Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ach jaaaaaj, prečo to majú tí vojaci také komplikované. :-( Najprv nám jeden výcvik zasiahol do termínu svadby a kopec ďalších ešte bude. A oni ani nevedia ako dlho bude trvať, ani presné termíny. ;-( No plánuj potom svadbu. Všetko budem mať vybavené a oni tesne pred svadbou oznámia že zas pôjdu niekde do tramtárie na výcvik. :-( Myslím že Trdielko vie o čom hovorím.
@trdielko149 Ahoj, no včera sme sa bavili s mojim a možno že odložíme svadbu až ked sa prcek narodí... Aby som teraz nemusela všetko riešiť v tom 6-tom mesiaci... a potom papiere a tak ... a ešte aj robota.. no proste ked pomyslím na vybavovačky, tak mi naskočí husia koža... čo si o tom myslíš?
@simcab neviem, ale keď sú tie výcviky mimo pracoviska tak je preč aj cez víkendy a normálne zisťujem že už teraz nie je možné zohnať dj-a či kameramana a foto, zatiaľ čo mi odpísali tak už majú skoro všetko v lete obsadené. A je dosť pravdepodobné že pojde v novembri na misiu na polroka, preto som to chcela stihnúť ešte predtým. No ak to nevyjde aspon mi to rýchlejšie prejde bez neho keď budem vybavovať svadbu.
@bybi svadbu sme chceli mať 27.8., ale zrušili sme to najprv z finančných dôvodov a teraz tam má od 22. výcvik na tú misiu. Naposledy bol na misii v roku 2007, vtedy som sa akurát pripravovala na bakalárske štátnice, tak mi to strašne rýchlo prešlo.
Inak poraďte mi baby, spraviť tú svadbu ešte predtým a uspokojiť sa s takým dj-om , fotografom a kameramanom ktorí budú mať práve voľné (nehovorím že musia byť najhorší len to nebudú tí čo som chcela) alebo to nechať keď príde z misie a zarezervovať tých čo som mala vybraných. Tí majú totiž už obsadené a dokonca sa im zapĺňa aj rok 2012. Už mi z toho asi švitorí a preháňam to s tým výberom.
simca nemáme nič vybavené, až teraz keď sme sa dozvedeli že by mál ísť preč, tak skúšam či to stihneme ešte tento rok, ale zisťujem že je to dosť ťažké. Inak sme to chceli nechať na niekedy na jar 2012, ale to bude preč a mal by prísť asi v júni 2012.
fúúúha, tak to je ťažké rozhodovanie.. tak ak si nie ste istí, či vôbec bude doma na svadbu, tak to neriešte teraz.. radšej to nechajte na bud. rok a povybavuješ to všetko pekne v kľude..
Ahojte, pripájam sa k Vám, môj termín je 2.7.2011. Zajtra sa teším na svadobný veltrh, myslíte že sa tam oplatí viac kupovať , ako napr. cez internet? alebo priamo v obchode? My ideme hlavne pozrieť oznámenia, obrúčky... neviem ani čo všetko tam bude :)
@simcab Ďakujem simi , asi aj ja začínam mať pocit že to bude kľudnejšie keď to necháme na budúci rok, aspoň mi to rýchlejšie prejde. Uvidím či sa mi podarí niečo vybyviť, ale nebudem to siliť.
@kikuska16 ahoj Kikuška, no ja som takmer všetko čo sa dalo kupovala cez net, vrátane svadobných, spoločenských šiat, topánok, výzdoby... našla som tu aj kopec dodávateľov ... ale určite sa tam oplatí ísť, aspoň pre inšpiráciu ... mne to ale bohužiaľ tento rok nevýjde, pred pár rokmi som bola a kamoškami a bolo supeer ... taký príjemný dník sme prežili s babami ...
@z.junasova ak to chcete stihnúť tento rok a trúfaš si vybaviť svadbu za mesiac, dva skúste marec - my máme svadbu v marci a všetko som vybavila za jeden mesiac a ani s jedným dodávateľom som nemala problém - mali všetci voľno ... marec možno ešte aj apríl sú ešte nie tak vyťažené mesiace...
