Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • @michala.s  Miska, pozeram ich stale dokola 🙂 Som aj zehlit chcela, ale neviem sa k tomu nijako dostat 😃

• @bybi  perfektne!!!! krasne fotky mate 🙂

• @angieska  dakujem angieska 🙂 taka som z nich vytesena, ze ani spat nebudem 😃

• Sponzor fóra
  • @bybi  😃 budete mat uzasnu pamiatku 🙂 my budeme mat predsvadobne video, ale cakam, kedy sa otepli, teraz je prilis skaredo na to

• @angieska  my sme boli teraz doma a potom uz budeme az tyzden pred svadbou a to uz cas mat nebudeme... Som sa aj bala, ani sneh ani nic... ale aj tak su krasne 🙂

• @bybi  uzasne su 🙂 praveze to dobre vyzera...tu je velmi skaredo, zvysky snehu take sedive, lad, blato...proste by to vyzeralo hrozne

• @bybi  mate nadherne fotocky. Skvela volba skveleho fotografa🙂)

• @angieska  ved to sme na SK boli 🙂

@kacennnka  kacenka uplne s tebou suhlasim 🙂 😉 Dakujem za radu pri vybere 🙂

• @bybi  viem, ze na Slovensku 😃 ved to mas tam aj napisane 🙂 skor som to myslela, ze tu u nas pod tatrami...

• @angieska  A nestacilo by vybehnut trosku vyssie do kopcov? Ci uz ani tam nie je sneh?

• @angieska  aha 🙂 No uz je na mna asi vela hodin ze mi to nemysli 😃 😛

• @bybi  nevadi, ty sa hlavne vytesuj nad fotkami 🙂 ja sa tiez niekedy hotentotsky vyjadrujem 😃

• @michala.s  je, tatry su pekne biele 🙂 ale ja som skor letny typ, pockam si trosku este 🙂

• @bybi  ja ta mam na fb? 🙂

• Dobre ranko kocky 🙂 Konecne je piatok 🙂

• Sponzor fóra
  • @bybi  to ano konecne je piatok...skoda ze vikend rychlo ubehne...Dnes ma prist k nam svokra, pride sa pozriet nan as bytik,este u nas nebola...

• @bybi  ahoooj, jeeej pekná fotečka 🙂

• @dracica6663  draci hej, vzdy to strasne rychlo ubehne 😞

@lucia3006  lucka dakujem, to je z toho fotenia predsvadobneho 🙂 Len sem nemozem dat kde sme s drahym alebo vsetci traja, tato splna snad vsetky kriteria 🙂

• @bybi  ahoj, tak co, spala si v noci? 😃

• @bybi  nemáš zač, fakt pekná fotka ... ja sa musím pochváliť - som sa stala predvčerom tetou .. švagrinká už porodila ... a dneska porodila kamoška,ďalšia je už v piatom mesiaci ... ach začínajú už aj mne tikať biologické hodiny ... 🙂

• @angieska  spala, spala. Ale sa mi snivalo o mojej sefke, mali sme nejaku party u nej, ja som prekotila praci prasok v obyvke a musela som to povysavat 😃

@lucia3006  jej, gratulujem. A co mas? Synovca alebo neterku? Ja mam tiez 2 kamosky tehotne, s jednom sa mam dnes akurat stretnut, ideme na veceru 🙂 Obe maju termin v ten isty den, mesiac pred mojou svadbou a obe mali ist... Nepojde asi ani jedna 😬 😐

• @bybi  heh, zaujimave sny 😃 mne zase vo sne ukradli auto, nasla som ho u nejaych talianov pri lese a ti ma potom nahanali, som sa skryvala 😃

• @bybi  neterku Lauru,ďakujeem 🙂 no ani moja kamoška nepríde, tak som sa na ňu tešila - ale žije vo Švajčiarsku a nedá sa jej vybaviť voľno... ach škoda ... a jedna kamoška - tá so mnou úplne prerušila kontakty - z ničoho nič ale nevadí, aspoň človek zistil, čo je zač...

• draci tak nech to dobre dopadne!

baby, a dakujem za nazory. tak im dam lupienky a nech rozhadzuju, nech mi pripravia cestu k oltaru a k manzelstvu 😬

ake mate plany na vikend?

• @ladyjh  dakujem pekne...ja budewm zajtra v skole 😞 a potom v nedelu oddychovat. A ty?

• ahojte!
    @bybi  - krasne fotky!! A mala Zarka je carovna! 🙂

@ladyjh  Ako idu pripravy? Uz sa tu velmi casto neukazujes...
    K tym malym druzickam - ja budem mat 2 draheho neterky a najprv som chcela, aby mi rozhadzovali lupienky, ale vraj s tym mozu mat "problem" v kostole, musela by som zabezpecit upratovanie a tak...
    Tak som sa rozhodla, ze dievcatka pojdu v paroch s mojimi 2 synovcami predomnou a budu mat kyticky.
    Najprv mensi parik prvy - dievcatko s kytickou, chlapec bude niest nasu svadobnu sviecku a krizik (nech ma radost, ze ma tiez nieco na starosti), potom vacsi parik - dievcatko s kytickou, chlapec s prstenami a potom ja s ocom... 🙂
    Mne sa nosenie vlecky nepaci.. 😉

@lucia3006  Blahozelam k neterke!!!!

• @beronsche  ďakujeeeem 🙂 už sa na ňu tešíme, až ju pôjdeme pozrieť keď prídu z nemocnice ... teraz sú zakázané návštevy - kvôli tej chrípkovej epidémii... 😞

• @lucia3006  gratulujem, luci, a prajem malinkej veľa veľa zdravíčka a šťastia do života! 🙂

baby, ja som dnes taká šťastná! máme už vybavenú aj matriku, večer pôjdeme vyplnené papiere zaniesť na faru 😵

• @simcab  tie papiere vam dali na matrike alebo farar ?? ako to je

• @simcab  jej simi, to je super. Aj my uz mame matriku vybavenu, ale my sme museli, nech to neriesime tyzden pred svadbou...
    Ja som dnes zase odpadla 😐 V praci. A to ani stres nemam. Bola som u doktora, ale okrem nizkeho tlaku (84/62) mi nic nezistili. Este pojdem pre istotu na EKG... Co pomaha na zvysenie tlaku? On mi povedal vela pit a viac solit 😬 😛

Ale teraz sa uz citim uplne v pohode, aj som sa do roboty vratila, ze co budem doma sediet 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov