Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@fpjj tak ale iné riešenie ma nenapadá.. =-)
Odpovedať
ved to, ano mna ... :-| tak asi ten salon
Odpovedať
no jedine..
Odpovedať
Profilova fotka
@fpjj ahooj, ja som si šaty kúpila prostredníctvom bazáru ... a bola som veľmi spokojná, dávala som si ich ešte prešiť na šnurovačku v svadobnom salóne, aj my ich tam vyčistili ... a ušetrila som aj kopec peniažkov ... :) takže odporúčam ...
Odpovedať
lucia3006 a Miška: tak toto isté riešim aj ja v poslednej dobe.. nielenže mám toho v robote kopu, ale keď už dojdem domov vyšťavená, niekto povie svadba, treba riešiť, tak mne je uz zle z toho.. Jeden sa ofukuje na druhého, henten nemôže sedieť pri hentom, henten nelúbi hento jedlo.. ŠĽAK ma ide trafiť,, teším sa na nedeľu.. Inhé nevesty možno majú nervy, že čo a ako bude a ja som už rezignovala.. asi som zlá nevesta ]-( .
Odpovedať
dobré ránko :-) dievčatá, podarilo sa mi zistiť, že sme najväčšie kvakotačky na fóre :-D zo slovenských tém má naša najviac príspevkov.. je pred nami ešte jedna, ale tá je česko-slovenská :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre ranko kocky :-) Ja som uz zase v robote. Preco tie vikendy tak letia??? |-|
Odpovedať
@bybi ahoj :-) .. no lebo všetko, na čo sa veľmi tešíme, veľmi rýchlo "beží".. :-S
Odpovedať
ahojte, to je pravda zase to stavanie do prace oooochhh :-| :-( my sme sa vcera uz konecne dohodli na pocte ludi 43 a pocet vina budeme mat 50 l. to by malo stacit...
Odpovedať
Profilova fotka
no ja uz tiez v plnom pracovnom nasadeni :-S cez vikend som riesila, kolko litrov tvrdeho a kolko litrov vina potrebujeme, kedze sme nasli obchod, kde maju zlavy na alkohol... a stale mam v tom chaos, ako to pocitat :-| 8-(
Odpovedať
@angieska pocitaj radcej viac nez menej...ked ti zostane to sa ti nepokazi a mozete to este vypit na rozne oslavy, meniny,narodeniny...a pod... ja som si pocitala liter vina na vysluzku kazdej rodine a nieco musi zostat aj doma ked pridu hostia asa im da nieco najest a vypit...a este hudobnikom ...a na hostinu budeme mat 30 litrov na 43 ludi...ale max. pije len 20 ludi a aj to malicko no ale tak...radcej kupime viacej...vsak za liter 1,20 eur to nie je vela...tak sa to oplati. A u nas to tak je ze este v nedelu pride blizka rodina tak co zostane sa dopije :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby a mame po vikende zapisnica z matriky je uz domenka x-) tetuska bola zlata v sobotu mali na urade nieco a koli nam chvilku ostala kedze my v Palarikove nie sme pocas tyzdna takze uz len moj krstny list a z LEvic kde byvame "priepustka" ze sa mozeme sobasit v inej farnosti a mozeme sa brat :-D aranzerka je vybavena tiez tolkooo napadov ma ta zenska v hlave sme sa boli kuk na salu je pekna ale velka velmi museli sme doriesit nech nie sme ako mravce na ihrisku :-D baby kolko tvrdeho ratate na 1 osobu ?? ja som si odpisala z 1 albumu tu co mala baba rozpocet a tam je 0,3 na osobu (fernet,hruska-proste tvrde) svokra mi povedala ze to je malo :-. =-) tak sa pytam vas my inak z velkoskladu v Galante budeme brat alkohol ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@trdielko149 sikovnici ste, tolko vybavene.. :-) aj my mame velku salu a tiez sa bojim, aby sme sa tam nestratili... Ako ste to vy vymysleli? Porad nieco.. ;-)
Odpovedať
@trdielko149 to je tazko povedat podla toho aku mas rodinu...ako oni piju alkohol....ale tak v juni mas svadbu mozno bude uz dost teplo a nemyslim si ze vela trdeho sa bude pit lebo to skor stupy do hlavy a ked sa hostia nechu krutit na stolicke tak ssa vela tvrdeho nebude pit... :-D Spocitaj si kolky piju tvrde aspon priblizne...lebo kazdeho asi ratat nebudes nie?? u nas nap. zeny nepiju alkohol, deti tiez nebudu...tak len chlapi...a to uz mam hned polocicu pozvanych... tak si to asi treba spocitat
Odpovedať
Profilova fotka
@trdielko149 no ja som pocitala na 40 dospelych osob, ktore teoreticky vypiju, pol litra, takze 20 litrov tvrdeho nakupim (vodka, hruska, ceresna, slivka, nejaky fernet) a vino potom zabezpecime z nejakej vinarskej oblasti snad za lepsie ceny, len neviem, kolko litrov :-( podla mna je to dost vela, ale asi nech sa radsej zvysi...
