Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@lucia3006 ty si jaka hlavicka...stale mi vnuknes nejaky napad :D
nam sa do saly vchadza dlhou uzkou chodbou - teraz ma napadlo, ze co keby sme ju ozdobili nasimi foto od malicka???
inak ako ti nechty? bola si v tom salone?
@petkaa28 nooo to dobrý nápad, aj ja som to chcela dať, ale nemám kam - videla som už aj taký strom - rodokmeň - vyzerá to supeer ... :) ešte som tam nebola, ale tam čo si mi písala určite nepôjdem ... v pondelok budem s vizážistkou a povie mi či si mám dať tie trsy na mihalnice, tak počkám a potom sa podľa toho objednám ... :)
@bambula27 Mozno sa mylim, ale mam dojem, ze tie rodiovane su potiahnute "bielou" vrstvou a biele zlato je biele, kvoli primesovym prvkom, ktore obsahuje.... Ale ako vravim, mozno "kecam"... ;-)
@beronsche ach bero, ked to je neskutocne. Nasi znami si dali urobit obrucky z bieleho zlata a uz boli reklamovat 3 krat a na 4.krat im ich vymenili za nove. A presne v tom istom zlatnictve sme boli aj my, tak nam klamala ta pani, ze s obruckami su zakaznici spokojni, ze biele obrucky su z bieleho zlata na 100%. :-( Som z toho sklamana.
@lucia3006 s vlasmi som na tom podobne teraz som si naposledy davala hnedociernu perfect mousse a uz mam vyrastene hrozne tie moje vlasiskááá a neviem co si dat ci cierne alebo nieco do hneda ale nie moc moc tmave nieco svetlejsie och dilema,tie mihalnice si nedam lebo fakt mam svoje pekne ;-)
@z.junasova moja myslim si zozenies urcite niekoho skus obvolat aj niekoho kto je oddalej nehladaj len tych co su najblizsie lebo mozno najdes niekoho good o par km dalej ..skusala si Ing. Vladimir Rácek?toho mame aj my robi aj starejsieho ..ak by si chcela kontakt napisem do IP ;-)
@trdielko149 ja by som tiež chcela iba o niečo zosvetliť, také čokoládovo hnedé by som chcela, teraz mám také tmavé až do čierna ... ale bojím sa teraz mesiac pred, asi počkám po svadbe ... tie mihalnice ja uvidím, v pondelok idem k vizážistke tak sa mi pozrie na oči a poradí mi, či si ich dať alebo nie ...
Baby ja mam dnes taku strasnu depku, som tucna a nemam cas chodit cvicit ani nemam s kym cvicit, ani ma nikto nepodporuje v chudnuti. Sa to dnes na mna nejako zosypalo ked som si uvedomila ze zrejme moje saty nedokazu rozsirit na potrebnu velkost. Este aj jedna kamaratka sa rozisla s priatelom, co mali chvilku pred svadbou. Neviem ako zvladat tolko depresie. No nic musela som sa vyzalovat a vecer ide dalej ]-(
@lucia3006 ja som blondo :) a aj ostanem :))) raz som isla cez obednajsiu prestavku ku kadernicke a prisla som uuplne coko hneda :D presla som okolo kolegyn a nic...nikto sa so mnou nebavil a pozerali, ze co za trubu na ne cumi :D tomi skoro odpadol :D
jediny dedko to zaklincoval - ze petka, konecne dobre vyzeras :D
ako pekne to bolo, ale ja som proste blondo :))
baby tak včera to musel byť znamenie že sa nemáme vzdávať :-) , písal mi ten dj že sa mu uvoľnil termín, takže dj-a a aj kameru mám rezervovaných, len mu musím zavolať nech mi to ešte potvrdí, síce trochu zvýšil cenu :-( , ale s drahým sme sa rozhodli, že foto chceme len umelecké, obrad a skupinové foto a na hostine sa bude fotiť len prostredníctvom hostí. Zhodli sme sa že veď hostinu budeme mať na dvd, tak netreba aby tam medzi nami behala ďalšia osoba. Tak držte palce, dnes ešte volám či je sála voľná. Foto som si zistila že majú dosť voľných termínov. Takže zatiaľ to vyzerá na 30.7 2011. :-D
Dobre rano kocky, mna asi uz totalne picne, tak nielen to ze som chcela zmenit obrucky ( uz sa nedaju ) nevadi zmierila som sa, menim svadobne saty , tak este mi vcera vysiel tehotensky test pozitivne :-D :-D :-D asi ma trafi slak
@kacennnka vsak ja sa velmi tesim , ale nedarilo sa nam skoro rok, tak sme si povedali v strede januara ze pokracujeme az po svadbe a ono to je uz pozitivne, no v pondelok sa ide k lekarke tak sa uvidi ci to je na 100% :-D
@michala.s Miska, hlavu hore:) Vezmi draheho, chodte si zaplavat urcite s tebou rad pojde. Vsad na lepsiu zivotospravu, to ti vela casu nezaberie. Ja som si tiez minule skusala take spolocenske saticky a vyzerala som v nich hrozne. Cez skuskove som tiez celkom pribrala hlavne do mojich rizikovych partii. Ale zacinam s tym nieco robit. Tento tyzden kazde rano aspon pol hodinku na orbitreku. Neboj, ono to pojde dole a budes krasna nevesticka a zmestis sa do saticiek:)) Drzim palce.
