Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@angieska wau dakujem, no ja potrebujem velkost 36-38 som strasne malinka :-) Ale je skoda ze je na tych satach tak moc vidno ze su site, ked si pozriem original co som si skusala tak je tam strasny rozdiel :-|
@michala.s miška, ja som konkrétne tieto šaty videla naživo a videla som aj originál eire, a nebol tam strašný rozdiel.. ty si si skúšala pronovias rima a tie nie sú úplne rovnaké s eire..
Simi to som len tipovala ze su to one ale po detailnom zhliadnuti korzetu sa tie moje vrskom podobaju viac na eire ako na rimu v nicole mi vtedy nepovedali ako sa volaju
@simcab ja viem som ako mulica, ale nechapem ako mozu pisat ze je to model 2011 ked ja som ich skusala minuly rok v lete, doma mam aj viac fotiek v tych satach kde je vidno ze su to tieto eire
@michala.s keď mne sa do tej svadby vôbec nechce... nie že by som nechcela ísť do manželstva to nie, ale nemám náladu na svadbu veľkú svadbu ... asi som vyhorela z toho, že som sa snažila vyhovieť toľkým ľudom ...
@michala.s aj ja si to stále hovorím ... ale vždy keď som s tým už akosi vyrovnaná a neriešim iných - príde niekto - kto mi to opäť pokazí ... jaaaj už nech je potom a ja mám kľud na duši... najradšej by som to mala iba pri dvoch svedkoch...
@fpjj ahoj.. ja si moje šité šaty budem dávať pred svadbou upravovať a čistiť u jednej pani, ktorá má tu u nás požičovňu spoločenských šiat.. je to šikovná krajčírka, tak sa neobávam :-)