Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@mishita2401 aha tak uz chapem... ;-) Co sa tyka draheho rodiny, asi by som si netrufla poslat samopozvancov kade lahsie... Mysli pozitivne - budes mat krasnu vyzdobu a ako pises, hlavne ze bude zabava.. ;-) :-)
@beronsche a tak ja som najskor protestovala...ale tak ja som prišla na to že chcem velku svadbu- vela smiechu, tanca :D a aj detičky na svadbe maju svoje čaro :D...
@mishita2401 kolko teda budete mat hosti? My budeme mat cca 95 a vacsinou sa ludia cuduju, ze naco az taka svadba.. :-p My budeme mat deti, ale len z blizkej rodiny... ;-)
@beronsche no asi tak 120hosti.ale ešte mame 5mesiacou ..možno sa ešte niekto pripoji-ale to dufam že už nie :D tolko mi uplne postači... ty maš velku salu???
Cauko kocky :-) Tak ja som uz dnes v praci, totalne unavena, sme domov prisli az po polnoci. Ale tak co uz. Aj dovolenku treba setrit. Doma bolo super, vybavili sme vsetko co sme planovali, aj matriku uz mame vybavenu. :-)
Tesim sa uz domov, vobec sa mi tu nechce sediet :-|
A ked ste sa bavili o labradoroch, aj my mame jedneho, zlateho a je to uzastny pes k detom x-) x-) x-) Nas mal v decembri 6 rokov :-)
@simcab A simi, kamoska ma zlateho labradora a vola sa Dany ;-)
@mishita2401@beronsche z mojej strany na nasej svadbe bude 15 ludi a z draheho 50 !! co narobim ked je ich 7 surodencov a ten moj je predposledny?vsetci uz maju svoje rodiny,deti ...a deticiek sa nam nazbieralo 11 :-) najstarsie 13 a 12 rocne slecny v pocte kusov 3 :-D ,potom 6 rocny a 4 rocny Davidkovia,5 rocna Maťka,3 rocna Viktorka,4 rocny Samko,nasa hviezdicka Emmuška 21 mesiacov,Danko 17 mesiacov,Sarka 18 mesiacov ... takze u nas aj detsky kutik bude s omalovankami,hrackami,kockami,lego nejake,plastove stoliky,stolicka ;-) ako bolo nam povedane ze ci sa budeme hnevat ak nechaju deturence doma a sme im povedali ze to je len na ich uvazeni ci ich vezmu zo sebou alebo ked ich maju kde nechat nech nechaju u starkych ..takze asi nam 3 deticky nepridu tie najviac zive :-D uvidime este ...
co sa tyka penaznych darov mne mamina povedala ze aj tak budeme v maji obvolavat kto co pride a vtedy nech povieme ze si neprajeme hmotny darcek ale financny momentalne zhanam tu truhlicu ;-) a co sa tyka kytic uffff nad tym "silno"premyslam ... sa mi paci vas napad ze nech kazdy prinesie 1 ruzicku a budem mat z toho velku kyticku ale na druhej strane premyslam ci to uz nebude "moc" na tu nasu puritansku rodinu ktora nevie zniest ze mame svadbu v kostole napriek tomu ze doma vychovavame "nemanzelsku" dceru ale to je dlheee rozpravanie ..............
@trdielko149 tak to na našej svadbu bude skoro 20deti :D a tie nad 15 ratam ako dospelých ludi :D ja nechcem až tak moc zasahovat do rodiny aby mi doniesli take kvety alebo take... donesu čo budu chciet...a ani nemusia..ja si an to nepotrpim :D mne zaleži len na tom aby boli penažne dary a nie hmotne-ale to je pochopitelne :D
akože ja nechápem tých samopozvancov, napríklad ja keď budem mať v sále naplnenú kapacitu a príde niekto navyše tak bude akurát tak sedieť na schodoch do sály. Ja by som sa tak hanbila keby som sa sama pozvala niekma hoci len na oslavu narodenín. A beriem to tak že ten kto nebude mať k oznámeniu pozvánku k svadobnému stolu, tak pochopí čo to znamená.
