Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@dracica6663 ahoj drači.. tak najskôr som vyslala maminu na matriku, nech mi ide vyzdvihnúť čistý formulár "žiadosť o uzavretie manželstva".. ten sme si vypísali a išli ho dať na matriku potvrdiť a podpísať - treba k tomu vás oboch prítomných, vaše občianske a rodné listy.. a teraz s týmto podpísaným pôjdeme za farárom..
18. feb 2011@simcab aha dobre dik...uz aby bol marec
neviem sa dockat hned 1 marca nabehnem za fararom a bude musiet mi ten datum dat...
18. feb 2011- Sponzor fóra
@bybi mne celkom pomáha aj káva.. ale po nej mi tlak dosť rýchlo vystrelí, čiže mi je z toho na chvíľu zle.. ale potom sa to ustáli a už je dobre.. no ja pijem len slabučkú kávičku s mliečkom.. takú kakavkovú
18. feb 2011@bybi dufam, ze ti je uz lepsie. Ja som tiez asi 4 alebo 5 krat odpadla a nikdy nezistili ze z coho. Ale tiez mam nizky tlak tak asi preto. Na zvysenie je dobra kava a cervene vino tusim.
18. feb 2011@simcab dakujem simi, skusim aj kavu... A to ja som vzdy mavala ukazkovy krvny tlak
18. feb 2011@kacennnka dakujem kacenka. Ja som bola uz hned potom v pohode. Mne je vzdy divne pred (uz viem ze to ide) a ked sa preberiem, 2-3 minutky a som ok
Len som odpadla uz treti krat za posledne 4-5 mesiacov, a moja sefka bola pri mne ked som dneska odpadla. Tak sa aj ona zlakla a poslala ma hned k doktorovi.
18. feb 2011@bybi no, len ono to nieje sranda, ktovie co sa za tym moze skryvat. Ja som raz odpadla v skolke, potom dva krat doma, raz v kostole, potom na intraku a raz u doktora. Tak ako tak pocitam, tak je to az 6 krat, Vacsinou mi to hned prejde. Ale najlepsie bolo ked som bola u doktora a napraval mi chrbticu, pritom som odpadla a on hned volal zachranku co ma viezla na pohotovost, ze podozrejnie na epilepsiu. Moja mamina skoro skolabovala. Samozrejme mi ale nic take nebolo, len vela poplachu pre nic
18. feb 2011@kacennnka mna dneska pozrel, aj srdce mi popocuvalm aj tep, akurat ten tlak som mala strasne nizky. On mi to vysvetlil ze ja ked stojim (tie 3 razy som vzdy stala ked som odpadla) a mam nizky tlak, malo krvi mi ide do mozgu a srdce zacne panikarit a zacne rychlo pumpovat, on hovoril ze by malo robit presny opak a pumpovat pomaly, aby tu krv vytlacilo hore. A ked odpadnem, tak sa mi t krv do mozgu dostane a som zase v pohode... takze viem, ze ked to na mna najblizsie pride, mam si lahnut.
Ja som odpadla uz pred tym asi 3 krat, ale to bolo v priebehu 10 rokov pomaly, len teraz je to tak na kope... Ale idem este na EKG pre istotu, tak fufam ze aj to bude v poriadku. Ja som mamine ani nehovorila, nechcem ju zbytocne strasit18. feb 2011@bybi aj ja dufam, ze ti uz je lepsie!!!! a ze to nebude nic vazne!!!!
Inak my sme zabudli ist na matriku ked sme boli doma, nastastie sa to da vybavit aj tyzden pred svadbou - inak by sme sa ani nezobrali..18. feb 2011@beronsche jej bero, zavidim, ze 99 dni... A dakujem, hej, uz sa citim uplne v pohode
Keby som bola doma, asi by som doktorovi ani nesla, ale kedze sa mi to stalo v praci, aj tu ludia zlakli, hylavne moja sefka. Ona je taka zlata 30-rocna baba, ale taka strasne super, ze jedna z nas... A nie nejaka ofuklina co si potrebuje stale nieco dokazovat
18. feb 2011@simcab ďakujeeeeem
supeeer, že máte vybavenú matriku ... a na vyšší tlak je fakt dobrá káva - ja ju pijem kvôli tomu tiež ... alebo keď ťa niekto rozčúli - zvýši sa ti hneď tlak aj adrenalín
18. feb 2011@beronsche pekné číslo
9 je aj moje štastné
ubehne to rýchlo, ja som mala nedávno toľko a už je to iba 20dní
18. feb 2011Pekny vecer kocky
Dnes teda to uz bolo vcera
sme konecne zastihli pana farara
takze sa tesime - zapisnica spisana, obrad dohodnuty na 15.00 hod. a citim sa akosi cudne
aj vy ked ste spisovali zapisnicu mal na vas take otazky uz ako keby vas sobasil?
No sme sa aj zasmiali, dobre nam bolo s panom fararom
A v pondelok s nim uz mame prvu nauku o sviatostiach ... som zvedava co to bude ... uz to mal niekto z vas? O com to je? Dajte vediet ze sa nejako pripravim
18. feb 2011- Sponzor fóra
Nam farar povedal ze nauky mat nemusime. Dnes som tlacila pokusne oznamenia doma a vyzeraju super, tak uz sa tesim az ich budeme mat vytlacene vsetky. Buducu nedelu nam zlatnik donesie obrucky z cadce az do bratislavy, tomu ja hovorim parada celu dobu s nami komunikoval a nakoniec budem mat 2,5 mm siroky briliant. Som velmi stastna lebo podla obrazku su krasne
19. feb 2011@michala.s ahoj miška.. dávali ste si robiť zlaté??
19. feb 2011@michala.s ozaj, pozerala som teraz tvoj album a zistila som, že tie šaty pronovias rima sa dosť podobajú aj na la sposa eire.. teda ak ich ešte hľadáš
19. feb 2011@simcab a kde ich vedu, to su presne do bodky tie co som skusala
ale uz mam zaplatenu zalohu za saty ktore mi rozsiruju a dostala som k nim zdarma aj topanky... Juuuuj ale tie su nadherne a uzasne sedia. A kde ich maju?
19. feb 2011@michala.s v nicole ich majú.. ale ja som to kukala teraz na nete, lebo známa mala tie eire a na tých "tvojich" sami zdala povedomá aplikácia čo je pod prsiami.. a sú to takmer identické šaty..
19. feb 2011Ani neviem ako sa volaju len mi padli do oka, konala som strasidelne skratovo, lebo boli lacnea dala som sa ovplyvnit misovy s tym ze sa snazime na vsetkom usetrit, tak som sa chcela ukazat ze aj ja som ochotna sa vzdat niecoho len preto aby sme usetrili. Bola som uprimne povedane blba a teraz za to budem musiet platit
19. feb 2011Tak simi porovnaj eire a toto: http://www.mojasvadba.sk/bazar/svadobne-oblecenie/fo4r/svadobne-saty/
Myslim si ze sama to uvidis19. feb 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@dracica6663 draci urcite ich na matrike maju... ci ich ma aj farar, to neviem