Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • @bambula27  A vy ste tiez tam objednali obrucky, kde tvoja znama?
    Inak celkom ma to rodiovane zlato zaujalo, lebo aj ja som mala prsten, co sa osuchal a tak som sa pozrela, co to je. A je to tak, ze sa na zlate a strieborne sperky nanasa vrstvicka rodia- bielemu zlatu dodava lesk a bielsiu farbu a striebru pevnost.
    A tak mozno ta pani v obchode hovorila pravdu a obrucky su naozaj z bieleho zlata, akurat ma to zlato blby odtien (ten zalezi od primesovych prvkov) a tak je este potiahnute vrstvou rodia, aby bolo belsie a lesklejsie... Len skoda, ze sa to casom mechanicky osucha... Ale o tom vam mala povedat, inak je to zavadzanie.... 😦
    Drzim palce, aby ste nasli take obrucky, ako chcete!!! 🙂

• @h.a.i.n.y  hej hainy, je to ako obojstranna paska 🙂 a je to praktickejsie, lebo neni vsetko spinave od toho 😃

• @bajka1  ja plánujem miminko tak o rok a pol, o dva ... už sa na to potom tešíme ... 🙂 už máš všetko vybavené? teda okrem tých drobností čo sa vybavujú pár dní pred? ... ja mám voľno len tri dni pred svadbou, teraz rozmýšlam či to aj nebude málo... treba ísť po zákusky, po víno, ozdobiť sálu, ísť na manikúru ... tak snáď to stihnem...

• Sponzor fóra
  • @bybi  presne tak ako ja ... keď som chodila na výšku tak som počas skúškové vždy poriadne schudla...

• @lucia3006  No my sme chceli uz od minuleho roka 😃. Tak cakame do svadby, ked nam nevysla minuly rok...Ak by sa uz teraz podarilo, tak sa hnevat nebudeme...Ziadne nove veci uz ma v praci necakaju, tak by som si chcela uzivat matersku keby sa dalo 😃.
    Ved ja nemam vybavene este...Fotografka cez vikend stretko, musime vybavit menu konecne, kvetinarstvo, kolace nahlasit...a tanec nacvicit, len neviem kedy toto stihneme 🙂.
    Ja mam volno cely tyzden a dva dni po, jeden den som dostala gratis z firmy 🙂. Musim byt doma, poupratovat, vyzdobyt dom a vsetky tieto veci postihat 🙂, kadernicku, skusku, nechty, kozmetika a tak...

@bybi  😉

• @lucia3006  Ja dost zle znasam stresy... ja nejem a stalo sa mi 2 krat ze som uz odpadla zo stresov a nejedenia 😞

• ja ked mam skusky a stresy tak zase len jem, jem a jem. A najradsej sladke. Vzdy cez skuskove priberiem. Aj teraz sa mi podarilo 3kg. Musim ich dat co najskor dole.

• @beronsche  Bero, nie, nastastie nedali sme tam este obrucky objednat. Ale mam odtial snubny prstienok, ktory je kombinovany z bieleho aj zlteho zlata. A ta biela cast sa pomaly zacala suchat, preto sme tam boli. No ... asi za obruckami pojdeme do ineho mesta. 😉 A dakujeme. Vy uz obrucky mate? Nechodim tu casto, uz ani nemam prehlad o vas babky 🙂

• no tak na svadobnom veltrhu nebolo nic co by ma nejako potesilo, iba ma viac zdeptali vsetky tie chude a dokonale baby co si tam saty skusali, som sa medzi nimi citila ako tucny zahradny trpaslik, ohladom spodnice pod saty mi nevedel nikto nic poradit, vlasovy stajling nic a svadobna vyzdoba, no vsetko priserne predrazene a ziadne akcie. Celkovy dojem pri desat eurovom vstupnom poplatku je tak na -10. Keby som to vedela skorej isto tam nejdem, zbytocne zabity cas aj peniaze 😠

• @michala.s  bolo to az tak onicom? Ja som este rozmyslala, ze ci sa tam z Brna nezatrepem. Ale asi dobre, ze som nesla. Za vstup 10 euro? To sa zblaznili??? tu sa platilo 20 Kc pred tyzdnom ked som bola. Ale asi ten bratislavky bol vacsi.

• @kacennnka  Kati bolo to 5eur na osobu, cize dvaja sme davali 10eur. No prilis velke mi to nedoslo

• @bybi  tak ja to zase až tak neprežívam, najesť sa najem ale možno sa mi zrýchli metabolizmus ... 🙂

• @bajka1  neboj stihneš ... 🙂

• jaaaj kočky, neštastná som, celú svadbu si vybavujem sama, nikoho tým neobťažujem a dneska mi moja mamina povie, že kašle na moju svadbu, že ju to nezaujíma, že jej už lezie na nervy, keď o tom rozprávam ... chápete? moja mamina, čo by sa mala tešiť, že jej jediná dcéra sa bude vydávať ... 😞 pokazila mi celú náladu aj prípravy ... už sa vôbec neteším ... 😞

• @lucia3006  Luci ja jem, ale nejako to moje telo asi nezvlada 😐

@michala.s  Miska to vazne??? tak dufam ze v NR to bude buduci tyzden lepsie 😬 Ale tam je vstup 2.50, tak zas tolko nevyhodime za vstup 😛

• Sponzor fóra
  • @bybi  no to je horšie ale ja viem, že keď je človek pod stresom tak svojmu žalúdku nerozkážeš ... tak sa snaž aspoň veľa piť ... nebude ti potom tak zle...

