacsina matrik nesobasi kazdu sobotu, najlepsie bude ked tam zavolas co najskor a mozno aj rezervujes termin :-) Ja mam svadbu v auguste, tiez na matrike a termin uz mam zajednany, je to dobre aj kvoli napriklad oznamkam, ze uz mozes dat tlacit ked vies kedy a kde to bude :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hej chápem. To som ani nevedela, že nie každá sobota je sobášna... ups! No tak bude lepšie, ak sa poponáhľame. Tak teda, ty máš ešte kopec času na prípravu... tak to máš super :) No ja som už v treťom mesiaci a v apríli už budem mať aj bruško dosť pekné. Dúfam, že dačo na seba zoženiem.... Ako dlho trvá kým oznamká spravia?
Odpovedať
Profilova fotka
@micurka Ja neviem, asi nie. Ja som si robila sama, takze neviem kolko to trva :-) A tehotenske saty su aj pre tehulky, takze urcite nieco zozenies :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ani to neni zlý nápad, spraviť si to doma .. hm... no pouvažujem o tom. Dík za nápad. Tak neviem, dúfam, že zoženiem, a nebudem vyzerať ako hroch, aj keď moc to neriešim, že s bruškom sa budem vydávať, veď to bude naše dieťatko. Každý hovorí, že môžeme mať aj potom svadbu keď sa narodí, ale viem, že potom to bude už také, že ... už teraz načo. Poznám veľa párov v mojom okolí, ktorý sú na tom tak... V šiestom mesici už bude bruško dosť veĺké asi , že? A vy budete mať malú, či veĺkú svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
@micurka Da sa to aj potom, nasa mala bude mat na svadbe skoro 4 roky ;-) My budeme mat taku mensiu, do 60 ludi tipujem, takze nie najmensia, no nie velmi velka :-) A kde budete mat svadbu? A v siestom mesiaci uz budes mat viditelne brusko, ale este take v pohode velke, nie prilis :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No my budeme mať v Galante. Vy? Naši ešte netušia, že nebude v kostole, ale ja nechem nikoho nútiť, vieš,ono je to tak, že buď je človek veriaci, alebo nie je a to sa nedá na silu. Vy budete mať v kostole?Takže štvorročnú dcérku máte. Krása :) No neviem, ako tak zvažujem, akože nie je to momentálne pre mňa také dôležité, aby som sa vydala ešte teraz... len už by som fakt dosť počúvala od našich asi... Oni chceli takú svadbu asi ako vy... sestra mala 100 ludí, a z našej strany ich bolo 40. No a rodina môjej povoličky je väčšia, tak preto sme to takto zúžili... a nikto sa nebude cítiť urazený ... a ja už budem mať dosť tiež :) Dúfam, že moc nepriberiem-hehe... Ale to je pekné, že ste sa rozhodli pre svadbu po takej dobe. :) a ja s tým nemám tiež problém, že dieťa je na svadbe svojich rodičov :) dnes sa už všetko dáááá.
Odpovedať
Profilova fotka
@micurka No teraz ma 3 aj nieco, ale do svadby je este pol roka a to bude mat necele 4 :-) My budeme mat svadbu v Trnave, na matrike. Ani jeden nie sme veriaci, takze nevidim dovod mat svadbu v kostole :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hej tak to je iné kafe... no ja som síce veriaca, ale nechodím do kostola a tak ... verím len tak sama pre seba :-D No ale teraz ako čtíam tvoj prípad... ty, a vieš, že sa mi moc ani nechce teraz vydávať? :-D No len to našim povedať, tak ich porazííí. Ale trošku to cítim zbytočné. Žijeme spolu už tri roky... skoro a že sa máme radi je dôležitejšie, ako svadba... hm..neviem čo mám robiť, teraz som zaváhala. Ja to budem mať v robote dosť kruté do kocna marca a tak aj tie prípravy, všetko..ja na to nemám moc chuť, čím som dlhšie tehotná, tým mám menšiu chuť sa vydávať... Ach jaj.
