Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@simcab wau take palky za topanky. Ty kokos som sokovana, ja som nechcela dat viac nez 20 a dostala som ich zadarmo ku satam , hoci na jednej UK stranke stoja 60 libier, ale ja by som si tak drahe topky nekupila ani cizmi na 3 roky nieto svadovne ktore az tak velmi nevyuzijem. Este raz wau
@michala.s@kacennnka
mám ich v albume :-)
ako ja som sa toľko nazháňala topánok, že mne už bolo koľko tieto stáli.. aj drahý mi to odobril, tak som šťastná :-) niekto si povie, že však sú to len topánky na jedno použitie, no mne naozaj záleží veľmi na nich.. aby boli krásne, také ako si predstavujem.. tiež som mala predstavu, že dám za topky max. 30€, no žiaľ som nikde také nezohnala..
@beronsche máš úplnú pravdu!!! a vydávame sa (dúfajme) len raz, tak čo.. šetríme všade inde, tak mám topky po akých som túžila a ešte sa v nich dá aj chodiť :-D
jááááj, a ďakujem za pochvalu :-) ja som s nimi nadmieru spokojná.. dala som ich na stôl v jedálni a stále ich obzerám.. a skúšali sme aj tancovať s drahým, sú veľmi pohodlné :-)
@simcab :-D :-D vidis, to je vyhoda topanok, tie nemozes odlozit do skrine az do svadby, tie musis rozchodit, takze ich mozes obdivovat, kolko chces! ;-)
Aj ja uz chcem mat nieco doma... Momentalne nemam co obzerat.. 8-( Maximalne tak draheho oblek, co nie je az take zabavne.. :-D :-D :-D
@beronsche však ja som si písala s kamoškou v piatok, že koncom mesiaca by som už mala mať doma aj šaty, tak sa "smiala", aby som dala pozor, nech nie sú obnosené do svadby :-D
@kacennnka no len ja si po ne budem musieť ísť osobne (teda nemusím ale chcem), čiže až niekedy v marci ich budem mať doma.. potom ťa veľmi rada privítam ;-)
@simcab dakujeeem x-) veru sadli mi ako uliate ale nevies si predstavit tie mravce v bruchu v piatok mi prisli a az vcera som si ich skusala lebo su na snurovacku neviem si ich sama obliect ...na prsiach su suprovo vystuzene takze uprava byt nemusi uz len topanky zohnat lebo nie su mi moc dlhe ale ved uvidime podla opatkov ja duuuufam ze na tom veltrhu v Nitre nieco fakt bude inak ma trafííííí sľak v plesovej sezone ktora je v plnom prude aby som nenasla nikde zlate topanky??je toto mozne?! vlecka sa vypnut da tiez len krajcirka tam musi nasit ten hacik nastastie som nahodne nasla v novinach ze upravujem svadobne a spolocenske saty takze sa chvalabohu mam na koho obratit ;-) len premyslam ze si ich pojdem do salonu vyskusat ako budu vyzerat s podsuknou ;-) + zavoj ale ten urcite nezozeniem ... nevadi tesiiiim sa ako mala a co vy baby?? citala som o veltrhu vraj sklamanie obrovske :-S
Ahoj babenky :-),
pekny pondelok Vam prajem...Tak po vikende unavena, vycerpana, ale tak snad uz mame vsetko obejdnane...Kvetiny, kolace, fotografka, menu...Tak som rada :-D.
Zistila som, ze termin 5.3. je dost drahy na kvetiny, kedze potom je den matiek :-(((...No co narobime.
@petkaa28 sú krásne Peťka, tam som skôr videla s takou uzatvorenou špicou na Nivách, ale možno majú aj takéto, vnútri som nebola, len čo mali tak vo výklade uložené ... :) aký si mala víkend?
@wildluccia my budeme mať 60 ľudí ale to už vrátane kameramana a DJa... chceli sme malú svadbu tak do 25ľudí ale nakoniec to vyšlo takto ... a akú budete mať výzdobu - farbu? a šaty budeš mať aké?