• @lucia3006  mne ani nebyva zle, len sa necitim hladna a potom to takto dopadne. Ale teraz som v pohode 🙂 Len sa mi to stalo v minulosti 😐

• @bybi  tak skús aspoň tabuľku čokolády ... tá pomôže zasýtiť ...

• @lucia3006  budem si to pamatat, ak nastane nejaka stresova situacia 😉 Ale dufam ze tie mam na najblizsie roky vycerpane 😛

• @bybi  snáď nie, a ak tak iba pozitívny stres 🙂

• @lucia3006  ahoj lucka...mamina takto vybuchla?? mozno len mala zly den a nemyslela to tak...teda aspon ja sa tym obcas utesujem 😃 lebo moja musi mat naladu, aby sa sama od seba opytala na svadbu...my spolu byvame, takze o svadbe pocuva relativne casto, ale mam pocit, ze to vobec nevnima...ked zacneme o svadbe, tak sa tvari, ze pozera telku, vobec sa nezapaja...akurat minule, ze co sa bavite?? ja, ze ukazujem tomimu nieco na svadbu a som jej to ukazala. ze, aha na svadbu a otocila sa pozerat tv naspat...tak som sa nezdrzala a som jej povedala, ze nech to s tym nadsenim moc neprehana...
    takze nie si sama, co maminu a jej nadsenie pre svadbu riesi....

• @petkaa28  no moja mamina je od začiatku taká, najskôr jej nevyhovoval náš termín, vraj ho máme posunúť na september ale to jej neprešlo ... potom zase sme sa nevedeli dohodnúť na financovaní svadby a zozname hostí ... nepáčilo sa jej ani miesto hostiny, vraj treba sálu pre 300 ľudí ... a tak je to stále dokola ... pred troma týždnami sme sa konečne nejako dohodli, ale keď som jej ukázala zasadací poriadok, tak zase ... ale už to neriešim... proste si urobím podľa seba, je to predsa naša svadba a hotovo ... bola si dneska na veľtrhu? ako si dopadla, či sa len chystáte? čo som tu čítala ... tak boli kočky sklamané ...

• ahojte 🙂 konečne som sa dostala k písaniu 🙂 boli sme včera na veľtrhu a som totálne spokojná.. kúpili sme topánky - najkrajšie na svete 😵 , rozhodli sa pre obrúčky.. škoda, že tam bolo málo vystavovateľov, ktorí by robili obrúčky oceľové, prípadne titánové, inak by sme už mali aj objednané.. jediné, čo sme nezohnali, bola košeľa pre drahého..
    kúpili sme si tiež poháre v ikei.. 🙂 čiže pre nás úspešný výlet.. 😵

• @simcab  super simi to ma tesi ze si tam toho tolko zohnala, parada, aj ja som bola kupovat pohare v ikei, maju ich tam vela, su krasne a lacne 🙂 Ja som objednavala z koselekravaty.sk stala 25 eur ale miskovi sadla perfektne.
    Nas vikend bol taky hasterivya depresivny. Ale uz to zacina byt lepsie, spolu robime menovky a ja idem robit svietniky 😉

• my sme si chceli kúpiť papiere na výrobu oznámení, no nič sme nenašli 😞 našťastie nás napadlo, že kamarát má firmu, kde robia reklamné predmety, tak papiere vyberieme u neho 😵

• ahojte nevestičky, tak ako ste dopadli na veľtrhu? spokojné, nespokojné? 🙂

• @lucia3006  ahoj lucka. my sme nespokojni...podla nas tam nebolo nic take, co sme uz nevideli na nete...a dost drahe...pre mna osobne to bolo sklamanie, cakala som nieco podstatne vacsie...
    nasla som si tam ale krasne svadobne topanky, ale 90 € asi nie som ochotna dat za ne 😞(

• @petkaa28  no čítala som tu, že mnohé nevestičky neboli spokojné, že všetko bolo hrozne predražené... skús pozrieť tam na tých Nivách, netuším ale za aké ceny sú tam ... ale asi nie také drahé... 🙂 ešte že som tam po nočnej nešla ale radšej som sa doma poriadne vyspala ... 🙂

• @lucia3006  no skusim..davam do albumu topanky, ake som si vybrala, pozri prosim, ci si videla na nivach aj nieco na tento styl. dakujem 🙂
    dufam, ze ste mali malo prace 🙂)

• @petkaa28  90€????? 🤔 😛 ja som si kúpila za 70€ a to sa mi už zdá veľmi veľa 😛

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov