Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • @dracica6663  draci urcite ich na matrike maju... ci ich ma aj farar, to neviem 🙂

• @dracica6663  ahoj drači.. tak najskôr som vyslala maminu na matriku, nech mi ide vyzdvihnúť čistý formulár "žiadosť o uzavretie manželstva".. ten sme si vypísali a išli ho dať na matriku potvrdiť a podpísať - treba k tomu vás oboch prítomných, vaše občianske a rodné listy.. a teraz s týmto podpísaným pôjdeme za farárom.. 🙂

• @simcab  aha dobre dik...uz aby bol marec 😠 neviem sa dockat hned 1 marca nabehnem za fararom a bude musiet mi ten datum dat... 😠 😦

• Sponzor fóra
  • @bybi  mne celkom pomáha aj káva.. ale po nej mi tlak dosť rýchlo vystrelí, čiže mi je z toho na chvíľu zle.. ale potom sa to ustáli a už je dobre.. no ja pijem len slabučkú kávičku s mliečkom.. takú kakavkovú 😵

• @bybi  dufam, ze ti je uz lepsie. Ja som tiez asi 4 alebo 5 krat odpadla a nikdy nezistili ze z coho. Ale tiez mam nizky tlak tak asi preto. Na zvysenie je dobra kava a cervene vino tusim.

• @simcab  dakujem simi, skusim aj kavu... A to ja som vzdy mavala ukazkovy krvny tlak 😬

• @kacennnka  dakujem kacenka. Ja som bola uz hned potom v pohode. Mne je vzdy divne pred (uz viem ze to ide) a ked sa preberiem, 2-3 minutky a som ok 🙂 Len som odpadla uz treti krat za posledne 4-5 mesiacov, a moja sefka bola pri mne ked som dneska odpadla. Tak sa aj ona zlakla a poslala ma hned k doktorovi.

• @bybi  no, len ono to nieje sranda, ktovie co sa za tym moze skryvat. Ja som raz odpadla v skolke, potom dva krat doma, raz v kostole, potom na intraku a raz u doktora. Tak ako tak pocitam, tak je to az 6 krat, Vacsinou mi to hned prejde. Ale najlepsie bolo ked som bola u doktora a napraval mi chrbticu, pritom som odpadla a on hned volal zachranku co ma viezla na pohotovost, ze podozrejnie na epilepsiu. Moja mamina skoro skolabovala. Samozrejme mi ale nic take nebolo, len vela poplachu pre nic

• @kacennnka  mna dneska pozrel, aj srdce mi popocuvalm aj tep, akurat ten tlak som mala strasne nizky. On mi to vysvetlil ze ja ked stojim (tie 3 razy som vzdy stala ked som odpadla) a mam nizky tlak, malo krvi mi ide do mozgu a srdce zacne panikarit a zacne rychlo pumpovat, on hovoril ze by malo robit presny opak a pumpovat pomaly, aby tu krv vytlacilo hore. A ked odpadnem, tak sa mi t krv do mozgu dostane a som zase v pohode... takze viem, ze ked to na mna najblizsie pride, mam si lahnut.

Ja som odpadla uz pred tym asi 3 krat, ale to bolo v priebehu 10 rokov pomaly, len teraz je to tak na kope... Ale idem este na EKG pre istotu, tak fufam ze aj to bude v poriadku. Ja som mamine ani nehovorila, nechcem ju zbytocne strasit 🙂

• @bybi  aj ja dufam, ze ti uz je lepsie!!!! a ze to nebude nic vazne!!!! 😉

Inak my sme zabudli ist na matriku ked sme boli doma, nastastie sa to da vybavit aj tyzden pred svadbou - inak by sme sa ani nezobrali.. 😃

• A dnes to mame za 99 dni!!! Uz len dvojmiestne cislo!! Boze akoby to bolo vcera, co som ratala este 8 mesiacov, este 7 mesiacov.... 😃 😃

• @beronsche  jej bero, zavidim, ze 99 dni... A dakujem, hej, uz sa citim uplne v pohode 🙂 Keby som bola doma, asi by som doktorovi ani nesla, ale kedze sa mi to stalo v praci, aj tu ludia zlakli, hylavne moja sefka. Ona je taka zlata 30-rocna baba, ale taka strasne super, ze jedna z nas... A nie nejaka ofuklina co si potrebuje stale nieco dokazovat 😃

