Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky, ako sa dneska máte? ozaj, ako ste sa zoznámili s vašimi polovičkami? :) my cez kamošku :)
Odpovedať
@lucia3006 celkom dobre len troska sa nudim....ja cez internet :-)
Odpovedať
Ahojte, My sme sa zoznamili v praci, ale zacali sme spolu chodit cca 11.11. pred troma rokmi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kocky otazka trosku od temy ale snad mi budete vediet poradit, od kolkateho mesiaca zacina rast viditelne tehotenske brusko? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 my sme boli susedia... drahý bol odkedy sme sa tam nasťahovali taká moja detská láska platonická... nooo podrástli sme trocha (teda hlavne ja, keďže som o 6 rokov mladšia) a z destkej platonickej lásky sa stala pravá životná ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@babulkaa si tehu? :-) tiež by ma zaujímalo :-))) ja tipujem tak od 3-4 mesiaca? ale asi ako u koho... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a k výročiam :-) my máme svadbu presne v deň nášho 4 ročného výročia :-) padlo na sobotu, tak nebolo o čom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@babulkaa mne osobne vykuklo v 4.mesiaci cca ;-) no mam znamu ktora ked bola v 9.tyzdni brucho ako ja v tom stvrtom mesiaci :-. kazda sme ina ale okolo toho 3-4.mesiaca urcite uz daco vykukne ..foto je svadba mojej kamaratky co myslis v kolkom je mesiaci ?? skoro v 6.mesiaci !!! a ja slon v poslednom presne o 4 tyzdne sa nam narodila Emmuška a nas zoznamila jeho teta ;-) @dracica6663 drzim palce aby boli take ake ste chceli a mali vysnene tie obrucky :-) @bybi stastnuuuuu cestu mojaaaa ja fakt dufam ze ma neodmietnes a neohrdnes mojou osobou a na tom veltrhu sa stretneme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 lucka my sme sa prvy krat stretli v lete na letisku v Prievidzi na pretekoch, ale sme sa spolu nerozpravali, mne sa zdal strasne arogantny a on si myslel, ze ked tam poznam vsetkych ostatnych, tak sa s nim rozpravat nebudem, ale hned sme sa pacili jeden druhemu :-) On si doteraz pamata, co som mala vtedy oblecene :-D A to je to uz 10 rokov dozadu :-N :-D A potom sme sa stretli na letisku v Martine, tam sme oslavovali Silvestra, ale sme tam boli uz asi 4 dni pred a tam sme sa stretli znovu :-) A dali sme sa dokopy den pred Silvestrom :-) @babulkaa zacina rast tak v 4-tom mesiaci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g ano v pondelok mi to potvrdil lekar, takze premyslame o kolko dopredu posunut svadbu, mame ju mat v junu ale to budem v 6 mesiaci a to uz bude urcite velke brusko :-D s tym sa mi nechce tahat a tancovat :-D
Odpovedať
@babulkaa jeeeej gratulujem co to tu je.....si dalsia v poradi nevesta -mamicka....zachvilku tu budemem musiet zalozit novu temu :-D
Odpovedať
aj podla mna brusko rastie u kazdeho inak.... ;-) Taketo veci o zoznameni a zaciatkoch vztahov si rada citam... ;-) My sme sa s drahym zoznamili na party asi pred 8-9 rokmi, v tom case sme tam boli obaja s niekym inym... :-D :-D Par rokov potom sme sa ignorovali, potom sa skamaratili a nakoniec dali dokopy... Este spolu nie sme ani rok... :-D Ale co moze byt lepsie, ako sa zalubit do blizkeho kamarata? ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@babulkaa jeeeeeeeeeeej no supeeeeer, gatulujeeeeeem :-))) a v ktorom TT si? :-) juuuj ako sa teším a prajem vám obom veľa zdravíčka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 dakujeeem dakujeeeem, no uz to tak vyzera snad vsetko bude v poriadku, len svadbu musime presunut a ako tak citam tak aspon o tie 2-3 mesiace skor, no mam co robit kocky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g dakujeeem, 7 tyzden to zatial je :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby mali by sme rozbehnúť tú našu tému na koňovi, čo vy na to? :-D
Odpovedať
@babulkaa gratulujem!!!!
Odpovedať
@babulkaa no dufam ze sa ti to bude dat a nebudes mat problemy z vybavovackami.....a tesite sa alebo ste sokovany??? ste to planovali?
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 no tesime sa a planovali sme to uz skoro tristvrte roka a nedarilo sa , tak som v jauari povedala ze zase zacneme makat az po svadbe a zrazu bum a je to tu :-D sme z toho vyteseny, akurat ja mam depku co teraz ake saty? Planujem si kupit take az do velkosti 42 vsak to sa upravi ci nie? nechcem to nechavat na poslednu chvilu predsalen nieje to mala polozka
Odpovedať
Profilova fotka
@babulkaa a ako sa cítiš? :-) ranné nevoľnosti máš, či ani nie? aaa bruško ťa nebolí? mám milión otázok, nech viem čo ma čaká :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g citim sa uplne super, akurat som trosku viac unavena, ale da sa to zvladnut, ranne nevolnosti ziadne nastastie akurat mam problem ked su umyvam zuby vtedy ma vzdy napina :-D , a cez noc sa budim ze som hladna :-D dnes mi drahy robil ranajky o 4 rano :-D
Odpovedať
@wera.g no to poznam vela otazok ale kazda to preziva inak...najlepsie ako minule som sedela u doktora same tehotne okolo mna a zacnu take debaty a mna uz aj zacalo brucho boliet...aj spoluziacky minule o porode take veci ze skoro som utiekla zo skoly..... :-| @babulkaa zacinate uz to vybavovat??? a ste rozmyslali ze to odlozite ci nechcete?
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 a čo drači aj ty si tehulka? :-))
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 nechceme to odkladat lebo drahy ma strach ze ked sa babo narodi pred svadbou tak bude musiet mat moje priezvisko :-D darmo mu vysvetlujem ze to tak nieje , proste chce svadbu aby bola rodinka dokonala. No a potom ked sa babo narodi asi nebude casu riesit svadbu a ked tak tak nejaku narychlo, a to tiez nechce, chce aby som si svadbu este uzivala. :-D
Odpovedať
@wera.g ale nie este to tak...to by bolo komplikovane aj financne aj inak narocne ked mam skolu....to nechcem...az za rok...
Odpovedať
@babulkaa hej to je pekne...tak dufam ze budete mat taku svadbu aku chcete a vsetko vybavite...
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 jaaaj tak som si myslela, keď si písala, že ťa až brucho rozbolelo a že pri rečiach o pôrode si chcela utiecť :-) Nooo tak držím palce aby vám to vyšlo ako vy si predstavujete ;-)
Odpovedať
@wera.g hm ja ani neviem ja chcem ale......on by chcel po svadbe skusat, ale ja sa zase bojim ze aj ked to vide ze ked ja akurat budem v 3 rocniku a to je tazky vsak treba sa ucit na statnice.....tak ja netusim ako to bude :-| ;-( mam obavy ze by som to nezvladla
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 tak počkajte po štátniciach, veď to nie je až tak ďaleko ;-)
Odpovedať
@wera.g no tak nie je este rok... :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?