Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@wildluccia kúpili sme si spoločne bytík v Senci, odkiaľ pochádzam a mám tu celú rodinu aj priateľov... :) a je to supeeer, takto spolu bývať ... odkedy spolu bývame a máme vlastnú domácnosť, som oveľa spokojnejšia a štastnejšia... :)
@wildluccia jeeej tak jeden deň oslávite narodeniny a na druhý deň máte svadbu - dobre to vyšlo :) môj drahý má tiež pár dní po svadbe narodeniny, musím si pre neho vymyslieť nejaký špeciálny darček... :)
No tak som sa vytesovala, ze drahemu prisla vesta a predvcasne... Je mu totiz kratka... :-( Ale je fakt krasna, o to viac ma to mrzi..... Pytala som sa predajcov, ci vedia dodat dlhsiu, tak teraz cakame na odpoved... =-)
@babulkaa ahoj urcite ani neboj...vsak mu to ani hovorit nemusis...ale oni nemaju pravo povedat ze teba a teba nezosobasim...to je ich povinnost !!! Moja suseda sa vydavala v 5 mes.a bolo to vidno tak asi aj farar to vedel to netusim....asi ano..
@babulkaa pre toto ti sobas odmietnut nemozu... vyspovedas sa, zvysok je spovedne tajomstvo, aj ked bude brusko, max babky budu suskat a tie ti mozu byt ukradnute :-D
@babulkaa ja som mala par kamaratok co sa vydavali tehotne a nikto z toho problem nerobil. Zavisi to od farara ale nemyslim, ze by ti to mal odmietnut. Akurat sa budes musiet vyspovedat z toho, ze si s nim spala (asi ako kazda z nas :-D )
@babulkaa jasne ze ta farar odda !! farar nesmie odmietnut sviatost a pokial viem svadba je cirkevne nazvana svaitost manzelstva ;-) nasu Emmku tiez farar pokrstil aj ekd sme neboli my manzelia ;-) inak baby aj ja ma otazku na vas my mame v kostole len sobas,bez omse takze aj bez prijimania musim sa aj tak spovedat ?? ja neznaasam spoved :-x a na spovedi som nebola dobrych par rokov :-N =-) ja verim,chodim do kostola,modlim sa aj Emmku pomalinky zaciname nosit do kostola nech si zvyka ALE,ale ale ...
@simcab urobila si mi chute s tou muchou do kytice aj ja si nieco dam asi ;-) takze droby idem popozerat ked nenajdem napises mi do IP ;-) ja som zase nasla toto,len som tak hladala Emmka dlho spala uz som nemal co robit vcera :-N takze kuk baby :
http://www.malovaneumenie.sk/malovane...
a este kuk :
http://www.sonafoto.eu/?en_fotografie,56
@trdielko149 podla mna treba asi ist na spoved ale to sa skus knaza spytat kto vie co ti povie on....my ti mozme len tipovat lebo kazdy knaz je iny...a ma ako ze ,,svoje pravidla,, :-|
baby mozte mi poradit ze ked budem robit pierka...pre rodicov.... (ale u nas sa nedava zenam) to znamena len otcom dam.....no a spravim pierko len mojmu otcovi a drahy otca nema ( svokra ma priatela) tak a jemu mam ake pierko dat lebo to nie je jeho otec a chodia spolu rok...takze ho drahy nebere ako otca....co mam robit???
@dracica6663 u nas sa svedkom dava o cosi mensie ako maju rodicia ale vacsie nez ostatny takze to "Stredne velke" bude asi zlata,stredna cesta aby boli vsetci spokojniii ;-)
@miselinka26 ja tak isto 122 dniiii x-)
@miselinka26 obcas ma chyti panika u nas je to o horsie ze drahy ide od 25 do 18 marca prec a potom od 15 maja do 10. juna cize sa vrati den pred svadbou a tak mame cas teraz vybavovat,potom cely april a konec ...ked si kuk moj album mam tam napisane co vsetko mame vybavene ;-) kameramanovi utorok po vyplate ideme zalohu poslat,fotograf je zajednany,aranzerka na salu a kostol,saty mam doma uz len krajcirke na zahnutie a kupit topanky potom sa uvidi ..oblek na veltrhu hadam splasime a ked nie MAX to isti ;-) kym drahy bude prec ja si vyrobim sama masle do kostola ;-) uz aj dcerka ma saty pierka mi vyraba werka odtialto v aprili posle,tiez darcek a menovka zaroven sa vyraba v aprili posle pani ;-) co sa tyka poharov ak zozeniem tak zozeniem ak nie tak nebudu ja zato viac ako 15 eur nedam lapače prachu mi netreba,stacia mi pohare zo stuzkovej :-D
ved ja som to pochopila nevies ake pierko svokrinmu priatelovi neviem ake mate vztahy aky je on nech sa nehneva ak mu date len malinke ako ostatnym hostom tak som navrhla ze nie take ako rodicom velke ale take mensie ako svedkom alebo teda take ako ostatnym ;-)
@dracica6663 tvojim rodicom normalne velke rodicovske,drahemu mamine take iste ale jej priatelovi to mensie ktore aj svedkom ja by som to spravila asi takto ;-) rozdhodnutie je na vas zalezi na vasich vztahoch ... ja ti v tomto viacej poradit neviem :-N 8-(
@trdielko149 hm dakujem...porozmyslam opytam sa este draheho....on ho nema rad tak..este povie ze mu nic nedame... :-D ale musime ho aj pozvat lebo jeho mama sa nahneva....tak len kvoli nej
@bajka1 nám to vychádza na 23euro na osobu, a je v tom prípitok, hlavné jedlo s polievkou, druhý chod - švédske stoly, tretí chod - kapustnica, liter nealka a káva ... a v cene je vlastne aj sála a obsluha do 22:00hod, potom si ešte za obsluhu priplatíme...