Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@lucia3006 a inak dobre.. :-) sama som doma, drahý je v poobednej.. chystala som sa žehliť, ale to by asi musel vypadnúť internet ]-( kurnik, nejdem sa zdvihnúť.. ale aspoň polievku som uvarila a umyla riad..
@simcab no ja som dneska celé doobedie upratovala, prala ... poobede sme boli vyberať šaty pre moju maminu a sesternicu na svadbu ... drahý je v službe (má 24ku)... tak pozerám film cez komp a som tu na nete... :)
@wildluccia stresy ani nie, len sa neviem dočkať, ale určite príde taká nervozita pár dní pred... to má asi každá nevesta také obavy aby všetko dobre dopadlo ... :) v deň našej svadby je to presne dva roky, čo sme sa prvýkrát stretli... a spolu sme rok a pol... a vy?
@lucia3006 Lucka to ste si preto vybrali ten termin??? Ze presne po 2 rokoch??? To je super..
U nas by sa to nedalo, lebo my sme sa dali dokopy den pred Silvestrom :-) Tak asi by to bolo divne zabavat sa do silvestrovskeho rana :-) Ale by sme do noveho roku vstupili uz ako manzelia :-) Ale bolo by to super, keby sme mali svadbu na vyrocie, u nas by to bolo teraz v decebri nase 10-te vyrocie :-N
ahojte, my sme sa dali dokopy pred rokom v piatok trinasteho :) a svadba bude v auguste trinasteho, asi nam je to cislo sudene :) povodne sme sa mali brat v oktobri 29., ale potom sme to presunuli na august a jediny volny termin v sale bol 13., takze bolo rozhodnute
boze baby, preco som ja taka blba, ze som sa dala prehovorit na zmenu terminu. 6.8 vychadzalo na sobotu, presne piate vyrocie. Snivala som o tom, ze svadba bude vo vynimocny den a to by bolo tak akurat:(( No nevadi, ved to neni najdolezitejsie ale mrzi ma to.
Babyy, objednali sme krasnu bielu vestu pre draheho z ebay a dnes mam uz prisla.... Tak sa vytesujem, neviem ani v robote obsediet..... aj ked asi by som sa este nemala tak vytesovat, lebo som to zatial nevidela, ale podla draheho je vesticka snehovobiela - bala som sa, ze nebude a sedi mu.. no ale chlapi, radsej to zhodnotim sama... :-D :-D :-D :-D :-D
@simcab paradna mucha!!! Roztomila! Pekne ju urobili. Mala si nejaky obrazok?
@bybi Uzite si to na Slovensku!! Stastnu cestu. :-)
@beronsche to je skvele potom daj vediet ako vyzera ci sa ti paci...ja som dnes volala do zlatnictva...ze dnes dovezu obrucky ale nevie ake ze ci tam budu aj nase...strasne ]-( som zvedava ci budu volat...