Odpovedať
dobré ránko dievčatá :-) ja som sa zas v noci vydávala :-D a zas horor :-D šaty som mala nejaké divné - sukňa s korzetom.. navyše mi sukňa bola krátka a nemala som k nim topánky.. :-N vonku bolo nejako chladno a nemala som ani bolerko.. dodko môj mi priniesol kytičku, ale bola nejaká divná - nejaké lúčne kviekty ružovo modré.. a nebola tam moja mucha.. ja ju totiž pred ním tajím v skutočnosti :-D a v tom sne mi povedal, že včera asi prišiel nejaký balíček, ale ho nestihol ísť vybrať na poštu.. no tak si predstavte, že moja krásna mucha zostala tam :-( :-D a ešte najväčšia sranda bola, že zrazu sa u nás zjavila jedna naša teta aj s manželom.. tak som sa spýtala, že čo robia na svadbe a ako prišli.. tak mi dodko povedal, že ich pozval on, a je to prekvapenie pre mňa a bývali už 3 dni u nás v garáži :-D ja som už na psychiatriu zrelá, baby :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby :-) musim sa vam po dlhej dobe zverit - cim viac sa blizi svadba, tym menej sa na nu tesim.. :-| Uz sme ju raz presuvali - z minuleho spetembra na tento jun a zase mam pokusenie presuvat... Jednak je to sialene drahe a po kupe a rekonstrukcii bytu sme dost "zebraci" :-D a jednak.. co ja viem, nejako furt spochybnujem vyber.. On je sice absolutne uzasny, krasny, dobry clovek, a ja ho naozaj velmi lubim, ale stale si hovorim, ci budem naozaj stastna.. Ma totiz ovela menej energie, "drajvu" a vasne ako ja, resp. ako by som si u chlapa predstavovala. My sme taky ohen (ja) a voda (on). Ja mam sialene napady, nehynuci optimizmus, rozhadzovacnost - zijem tu a teraz.. On presne naopak, furt ma len kroti a taha k zemi, ale ja rada lietam! :-D Tak som taka nejaka nestastna z toho a radost sa pomaly meni na spochybnovanie. Myslite, ze to je normalny proces? Mate to aj vy? Tiez to tak trosku kdesi v skryte duse spochybnujete..? alebo zijete len uuuuplnym nadsenim zo svadby, hm? noze ma trosku upokojte ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab :D:D:D mne sa tiez nieco so svadbou snivalo. Ale ani neviem ci to bol daky horor alebo co, moc si z toho nepamatam. Ale v poslednje dobe sa mi strasne casto sniva so svadbou.
Odpovedať
@micurka ahoj vsak ked sa nechces vydavat ,,momentalne,, ale niekedy v buducnosti tak to nerob....a tvoj priatel sa chce zenit?? ci to tak rovnako citi ako ty...len kvoli rodicom sa neberte...alebo nieco take ze ,, co povedia druhy, ked budu vediet ze mate dietatko a nie ste svoji,,,........... to je blbost...robte si co chcete vy sami !!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@micurka aaa micurka, vidis, ani som si neprecitala tvoj pripad :-) tak nie som sama ;-)
Odpovedať
@usacek79 myslim si ze vzdy boli a su a aj budu tie pochybnosti vsak (manzelstvo je velky risk.....) nikto nevie ako sa jeho skonci a dopadne kazdy by chcel aby to bolo az do smrti ale nie je to tak v realite..... tak asi mas opravnene obavi.... vsak este premysli si ak si myslis ze ste taky rozdielny...a ze ci ti to bude vadit...alebo teraz ci ti to vadi....
Odpovedať
Profilova fotka
@usacek79 neboj sa, pochybovanie je normalne. Je to krok na cely zivot, ktory sa v podstate uz neda vratit. Ja mam tiez obcas pochybnosti ci je naozaj ten pravy a ci neexistuje niekto lepsi pre mna ale hned ma to prejde a viem, ze lepsieho nenajdem a ani nechcem hladat. Ale ak mas vaznejsie pochybnosti tak svadbu radsej preloz a dobre si to zvaz.
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 no ved hej.. :-| len na druhej strane si uvedomujem, ze nikto nie je dokonaly a nikdy nenajdeme partnera, ktory by bol 100%ny podla nasich predstav.. A on tie rozhodujuce kvality pre vztah ma, je zodpovedny, milujuci, bude skvely otec.. ako matka s nim budem urcite stastna, ale ako zena, ako ja-clovek, nuz neviem :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 No už aj teraz to tak robíme, bo naši nechceli o tom ani počuť, že s niekym žiť. A už žijeme spolu nejaký ten rok :) Neviem, čo mám robiť. Ja bych sa velice rada vydala... len dúfam, že s tou mini svadbou nebudú také nervy a bude všetko v poriadku... lebo teraz v mojom stave ja som už o šiestej ospalá... a čo bude v apríli, netuším. Ja ho moc milujem a vždy som túžila po tom, aby sme mali svadbu... a on je tiež tak, že chce preto, aby sme boli rodina, mali jedno meno a jednu adresu a tak... A zase vybavovačky... ja tehotná ísť si vybavovať trvalý pobyt, vodičák, občiansky, poisťovňu .. ach jaj. Naozaj neviem, čo mám robiť. Asi sa dnes porozprávam s mojou polovičkou. Tak dlho sme sa pokúšali o bábo, že momentálne to je naša najväčšia radosť a to nás najviac spája.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?