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby! Bybi, davaj si pozor a neboj, nebude to nic vazne. aj ja som mavala nizky tlak, ale odkedy som pribrala, aj tlak sa mi zvysil :-N Bero, som tu stale, citam vas, aby som bola v obraze :-D My teraz po veceroch prave robime oznamka, moj mi pomaha, takze to ide dobre. este par vecerov a budu hotove. Jupi! :-D Ja to mam dnes za 130! x-)
Odpovedať
dievčatá, som ako na tŕňoch, v týchto dňoch by som už mala mať hotové šaty, tak som na infarkt.. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat 50L vina a bude nas asi 50, ked nam vela zostane, dame k vysluzkam aspon blizkej rodine, ked nie, k vysluzkam vino nebude :-D A tvrde mame super, ta tetuska kde budeme mat svadbu nam povedala, nech ideme do velkoskladu u nich v dedine, nech povieme ze mame u nich svadbu a co nam zostane, mozeme vratit. Takze nam tymto velmi pomohla, lebo som vobec nevedela ze kolko. Teraz mozem zobrat aj liter na osobu keby som chcela a co sa nevypije vratime x-) Takze som spokojna, velmi nnm tymto pomohla :-) My uz tiez mame aj aranzerku vybavenu, velmi prijemna pani to je, tiez nam ju "dohodili" tam kde mame hostinu :-) @ladyjh Tak uz vyrabate oznamenia??? A ake budete mat?
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab jej simi, to ti verim ze sa uz nevies dockat. Som na ne veeelmi zvedava :-)
Odpovedať
@bybi joj, ani nevrav.. a ešte keď si predstavím, že si po ne pôjdem až o nejaké 2 týždne najskôr, tak ma ide poraziť načisto :-p no budem aspoň fotky driapať od pani :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab A preco az o 2 tyzdne??? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche dakujeme noo chceli sme povodne rybiu kost ale nakoniec sme to spravili taaak ze vlastne stoly budu do O a v strede medzi stolmi bude parket a nad perketom hore na strope kedze je straasne vysoky pojdu tie latky take sitkovane do tvaru lode a v tom budu baloniky pre deticky a v kazdom kute miestnosti budu stoly -jeden tortovy,druhy alkoholovy treti ovocny a stvrty kutik bude baby kutik s malovankami,farbickami a balonikmi ;-) potom nam nasa Majka ukazala fotky ako to mysli vsetko a bude to kraaasne x-) @dracica6663 a @angieska dakujeeeem x-) a inak prve oznamenia su uz rozdane :-) dneska som "poobalkovala" ostatne a nakolko idem na 3 tyzdne prec k nasim som si nachystala do euroobalu dlasie co porozdavam v "dedinôčke" a kamoskam nemusi mat kazda jedna v obalke aj mne oznamka maturitne niektore kamosky poslali tak ze 5 v 1 obalke :-p inak baby konecne to na mna dolahlo ze sa sa budem vydavat a konecne to zacinam "prezivat" a tesit sa na ten den velikansky ...doteraz som to brala tak ze fajn vydavam sa :-D :-D ale teraz uz aj mravceky v brusku pomalinky zacinaju bezkat :-D
Odpovedať
my zase pojdeme na navstevu do TN k draheho rodine zaciatkom aprila tak dovtedy musim mat hotove oznamenia...Ale este neviem presny cas a to az nabuduci tyzden budem vediet, uz pojdeme za knazom konecne marec :-D
Odpovedať
@bybi lebo mne sa dá len cez víkend a teraz ideme na chatu a ten ďalší by mal drahý robiť :-(
Odpovedať
@lucia3006 dakujem, prosim Ta, vidim ze si z okr. Senec, ako aj ja, zvazovala som salon Angel, nemas s nim nahodou skusenost?
Odpovedať
Profilova fotka
@fpjj ahoj, ja som si dala šaty prešiť aj vyčistiť v salóne Briliant v Pezinku ... v salóne Angel som nikdy nebola, tak ti ho neviem odporučiť ...
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab ahoj Simi, potom chceme foto :)
Odpovedať
@lucia3006 ahoj luci.. neboj nič, hneď ako mi pani pošle fotky, pridám ich sem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no babule moje, musim sa vam pochvalit, my uz mame uplne neplanovane booknutu svadobnu cestu :-D Ja som sa prihlasila do jednej sutaze o dovolenku a sice som ju nevyhrala, ale mi volali, ze par ludi vybrali a maju pre nich zvyhodnene ceny. Tak nam za tyzden za ubytovanie pre vsetkych troch dali cenu 149 libier :-) musime si sice este letenky zohnat, ale do Spanielska odtialto lieta vela spolocnosti a stravu by sme platili aj tu, tak sa pozrite kde budeme dovolenkovat: http://www.clublacosta.com/costadelso... Budeme byvat v apartmane a ze je tam 10 bazenov v tom resorte :-) A pojdeme necely mesiac po svadbe, od 10.septembra, my sme tak chceli :-) Tak sa vytesujem x-) x-) x-)
Odpovedať
@bybi tak to je super, moja :-) teším sa s vami!
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?