Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@lucia3006 oooo,tak si to uzite a zabavte sa vsetci....mi sme zatial platili len zalohy a to nebolo vela...ale ako som pocitala malo by to vyjst a este do augusta kopec penazi nasetrim vsak to je este polroka
@dracica6663 díky ... no teším sa lebo v takom počte kamošiek sme sa nestretli spolu naraz už veľmi dávno ... nikdy to nevychádzalo ... tak konečne dneska ... :) jasné, do augusta ešte času dosť na šetrenie, my už toho moc nenašetríme ... :)
@lucia3006 vsak jasne ale tak uz mate vsetko vy vybavene nie? uz len treba cakat na ten den D :-)
hm ani mi sme sa od strednej nevideli a ako vidim vedcinou ani nemaju zaujem...len z jednou sa stretavam...co uz...zabudli co je to priatelstvo :-|
@wildluccia ešte uvidíme, ale možno len do západných Tatier na pár dní, inde určite nie, drahý má teraz skúšky v máji a ja tiež štátnice a cez leto nemáme dovolenku ...
michala.s .....no vies ja nie som prinutena varit,nemam komu...byvam este s nasimi,chodim do roboty cez tyzden od rana do vecera,takze tam mam aj obedy...a nebyvam este so svojim snubencom,az po svadbe,kedze si vsetko zariadujeme....no to uz ste riadne dlho spolu,my nieco vyse 4 rokoch...
@wildluccia ja si dorábam JUDr., vlastne do školy už nechodím, len som odovzdala prácu a teraz čakám na štátnice a obhajoby, drahý si robí ešte nadstavbu - zdravotníckeho záchranára... tak uvidíme ešte, možno sa nám niekam podarí vybehnúť, ale to budeme riešiť až po svadbe :)
@simcab bohužiaľ nie, lebo chcela som ísť na záprahy ale nepodarilo sa a vraj ich aj rušili, lebo nemali snehu a je tam teplo :( ty si tam? ak heeej odfoť mi pár chlpáčov modrookých, díky mooc :)
@lucia3006 ahoj lucka, sme sa zhodli s tomim, ze je to take menej kriklave a je to take elegantnejsie - inak presne taku mame obyvacku :)))) tak sa z toho tesim, ze mi to tomi schvalil :))
ako dopadla rozlucka?? videla som foto, musela byt super zabava :))
@petkaa28 ahooooj Peťka :) no supeeer, tak výzdobu zo svadby môžeš potom použiť aj ako dekoráciu do obývačky :) dobre vymyslené ... a je to naozaj veľmi krásna kombinácia, taká elegantná... :) rozlúčka bola supeer, ale boli sme len tri, niektoré kočky sklamali a nedošli ale bolo fajn, včera som bola na stretávke zo strednej, tam bolo tiež supeeer, fotky sú už na fb ... :)
@wildluccia ahoj Lucka, stresy ani nie, teraz je taký kľud, už je už skoro všetko vybavené, tak už len čakáme, frmol bude tak tri dni pred svadbou, keď bude treba ísť po zákusky, víno, tortu, všetko poodnášať na miesto hostiny, vyzdobiť sálu ... ale aspoň to rýchlo ubehne :)
Caute kocky, ja len na skok. Boli sme sa dnes fotit s Miskou a Miskom, bolo super, naozaj sme si uzili krasny dnik x-) Vcera sme na vystave v Nitre objednali obrucky, boli sme v sale zajednat menu, stretli sme sa s DJ, vybavili matriku, este zajtra mame kameramana. Ale aspon sme vsetko co sme chceli vybavili :-)
@petkaa28 Petka, no nemam velmi na net cas, teraz mame asi hodinku volno a zase utekame ku mojej babke, nezastavili sme sa este od kedy sme prisli :-N Ja vas potom docitam v praci :-D tu na to nemam cas :-D
Pekny dnik prajem vsetkym ;-) ;-) ;-)