Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@dracica6663 Jej, tak to budete mat na valentina prve mesacne vyrocie :-)
My uz spolu byvame dlhsie :-N ale aspon nieco robime spolu a kecame pri tom :-)
@bybi to ano to je pravda :-) mame dalsi dovod na oslavu :-) no treba si pomahat....dobry manzel je ten co sa stara...a pomaha aj ked iba trocha....ale uzrcite by som nechcela aby niekto prisiel domov z prace vylozil nohy a zacne rozkazovat,a ja by som lietala ako sluzka...to urcite nie....hovori sa ze ako si vychovas tak mas...na zaciatku
@dracica6663 no veď jasné, ja to tak tiež beriem, a to si aj splníme, že v ten deň budeme spolu, tak my spolu už žijeme tak sme spolu stále, ale určite si ten deň niečim pekným spríjemníme ... :)
@bybi kupila som ich tesim sa uvidime v piatok by som ich mala mat domenka ;-) potom sa odfotim v nich :-)
@micurka zavolaj co najskor na matriku ale zajdite osobne a ak vam nejaky datum "sadne" tak si ho rezervujte hned oznamka totizto trvaju podla toho komu si ich das vyrobit,ake su "narocne" ale existuje aj samovyroba,my sme si sami robili oznamko kuk album ;-) drzim palce a gratulujem k babatku my uz mame 16 mesacnu Emmku velku slecnu x-)
@trdielko149 no len ja moc s tými dátumami nemôžem ani hýbať, lebo segra mi žije v zahraničí a prídu na velkú noc na dva týždne... ja nechem , aby kvôli našej svadbe tolko cestovali s malou (9 mesačnou dcérkou) Jéj, krásne meno Emma. No ja tiež ešte neviem meno :) ale aj Emma tam bola ako možnosť... :) No rozmýšlala som nad samovýrobou...
@micurka ja som tak vseobecne myslela ze ak chcete ten datum a nie je zajednany na cely den na sobase tak kludne ho mat mozes ;-) my ked sme vyberali meno tak len take kde je nie "R" lebo priezvisko je tazke tak sme chceli kratke bez "R" meno ako Lea,Lilly,Mia,Emma no mne sa vzdy pacili aj Tamara,Sara,Zoe,Zara,Zoja ... ale drahemu sa najviac zapacilo Emma a tak ma toto meno x-) samovyroba zalezi aj na tom co sa vam paci ak chcete take ako ma bybi s maslickou to musite uz teraz zacat (lebo ved oznamka posielas vselikomu) take ako mame my -pre nas je take osobne kedze su tam nase fotky take sme chceli aby bolo naozaj realne "o nas" nielen meno,adresa,motto s obrazkom obrucok...jeho vyroba netrvala dlho ;-) najskor mi par navrhov spravila odtialto z temy baba a potom nasa fotografka :-) ona mi to aj ukazala co a ako a fakt by som to aj zvladla len ona to uz ma "v ruke" :-p a zhotovit si ho dame cez fotolab.sk a okolo 130 oznameni nas vyde na 15 euro + karticky a postovne takze za oznamka budeme platit 20 euro :-D :-D
aj chcete fotografa,kemaramana?
no presne mená Lea a Lilly vo forme Liliana či Lilien sa mi páčia... no neviem, uvidíme, čo povie pán doktor, či sa nám chrobáčik ukáže :) No ešte je taká možnosť, že máme rodinu v Maďarsku a sestre oni robili oznamká .. zaoberajú sa tlačou. Len na segrinej svadbe boli aj oni pozvaný ... neviem, či by nebolo blbé potom, že ich nepozývame... jasné, že by sme im zaplatili...aj ked sestra oznamká dostala nakoniec ako svadobný dar...
a kameramana nechceme, obrad asi natočí niekto z rodiny a fotografa budeme mať, vlastne nebudeme, pôjdeme do atelieru ... asi. Je zbytočné zaplatiť niekoho za to aby pár hodín fotil a vypýtal za to kopec peňazí, ved každý tam bude mať foťák...
@micurka meno Lilly je povodne a tvar Lillien,Liliana su len poslovencene tak isto ako meno Emma je povodne ale poslovenceny tvar je Ema wŕŕŕ kazdy do mna hundral ze preferujem zahranicne mena,nie nepreferujem len som chcela dat povodny tvar a najviac sa smejem v teme -jmena deti kde baby napisali ze mena Matus,Marek,Filip su slovenske su to hebrejske mena :-D len su dlho v nasom kalendari to je cele :-p co sa tyka fotografa my sme dostali ako darcek zapletenu zalohu fotografovi a uz samotne fotky si zaplatime my a este mame kamaratku ktora ma profi zrkadlovku fotila nam aj malu (vid moja tu profilova foto) a povedala nam ze nam svadbu nafoti zadarmo nech ma skusenost ;) a kamera nas vyde okolo 400 euro ale zverili sme sa do ruk profika takze dufam ze to naozaj stoji za to :-)
@trdielko149 no super, máte to skvele zariadené, držím vám palčeky :) No aj u nás v rodine je jeden lepší foťák ... tak poprosíme niekoho, či by nefotil.. obrad a tak...
@trdielko149 No zatial sa cítim ešte stále unavene, nemám chuť na jedlo... a zle sa mi sedí. Kedže mám sedavú robotu, neviem sa dočkať, kedy idem vždy domov a poležím si ... Inak v pohode, ešte bruško nerastie, aj ked mám pocit, že ma všetko tlačí. No ale môžem povedať že som v pohode, bo nezvraciam a tak... Rodila si klasicky?
unavu @micurka veru poznam ja som v 5.mesiaci koncila skolu,prisla som domov pospala hodinu a potom sup ucit ...ano rodila som klasicky v Topolcanoch,bez klystiru,bez nastrihu dodnes to vnimam ako supernééé ...chodili okolo mna krasne sa starali,vsetko splnili a to som im ani jedno jedine euro nedala ani som nic nemala zaplatene ... inak tento mesiac sme odfotene v Mama a ja casopise :-p x-)
tak nam dnes dosla smotanova kosela, drahy uz je teda takmer vybaveny este zohnat peknu tmavu vestu lebo z tych zlatych a striebornych viest mi je nejako nevolno(neviem si to predstavit na drahom)
no ja super,mam svadobne saty uz asi pol roka domka,mame svadobne pohare,obrucky,bizuteriu,na oznameniach sa pracuje,len este topanocky nejake zhanam,kameramana,hudbu,fotografa mame zabezpeceneho a co vy?:)
čaute kočky, aký budete mať 1.manželský tanec? my sláďačik na pesničku You are not alone - od M. Jacksona... po návrate z prezliekania tiež slaďák na pesničku ... Ak nie si moja ... :)
dobré ránko kočky, prajem Vám všetkým krásny dník, už zajtra začína svadobný veľtrh, tak tie, ktoré sa tam chystáte - dačo pofoťte, nech vidím ako tam bolo ... ja asi nepôjdem, zajtra do nočnej a po nočnej sa mi tam už vôbec nechce ísť ... a ešte by som začala vymýšlať mesiac pred svadbou chichi ... :)
@simcab ma ich tu jedna kocka v albume ale pridam ich ku sprave. a my budeme mat take so sikmim pruhom a moj bude s 3 briliantami. Ale tieto su fakt krasne