Dobre ranko :-)
@michala.s Miska ja som ta sice nevidela nazivo, tak neviem posudit. Ale skus zmenit stravu, to vela spravi :-) A cvic ked sa ti da trosku doma :-) Alebo chod behat ak mas kde. Ja sice behanie neznasam, ale dost ludom to pomohlo :-)
@babulkaa Gratulujem k 2 palickam :-) Ked ti test vysiel pozitivne, tak ti to doktorka uz asi len potvrdi :-)
@kacennnka Dakujem kati, ja by som aj rada sla, lenze som v takych sprostych terminoch v robote ze pred robotou sa neda nic spravit ani po robote sa neda nic spravit.
@bybi No to som uz skusala lenze vies si predstavit ake to je, ked v praci nemas 8 hodin co robit pride ti minimum zakaznikov, ale ty tam musis sediet, tak potom ine nerobim len sa niecim napchavam. Nejako nemam dost pevnu volu na to aby som vydrzala neprezierat sa.
@babulkaa Moc gratulujem a prajem ti aby vam dr. potvrdila pozitivne spravy. Tesim sa s tebou
@michala.s Miska tak to sa ti necudujem :-( Ani ja nemam pevnu volu na dietovanie. Tak skus sa napchavat ovocim alebo niecim zdravym :-) A vecer potom uz po nejakej 6-tej nejest, teda zalezi ze o kolkej chodis spat.
Ja viem co je to bojovat s kg, tiez este stale bojujem, cvicit tiez nemam moc cas ani energiu pri Zarke, ale podarilo sa mi. Nedrzim ziadnu dietu len rozmyslam co jem :-) Ze stale si dam aj sladke, ale nezjem celu cokoladu, zjem len trosku napriklad :-)
Kocky co dnes idete na veltrh, dajte potom vediet ako bolo :-) Ja idem za tyzden a tesim tesim x-)
lucia3006.........Ahoj Lucka,no takmer ano:)Len este tie topanky nemozem zohnat take ake sa mi pacia...svadbu ideme mat na Orave,moj priatel je odtial,konkretne vo Vitanovej,to je kusok od Trstenej,jeho ujo maju hotel...takze je tam krasne a hlavne nas to vynde aj lacnejsie
@bybi To ma tesi ze v tom niesom sama, lebo zatial mi kazdy povedal ze sak volu si musim vzdy najst. No chodievame spat tak okolo polnoci, kedze o siestej este len pridem z prace, kde som v podstate za cely den mala cas jest len suchare a sladkosti, kedze nemam obedovu prestavku aby som nieco poriadne zjedla. No a o siestej vecer este treba troska upratat, pripadne dat prat a tak veceru varim az o osmej, lebo aspon jedno teple jedlo za den si moj zaludok ziada, ked som ho skusala tryznit jablckom a jogurtom na veceru, tak mi po dvoch dnoch bolo priserne zle od zaludka... :-|
Ale ved ty vyzeras na fotke uzasne na to ze uz mas dietatko, si pekna a hlavne v tvari ti nie je vidno zeby si mala nejaky gram navyse
@michala.s tak vecer navar a vezmi si do prace na obed. Ja to tiez tak robim ked som v praci. Potom si to len zohrejes. A ked prides o 6 vecer domov a si do polnoci hore, tak to je este dost casu na cvicenie. Polhodinka sa urcite najde:) A budes mat aj lepsi pocit, ze sa hybes.
@kacennnka No ono by sa ta polhodinka nasla lenze nie ta vola a chut. Osobne si neviem predstavit ako by som v praci jedla take cestoviny a popritom by som musela obskakovat zakaznikov. Ono je to dost neprijemne ked si das do ust prvu lyzicku a v tom momente sa ti nahrnie plny obchod ludi a nema ti to kto postrazit :-|
@michala.s Miska hlavu hore!! A nemohla by si napr. chodit do prace pesi alebo na bicykli? Ja sa tiez neviem prinutit cvicit, tak aspon do pedalov slapem, aj ked musim uznat, ze domov sa mi uz fakt nechce, ale co mi ostava.... A ak sa ti zda, ze vela maskrtis v praci, tak si nezober nic na maskrtenie a nebudes sa mat cim napchavat.. ;-)
A kde pracujes? Len sa cudujem, ze nemate prestavku na obed.... je to vobec legalne??
@michala.s Miska ja som v tehu pribrala 30 kg a 15 mi zostalo... 3 roky som s nimi bojovala a schudla minimalne, stale 10kg navyse. Az teraz za posledneho pol roka sa mi podarilo schudnut asi 9 kg, takze sa pomalicky dostavam na povodnu vahu, uz som aspon rovnaka velkost, ale teraz by som strasne potrebovala spevnit telo, som ja zelatina :-D A hovori sa ze by sa nemalo jest 2 hodiny pred spanim, takze v tvojom pripade tak od 9-10 vecer uz nejest :-) A ako Katka hovori, navar a zober si to na obed do prace, ja si tiez tak bravam varene a ked mam chut na sladke, spravim si horucu cokoladu, ale light :-D