@z.junasova moja to ma strasne mrzi!!! ]-( ja by som tiez niekedy nakopala niekoho do riti za toto,my to mame podobne drahy sa mi z vycviku vrati den pred svadbou !! slak ma triafa uz teraz z toho ale nejako to zial musim zvladnut ....slubil mi jeho brat on ma taku polododavku ci co to je ze pre nas s Emmuskou pride po vsetky tie veci a aj somnou obeha cukrarku inak by som to fakt nezvladla ...chcela som si vyzdobu kostolika sama spravit ale zial neda sa :-| och fakt ma to mrzi ]-( :-S jeejda teraz som si vsimla ty si z okresu ZM ?? moje mestecko na strednu som tam chodila a priamo so Slazian mam aj spoluziacku o ktorej uz vyse roka niiic neviem =-) (Jitka Sýkorová-poznas?) inak fakt lucka ti dobre napisala este mozno aj supernych ludi zozenies ;-) ja by som asi do tohoto dobrodrustva isla :-D :-p
@micurka to je u mna na dlhuuuu debatu lebo ja som v tomto "svina" ja som proti svadbam v tehotenstve lebo moja kamaratka mala svadbu v prvom trimestri mala nervy,koncila aj skolu a na vlastnej svadbe o 2 rano ju odviezli a potratila :-( anulovali aj manzelstvo lebo oni sa fakt brali "musime,ako by to vyzeralo,a jedna babka povedala na dedine ze ..." takze asi tak ... ja som tiez koncila skolu,stahovali sme sa do spolocneho hniezdocka a este svadbu vybavovat?! nehrozi,ja som si svadbu proste vysnivala a taku sa ju snazim aj spravit aj ekd tolko financi nie je ale mne to staci ...mozem si dat s kludom sampanske,mozem tancovat dosyta a zabavat sa ved je to moja svadba ... takze u mna jednoznacne po narodeni dietatka svadba aj mala sa zabavi s detickami ona deticky lubi a vsetky objima aj "tani,tani" robi rada bude za vacsiu hviezdu nez ja :-D takze toť moj nazor :-)
@trdielko149 krásne si to napísala a úplne s tebou súhlasím... a to s tým potratom ma mrzí... No ono takéto veci sa nedajú predvídať, a človek vždy dúfa, že sa nič zlé nestane, ale ja to tiež nechcem riešiť.. nechcem sa v šiestom mesiaci tlačiť v šatách a nevedieť ako mám sedieť, radšej si tiež vysnívame svadbu :) akú mi chceme a môžem mať šaty aké chcem a presne aj ten šampus a tak ... no a môžeme si zvoliť krásny májový termín hoci :) Dobre sa zabavíte na svadbe určite :) a malej sa to bude strašne lúbiť a budete sa s ňou deliť o vašu radosť a lásku :) ved ste rodinka a to ja spečatíte :) super , no moc ti prajem to štastie, ale ved ho už máš :) heh určtie budeš kráásna nevesta :) a hlavne spokojná na svadbe podla tvojich predstáv! Ja si myslím, že na dieťa je dosť výdavkov tiež, tak momentálne to je dôležitejšie, lebo načo dať kopec peňazí na ostatné okolo svadby, dieťa potrebuje kopec vybavenia ... a to je prednejšie pre mňa. A ked to rodičia nechápu, tak nech sa nad tým trápia, proste aj oni raz volili svoju vlastnú cestu a bud mali takú svadbu, akú chceli, alebo ak nie, a mali podla svojich rodičov, tak by sa mohli poučiť a netlačiť na nás a nevnucovať nám svoj vlastný názor.
zistila som ze tie srdiecka na poharoch su lepene, ale povedali mi ze zatial nemali problem ze by odpadli.... tak neviem ci to mam objednat alebo nie :-(
http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/dra...
@dracica6663 Podľa mňa kludne ich objednaj, ved to budete mať len jednu noc a potom vystavené vo vitríne :) ako spomienku na Váš velký deň. Takže v pohode... a umyjú sa ručne. ..
@trdielko149 no veď tie výcviky :-( , ale teraz čo som obvolala foto a kameru, tak tí pán ešte najú voľné termíny :-D , aspoňže to, len dj-a mám problém zohnať :-( . Ja som inak pôvodne z Jaslovských Bohuníc pri Trnave, len teraz bývame u drahého v Beladiciach, no a v Slažanoch má rodinu, takže ja tam okrem nich nikoho nepoznám. Nad marcom som neuvažovala, ja by som chcela svadbu skôr v lete, takže keď sa podarí, tak júl, prípadne začiatok augusta.
@micurka vsak jasne umyju sa rucne ja viem ze kazdy den ich nebudem pouzivat...ale na vyrocie a tak...tak neviem aka je to kvalita...no este sa opytam draheho na to...
@dracica6663 ale nemyslím si, že by sa to tak skoro zničilo no ... podĺa mňa tie výnimočné príležitosti to určite vydrží... nemaj obavy. :) ale radšej sa s ním porad...neviem síce čo stoja.