• @simcab  ďakujeeeeem 🙂 supeeer, že máte vybavenú matriku ... a na vyšší tlak je fakt dobrá káva - ja ju pijem kvôli tomu tiež ... alebo keď ťa niekto rozčúli - zvýši sa ti hneď tlak aj adrenalín 🙂

• @beronsche  pekné číslo 🙂9 je aj moje štastné 🙂 ubehne to rýchlo, ja som mala nedávno toľko a už je to iba 20dní 🙂

• Pekny vecer kocky 🙂 Dnes teda to uz bolo vcera 😃 sme konecne zastihli pana farara 🙂 takze sa tesime - zapisnica spisana, obrad dohodnuty na 15.00 hod. a citim sa akosi cudne 🙂 aj vy ked ste spisovali zapisnicu mal na vas take otazky uz ako keby vas sobasil? 🙂 No sme sa aj zasmiali, dobre nam bolo s panom fararom 🙂 A v pondelok s nim uz mame prvu nauku o sviatostiach ... som zvedava co to bude ... uz to mal niekto z vas? O com to je? Dajte vediet ze sa nejako pripravim 🙂

• Sponzor fóra
  • Nam farar povedal ze nauky mat nemusime. Dnes som tlacila pokusne oznamenia doma a vyzeraju super, tak uz sa tesim az ich budeme mat vytlacene vsetky. Buducu nedelu nam zlatnik donesie obrucky z cadce az do bratislavy, tomu ja hovorim parada celu dobu s nami komunikoval a nakoniec budem mat 2,5 mm siroky briliant. Som velmi stastna lebo podla obrazku su krasne

• @michala.s  ahoj miška.. dávali ste si robiť zlaté??

• Simi samozrejme biele leskle kombinovane s cervenym drsnym, velmi sa mi to zapacilo a aj napriek tomu obrovskemu diamantu nas vyjdu len na 350 eur, s cim som uplne spokojna, obrucky maju 11 gramov.

• @michala.s  ozaj, pozerala som teraz tvoj album a zistila som, že tie šaty pronovias rima sa dosť podobajú aj na la sposa eire.. teda ak ich ešte hľadáš 😉

• @simcab  a kde ich vedu, to su presne do bodky tie co som skusala 😢 ale uz mam zaplatenu zalohu za saty ktore mi rozsiruju a dostala som k nim zdarma aj topanky... Juuuuj ale tie su nadherne a uzasne sedia. A kde ich maju?

• @michala.s  v nicole ich majú.. ale ja som to kukala teraz na nete, lebo známa mala tie eire a na tých "tvojich" sami zdala povedomá aplikácia čo je pod prsiami.. a sú to takmer identické šaty..

• Ale v nicole ich asi nemaju na predaj ci?

• no to neviem..
    a aké máš zarezervované??

• Ani neviem ako sa volaju len mi padli do oka, konala som strasidelne skratovo, lebo boli lacnea dala som sa ovplyvnit misovy s tym ze sa snazime na vsetkom usetrit, tak som sa chcela ukazat ze aj ja som ochotna sa vzdat niecoho len preto aby sme usetrili. Bola som uprimne povedane blba a teraz za to budem musiet platit 😞

• však ale isto si si nerezervovala nejakú handru, nie?? ja prichádzam na to, že mne sa páčia hádam všetky šaty, tak hádam ma nepríjemne neprekvapia moje šatky, ktoré by už mali byť hotové tento týždeň..
    neboj, isto budeš krásna nevesta! 😵

• Tak simi porovnaj eire a toto: http://www.mojasvadba.sk/bazar/svadobne-oblecenie/fo4r/svadobne-saty/
    Myslim si ze sama to uvidis

• ako nerozumiem.. však to sú úplne iné šaty.. či myslíš to, že tieto sú jednoduchšie a tak je to aj u teba, že vrámci úspory máš jednoduchšie šaty ako si si predstavovala??

• No presne tieto mam zarezervovane, tak tvoje pomenovanie handra ich vcelku vystihujev porovnani s tymi eire satkami

• tak ja som sa vôbec nevyjadrila, že je to handra.. sú veľmi pekné, ale jednoduchšie v porovnaní s eire.. tie sú zas veľmi zložité..

• No a o to ide ze ked som sa na ne pozrela s odstupom casu uz sa mi vobec nelubia, ale za vlastne chyby sa plati. Nevadi ved nieco vydrzim, mam vacsi briliant v prsteni, tak budem mat lacnejsie saty 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    JMPHOTO
    Celé Slovensko
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov