Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
h.a.i.n.y
Autor diskusie
13.04.2009
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Zoradiť podľa:
dracica6663
17.02.2011
@h.a.i.n.y nepojdes radcej po omsi?? lebo niekedy knazi pred omsou spovedaju aj cez tyzden a tak nebudete vedeit ci uz je v kostole alebo nie...My sme za nim boli 3x a nemohli sme ho zastihnut...niekedy je to tazke...vela trpezlivosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lucia3006
17.02.2011
@dracica6663 hej ale mamina mi ho včera zase ofrflala tak som jej to nechala doma vytlačené a nech si potrápi hlavu teraz ona nad tým... :)
Odpovedať
Profilova fotka
z.junasova
17.02.2011
Tak presne niečo takéto hľadám, zaujímavé že už som saténové rolky videla na dvoch českých stránkach, nepoznáte aj nejakú slovenskú? http://www.stylovainspirace.cz/katalog/…
Odpovedať
h.a.i.n.y
Autor diskusie
17.02.2011
@dracica6663 A myslis ze po omsi bude na fare na 100%? Co ak pojde rovno prec?
Odpovedať
simcab
17.02.2011
@h.a.i.n.y podľa mňa by bolo jednoduchšie zavolať tam a dohodnúť sa s ním na stretnutí - aj my sme to tak spravili..
Odpovedať
h.a.i.n.y
Autor diskusie
17.02.2011
@simcab Aj sme volali, aj vcera ale nikdy nikto nezdviha ... Skoda ze nemam cislo na mobil :-D
Odpovedať
Profilova fotka
z.junasova
17.02.2011
no super, práve som našla tú istú stránku v slovenskej verzii :-D
Odpovedať
dracica6663
17.02.2011
@lucia3006 a co konkretne? vsak to je jedno ..teda dolezite je aby nebol chaos a po hlav.jedle sa bude tancovat a uz si kazdy sedne ako chce ked bude ,,klabosit,, nie?? Neviem ako je dobre spravit stoly....do tvaru T ??? okruhle mi nebudeme mat a to sa mi ani nepaci...ale chcem aby boli vsetci pokope aby sa spoznavali a tak....
Odpovedať
dracica6663
17.02.2011
@h.a.i.n.y neviem ako to vy mate ale....u nas je kostol vedla fary takze ked sme mi cakali pri brane tak musel ist okolo a zastihli sme ho...a aj ked mal inu omsu tak ci tak isiel na tu faru...vsak hned z kostola nepojde prec....No ale skusaj tam stale volat mozno sa dovolas
Odpovedať
Profilova fotka
kacennnka
17.02.2011
Dievcata, ja mam taku radost. V utorok som si kupila uz aj popolnocky. Nasla som nadherne v cyklamenovej farbe a za super cenu. Kedze mam svadobne dost bohate a siroke, tak popolnocky som uz chcela iba take lahke a jednoduchsie, su satenove, takze budem aj k vyzdobe ladit:))
Odpovedať
Profilova fotka
lucia3006
17.02.2011
@dracica6663 no veď presne, po hlavnom jedle budú sedieť všetci už hociako :) ale tak nech si rieši ... ja si s tým hlavu už lámať nebudem ... my budeme mať stoly do tvaru U ... :)
Odpovedať
Profilova fotka
ladyjh
17.02.2011
@kacennnka tesime sa s tebou! Baby, ja mam taku otazku, poradte mi prosim! Tie, ktore budete mat druzicky - mlade a male, ne ceste do kostola a k oltaru pojdu pred vami alebp za vami? Ja som rozmyslala ze by mohli rozhadzovat lupienky predo mnou, ale svokra hovori, ze mi maju drzat zavoj za mnou. Tak teraz neviem......... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
lucia3006
17.02.2011
@ladyjh ahojky, ja budem mať jednu takúto malú družičku teda 9ročnú - mne bude držať vlečku ... :)
Odpovedať
Profilova fotka
lucia3006
17.02.2011
@kacennnka supeeeer :)
Odpovedať
Profilova fotka
michala.s
17.02.2011
@ladyjh U mna pojdu pred nami, lebo zaprve nemam vlecku ani dlhy zavoj a zadruhe sa mi viac paci ked rozhadzuju lupienky, a za tretie svokru by som mala v pazi( kedze sa neznasame) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kacennnka
17.02.2011
@ladyjh tak ja by som urcite chcela aby isli predomnou a rozhadzovali lupienky. Je to nadherne. lenze ja nebudem mat ziadne male dievcatka na svadbe... vsetci su uz starsi.
