Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bajka1 no, my budeme mat cenu okolo 27 eur- pripitok, predjedlo,polievka, a tri hlavne chody, kava a vyzdoba kompletna. Alko, nealko, slane a sladke si zabezpecujeme zvlast. Neplatime za prenajom, za casnikov ani ziadne dalsie poplatky. Ale tiez to neni zrovna najmenej.
Odpovedať
Profilova fotka
my by sme mali mat 20 eur na osobu... este nevieme konkretnu sumu, lebo sme sa nerozhodli, co vlastne budeme chciet, ale v sale nam povedali, ze takto to vychadza na svadbach... mali by v tom byt 3 chody, kava, pripitok
Odpovedať
Babenky, tak to Vam zavidim! To su paradne ceny, juuuuj! :-D. Nam este vyzdobu uctuju zvlast vysoku :-(...No co narobim, vybrala som si, tak mam :-(... po 22:00 tiez mame priplatok za casnikov...
Odpovedať
Profilova fotka
lucia3006 .....jej a ty si zmenila fotecku,jasne tak to by chcel myslim si ze kazdy,bat spolu kazdym dnom a mat vedla seba jeden druheho,spolu zaspavat aj sa zobudzat,my sa bohuzial vidime vacsinou len cez vikendy a je to veru malo...ale za 3 mesiace sa to zmeni:)
Odpovedať
Profilova fotka
lucia3006.........no ano,asi tak...preto sme si aj urcili ten termin,ale inac maj je pekny no,v maji mala svadbu aj moja mamina,aj sestra,takze to mame take po rodine:)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby potrebujem overeny recept na muffinky, nepoznate niektora?
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s ja mám skvelý ak by si chcela ..
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s http://www.milka.sk/milka1/page?sitei... ja robievam tieto a su uuuplne super, akurat davam do cesta este trocha kakaa aby bolo cesto tmave ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem baby vyskusam obidva receptiky
Odpovedať
ked robite menovky tak davate MENO na obidve strany alebo len na jednu??
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 my mame tie magnetky aj ako menovka aj ako darcek,ja by som dala na obe strany ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 ahojky, ja som dala iba na jednu stranu :) naša rodina sa pozná veľmi dobre - všetci a stoly máme tak, že na jednej strane našu rodinu a na druhej strane drahého rodinu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@wildluccia kupujete si bytík alebo domček? my bývame spolu od októbra minulého roka a je to supeeer :) a tri mesiace - to je už zachvíľu tak sa tešíš hm?
Odpovedať
Profilova fotka
@bajka1 no som rada, že nám dali takú dobrú cenu lebo pri toľkých ľudoch to už urobí dosť peknú sumu
Odpovedať
Profilova fotka
lucia3006....ja sa stahujem ku nemu domov,vlasne oni maju velky 3poschodovy dom,takze idem ku nemu uplne dole...vsetko si zariadujeme,budeme mat samostatny vchod,proste vsetko,spalnu,kuchynu,kupelnu-wc,izbicku,obyvacku...tak sa pomaly pustame do toho...joj tak to uz dost dlho spolu byvate,ja ze len teraz niekedy...tak to mas super odskusane,mu aj vyvaras kazdy den?:)tesim sa jasne,hlavne na to vsetko nove
Odpovedať
Profilova fotka
@wildluccia no ja som mala asi štastie lebo u nás varí môj drahý - ja len sem tam upečiem nejaký koláčik, ostatné ako upratovanie je v mojej réžii, nákupy riešime spoločne, len také menšie chodím sama alebo on :) tak to budete mať skvelé, my bývame v bytovke, v novostavbe, len škoda, že nemáme dvor, v lete by sa zišiel :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka my si alko, nealko, zákusky a slané zabezpečujeme tiež sami
Odpovedať
@lucia3006 vsak aj nasi sa poznaju ale vzdy sa to pise teda len na 1 stranu? :-|
Odpovedať
chcela by som ist dnes kupit tenke stuzky na pierka....ale ako je to baleno na 1m?
Odpovedať
@dracica6663 v galanterke ti odstrihnu aku dlzku chces :-)
Odpovedať
@denybobo ano? ja som si myslela ze to je s takou ,,paskou,, viazane ako kedysi byvalo..teda davno som nekupovala. dobre tak dik
Odpovedať
=-) =-) =-) 8-(
Odpovedať
@simcab veru tiez pozeram, ze dnes nejako mrtvo... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby neviete nahodou kde by sa dalo kupit Helium do balonov??niektori nasi hostia-najma priatelia vedia ze budeme mat baloniky vo vyzdobe a chceli by nejake heliove pre zabavu :-) ale ja nemam sajnu ci sa to voobec da kupit :-.
Odpovedať
Profilova fotka
@trdielko149 skus napriklad tu http://www.partydoplnky.sk/index.php?... alebo pozri temu http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/h...
Odpovedať
Profilova fotka
baby poraďte, toto je naša sála, aká farba výzdoby by sa hodila? Návleky na stoličky nebudú, možno len mašle. ja som rozmýšľala nad hnedými dekoračnými doplnkami, napr. lupene, kamienky, sviečky alebo perličková girlanda, v kombinácii s nejakou inou farbou. A musí svadobná kytica ladiť s výzdobou sály? Le :-. bo ja chcem farebne takú ako je na obrázku. Takže mohla by byť kombinácia ružová, prípadne tamovružová s hnedými dopnkami?
Odpovedať
@z.junasova neviem ci dobre poradim ale....ja by som nedavala ziadnu tmavu lebo su tam tmave stolicky...ta ruzova moze byt a ked chces aj hnedu ale slabo...alebo aj cervena by sa hodila....a nie kytica ti nemusi ladit zo salou. mozno by som aj skusila smotanovo-ruzovu vyzdobu
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 ďakujem za radu, ja teda nie som fanúšik hnedej, len som nechcela aby tam tie stoličky moc kričali v tom bielom priestore. Skôr som myslela, že ružová bude organza a na nej napríklad len pár hnedých alebo takých capucino kamienkov. No, uvidím :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 myslíš nejaú takúto?
Odpovedať
@z.junasova no tato sa mi zda staroruzova teda moc tmava...ja by som zvolila svetlejsiu ako tie kvetinky na tom obrazku...taku farbu. a tie obrusky su ladene k tym stolickam? hm...co ja viem....nie je to nejake rusive?? no ak budu ti robit tie stolicky starosti a nebudes chciet hnedu tak...daj navlek...hm?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?