@z.junasova ja to beriem presne tak isto, tiež sa našlo pár ľudí, ktorí sa pozvali sami na svadbu ... ale veľmi rýchlo som ich schladila a vysvetlila im to, ako to je ... že si nebudú mať kde sadnúť ani nič ... už aj tak nás tam bude dosť... nechápem niektorých ľudí, sú ako bez rozumu a bez chrbtovej kosti ...
@bybi ahooooj, jeeeej máš labradoríka? no supeeer, ja sa už veľmi teším na toho nášho - teda našu - fenku ... ideme si po ňu po svadbe ... má už síce 2,5roka ale dúfam, že si na nás zvykne... :)
@fpjj ahoj,ak sa mi podari to vtedy spravit tak ja budem posielat (teda osobne davat oznamenia) v aprily t.j. 4 mesiace pred svadbou aby sa stihli prichystat, a nic ine neplanovali lebo niektori napr. ak chcu ist na dovolenku tak si kupuju niekolko mesiacov dopredu....tak aj kvoli tomu...chcem cim skor...aby vedeli presny datum ;-)
ale inak to zavisi od teba niektori to davaju 2 mesiace alebo mesiac pred svadbou
baby poraďte kde by som zohnala saténové organzy. Našla som len so šírkou 150 cm a robiť si ďalšiu námahu s upravovaním sa mi nechce. :-)
@kacennka spomínala si že si kúpila cyklaménovú saténovú organzu, kde si ju zohnala, aja by som potrebovala hnedú. :-)
Bože, ja si vždy vymyslím niečo čo sa ťažko zháňa. :-N
@z.junasova cyklamenovu satenovu organzu? tak to som nepovedala:D saten a organza su dva rozdielne materialy. Saten mam na masle, to som objednala z USA a organzu cyklamenovu na mimibazare
čaute nevestičky, tak už sme opäť o deň bližšie k našim svadbám ... prajem všetkým krásny dní... :) ako pokračujete s prípravami? chystáte aj niečo netradičné na vašich svadbách? :)
@lucia3006 ahoj luci.. v noci sa mi s tebou snívalo :-D bola som na prechádzke s našim hafom a stretli sme teba s vašim labradorom - v sne to bol chlapec :-D a nechcel sa vôbec dať pohladkať :-D x-)
@simcab ahoj Simi, vážne? no teda :) inak máš krásneho hafana ... pozerala som fotky na fb :) no včera som pozerala večer na eshopoch čo všetko jej musím ešte dokúpiť, aby som na niečo základné nezabudla ... :) ako pokračuješ s prípravami?
@bybi ahooojky, no tu som ju už aj ja dhšie nevidela, ale včera sme písali cez fb :) ja som si dneska tiež pospala do 9ej, zvyknem vstávať tak o 7ej, 8ej ... dneska sa mi výnimočne nechcelo... :)
@lucia3006 ďakujem, tam som už pozerala a hnedá tam nie je a práve tam majú ten rozmer 150 cm x 10m. Ja potrebujem niečo ako pridala kacennka cez link.
@z.junasova ahaaa, tak skús ešte pozrieť cez ambientes.sk alebo bellabianca.sk možno tam niečo nájdeš alebo potom ak nie tu, tak asi fakt zo zahraničných eshopov... :) tak nech sa ti to podarí nájsť ...
@lucia3006 vďaka za pochvalu, je fakt veľmi krááásny a strašne milý havo :-) je to také naše dieťatko.. x-) včera sme vypisovali večer žiadosť o uzavretie manželstva a ashley sa tiež zapojil :-D pridala som fotku do albumu ako sa ku mne pchal :-D x-)
@simcab jeeeej idem pozrieť ... ja čo máme u našich hafana tak ten sa so mnou učil keď som chodila ešte na výšku ... a keď mal toho už dosť, tak si mi lahol na knihy a ani za svet dole... proste som si musela dať prestávku, či som chcela alebo nie ... :) ach tí hafani ... :) a má krásne meno ... ja som chcela dať fenke meno keisy, ale naša už meno má - Lama tak ju už nebudeme premenovávať... :)
Ahojte. Tak vcera sme sa vybrali za fararom ale nebol tam. Boli sme tam az na 2 krat :-( Takze dnes sa pokusime ist znova ale pojdeme tesnejsie pred omsou aby sme ho stihli. Dufam ze sa ukaze na fare a ze nepojde rovno do kostola ....