Odpovedať
simcab
17.02.2011
@kacennnka ja ti prídem porozhadzovať ak treba :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kacennnka
17.02.2011
@simcab ty si take male dievcatko??? si uz velka a nebude mna vidiet ked budes predomnou:D inac uz mame aj obrucky od vcera. Su kraaasne. A trvalo im to iba dva tyzdne.
Odpovedať
simcab
17.02.2011
@kacennnka jeeej, to je super, kati :-) sa musíš riadne vytešovať! x-)
Odpovedať
Profilova fotka
usacek79
17.02.2011
Helou baby :-) mam na vas otazku - stale menim hostinu a som uz z toho zufala... Nechcem mat teplu klasicku veceru, kedze mam open air svadbu (dufam, ze pocasie to chape ;-) ), ale neviem ako to urobit.. Dve moznosti - 1) Pre vsetkych polievka a potom uz len svedske stoly (salaty, masove a syrove misy + vela vela grilovanych masiek), pripadne tam este mam pridat aj studene predjedlo..?? 2) kompletna vecera len pre uzku rodinu (cca 20ludi) a az s cca hodinovym odstupom prichod ostatnych hosti na tie svedske stoly + grill Co myslite? mne sa zda byt blbe nechat tych 40 ludi kdesi hodinu cakat, kym sa ako rodina kompletne najeme, a az potom ich nechat prist na open air hostinu.. Ale kamaratky hovori,a ze aj tak sa to robieva, tak neviem :-| Mne sa asi viac paci moznost 1) co vy na to? myslite, ze tam mam pchat aj to predjedlo, alebo staci polievka + svedske stoly a grill? dikees :-)
Odpovedať
mishita2401
17.02.2011
@usacek79 a bol by problem dat večeru komplet pre všetkých?-len taka otazka. ako som tak počitala tak by si tam mala mat nejakých 60ludi..to nieje moc. alebo predjedlo, polievka a ten gril a tie švedske stoly
Odpovedať
mionag
17.02.2011
@usacek79 mishita myslim ze ma najlepsi napad-predjedlo, polievka a potom ten bufet...uplne v pohode by to malo byt
Odpovedať
fpjj
17.02.2011
@dracica6663 fuha, tak to uz mame pravy cas, myslela som, ze sa davaju ta cca 4 tyzdne pred svadbou :-| , aj ked takmer vsetci nasi hostia vedia termin svadby :-)
Odpovedať
Profilova fotka
chechnyan
17.02.2011
@ladyjh ja budem mat jednu malu - 4 roky a ta pojde prva a potom 2 dospele a nakoniec ja s otcom... vsetci ostatni uz budu dnu :-) Tiez by som na svokru velmi nedavala - urob si ako chces! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
petkaa28
17.02.2011
@kacennnka a kde a ake si si kupila? Foto nebude? :)
Odpovedať
Profilova fotka
kacennnka
17.02.2011
@petkaa28 kupila som normalne v kamennom obchode, nie cez net. Foto dodam, ale som v praci, tak potom vecer alebo zajtra:))
Odpovedať
Profilova fotka
usacek79
17.02.2011
@mishita2401 @mionag mishita, dik za nazor, ale vecera pre vsetkych sa mi nepaci, jednak bude dufam krasny horuci vecer a predsa len svedske stoly, salatiky a gril su prijemnejsie a za druhe, ak by som chcela mat este k tej veceri aj neskorsie obcerstvenie, predrazi sa to zbytocne. 60 ludi je podla mna strasne vela, chceli sme mat max 40, sa nam to takto zle navysilo :-| mionag - dikes, tak teda asi tam fakt capnem aj to predjedlo, nech to ma akoze tri chody.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bybi
17.02.2011
Babulky dala som na fb fotky z predsvadobneho fotenia... Su krasne. A tymto dakujem aj nasim uzastnym fotografom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
michala.s
17.02.2011
@bybi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
angieska
17.02.2011
@bybi aaa, chcem vidiet :) ale nemam ta na FB :(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?