Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab škoda že nie si blízko, mohla by som ti ju odporučiť :) a inak ako?
Odpovedať
@lucia3006 a inak dobre.. :-) sama som doma, drahý je v poobednej.. chystala som sa žehliť, ale to by asi musel vypadnúť internet ]-( kurnik, nejdem sa zdvihnúť.. ale aspoň polievku som uvarila a umyla riad..
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab no ja som dneska celé doobedie upratovala, prala ... poobede sme boli vyberať šaty pre moju maminu a sesternicu na svadbu ... drahý je v službe (má 24ku)... tak pozerám film cez komp a som tu na nete... :)
Odpovedať
@lucia3006 a vybrali ste šiatky??
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab hej, mamina bude kočka, ešte som ju nevidela v takých večerných šatách, skôr vždy volila kostým ... tak sa s ňou teším ... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby co planujete pre svojich drahych teraz na valentina, potrebovala by som inspiraciu, po siestich rokoch mi nejako zacinaju dochadzat napady
Odpovedať
baby, už mám hotovú muchu!!! je náááááááádherná!!!! x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab tak ju hod do albumu:)
Odpovedať
@kacennnka už je tam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab heh, zlata je:) to budes mat v kyticke?
Odpovedať
Profilova fotka
@wildluccia stresy ani nie, len sa neviem dočkať, ale určite príde taká nervozita pár dní pred... to má asi každá nevesta také obavy aby všetko dobre dopadlo ... :) v deň našej svadby je to presne dva roky, čo sme sa prvýkrát stretli... a spolu sme rok a pol... a vy?
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 my sme vcera mali 4 a pol roka, takze na svadbe to bude uz vyse 5 rokov. A rok a pol sme uz zasnubeni:)
Odpovedať
@kacennnka áno, v kytičke bude :-) a drahému ju neukážem, len ju zanesiem do kvetinárstva, nech ju do nej dajú :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka supeeer, jaj som rada, že sú tu kočky ktoré stretli toho pravého a chystajú svoj najkrajší deň v živote ... :)
Odpovedať
Profilova fotka
dobrú noc kočky, idem ja hajať, dneska bol náročný deň :)
Odpovedať
@lucia3006 dobrú lucka.. ja stále čakám na drahého, už by tu mal byť každú chvíľu.. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobre ranko kocky :-) Tak ja este dnes musim vydrzat v praci a zajtra huraaaaa na Slovensko x-) x-) x-) Ake mame doma pocasie???
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 Lucka to ste si preto vybrali ten termin??? Ze presne po 2 rokoch??? To je super.. U nas by sa to nedalo, lebo my sme sa dali dokopy den pred Silvestrom :-) Tak asi by to bolo divne zabavat sa do silvestrovskeho rana :-) Ale by sme do noveho roku vstupili uz ako manzelia :-) Ale bolo by to super, keby sme mali svadbu na vyrocie, u nas by to bolo teraz v decebri nase 10-te vyrocie :-N
Odpovedať
@bybi dobré ránko, bybi.. :-) u nás je chladno, cca -5, ale je krásne slnečno.. včera sme behali po meste s rozopnutými bundami :-)
Odpovedať
jáj, a chcela som napísať, že my budeme mať svadbu dva dni pred 8. výročím :-) chceli sme to mať ten istý deň, no to by sme sa ešte načali.. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my sme sa dali dokopy pred rokom v piatok trinasteho :) a svadba bude v auguste trinasteho, asi nam je to cislo sudene :) povodne sme sa mali brat v oktobri 29., ale potom sme to presunuli na august a jediny volny termin v sale bol 13., takze bolo rozhodnute
Odpovedať
Profilova fotka
boze baby, preco som ja taka blba, ze som sa dala prehovorit na zmenu terminu. 6.8 vychadzalo na sobotu, presne piate vyrocie. Snivala som o tom, ze svadba bude vo vynimocny den a to by bolo tak akurat:(( No nevadi, ved to neni najdolezitejsie ale mrzi ma to.
Odpovedať
Profilova fotka
vy ste sa vsetci tusim dali dokopy v lete :-)
Odpovedať
ani mi nemame na vyrocie a asi by som ani nechcela kedze to nase je tesne pred Vianocami :-) ale to je jedno mozme aspon viacej datumov oslavovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vyhoda svadby je, ze si sami zvolime kedy chceme oslavovat vyrocie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi my nie, som to tam nedopisala, my sme sa v novembri dali dokopy :-)
Odpovedať
Babyy, objednali sme krasnu bielu vestu pre draheho z ebay a dnes mam uz prisla.... Tak sa vytesujem, neviem ani v robote obsediet..... aj ked asi by som sa este nemala tak vytesovat, lebo som to zatial nevidela, ale podla draheho je vesticka snehovobiela - bala som sa, ze nebude a sedi mu.. no ale chlapi, radsej to zhodnotim sama... :-D :-D :-D :-D :-D @simcab paradna mucha!!! Roztomila! Pekne ju urobili. Mala si nejaky obrazok? @bybi Uzite si to na Slovensku!! Stastnu cestu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi hej, dobre nám to vyšlo, aspoň si zapamätám výročie aj po niekoľkých rokoch :) deň pred Silvestrom? no a kde ste sa zoznámili? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab ďakujeeem, ráno som musela veľmi skoro vstávať do práce ... a ako sa máš dneska? :)
Odpovedať
@beronsche to je skvele potom daj vediet ako vyzera ci sa ti paci...ja som dnes volala do zlatnictva...ze dnes dovezu obrucky ale nevie ake ze ci tam budu aj nase...strasne ]-( som zvedava ci budu volat...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?