@lucia3006 No postihala, aj ludi sme zratali, bude ich cca 90 :-). Len keby si ma videla, aka som bola unavena vcera vecer, ked sme isli do Brna, esteze dnes som bola na rehabilitacii, tak ma trochu pomasirovali :-D.
@bajka1 no to verím, my sme včera boli tiež na dvoch návštevách, na jednu máme hodku tam a hodku cesty nazad... a skoro ráno som ešte upratovala, prala... večer som tiež padla do postele... ale tak si vybavila a to je hlavné, teraz môžeš oddychovať... :)
čaute babizne :) nejak sem nestíham chodiť :)))
ako tak kukám, pekne sa posúvame vpred všetky :) čo nás spája je, že sa vydávame tento rok :-D
pre tie hysterickejšie, ako som ja, stačí pomyslieť na to, že sa vydávam budúci mesiac a už idem do kolien :-D :-D :-D
hrozne to ubehlo.... nejak som z toho mimo ;-)
a znak toho, že už to tak naozaj je, je to, že obrúčky sa nám už vyrábajú... Panika začne, keď ich budeme mať doma :) :) troška sa mi hlava zatočila pri tej sume, som myslela, že budú lacnejšie ale nevadí :) sú na celý život :)
ako čítam, veltrh bol na prdku.. ešte že existujú eshopy ;-)
Bajka1 a vieš mi povedať cca čo všetko čo sa týka kvetín a za kolko budete mať?
neviem sa totiž rozhýbať, čo chcem,, a za kolko to chcem .)
@barborav ahoj Barborka, no veru, marec je už za dverami ... tiež začínam byť trošku nervóznejšia, preto sa snažím ešte na to tak nemyslieť ... :) ale nech to dopadne už ako dopadne, teším sa na to, poriadne si to užijem a potom budem spomínať... keby bolo vonku také krásne počasie ako dneska... juuj...
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?res...
baby co poviete?uvazujem nad tymto magnetka ako darcek s nasou fotkou spolocnou,datum svadby + meno daneho hosta v style bielo-zlatom,kremovom nech to korensponduje s vyzdobou cize 2 muchy 1 ranou za toto som ochotna vyvalit prachy ale som napisala tej panej ze nech daco spravi s cenou kedze velka objednavka by to bola ... tie 5x5 stoja 0,80 tie by som chcela asi ale za 0,60 napriklad a ak tie vacsie 7x7 tie stoja 1,10 tak bud 1 euro alebo 0,90 ved preboha 60 by ich musela spravit zarobi na mne riadne tak nech daco spravi s cenou ja som stary vyjednavac :-D :-D
@lucia3006 boooze zachvilu za rohom svadba ja este 124 dniiiii :-p
@trdielko149 ubehne to aj tebe, veď ja som mala nedávno tri mesiace pred a tie dva mesiace ubehli ako jeden týžden, rýchlo uteká čas a teraz keď bude jar, človek bude behať po vonku na slniečku, tak dni budú utekať ako hodiny... :)
@lucia3006 No Lucy, este si asi oddychovat nemozem...Teraz budem mat na mysli nas tanec a menovky a zasadacku, takze mozog mi stale srotuje a uz aj moj spanok nie je taky kvalitny ako byval :-(.
@barborav My sme objednali svadobnu kyticu, pierko pre muza :o), vyzdobu na stol. Nasla som si obrazok, kupila som vazy a s tym obrazkom zasla do kvetinarstva a objednala som 6 kyticiek...Rozmyslam, ci nemam este doobjednat :-D. A este kytice pre mamy, pretoze v Cechach sa to tak robi...Takze si popozeraj, co sa ti paci a podla toho si objednaj ;-). Alebo nejaku vyzdobu zvykne robit aj sala, kde to mate...
V kvetinarstve mi povedali, ze mame taky termin, kedy su kvetiny drahsie, zevraj kvoli dnu matiek :-(((....Ale mne to nevadi, :o), aspon nieco male pekne musi byt