Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
@fpjj ahooj, ja som si šaty kúpila prostredníctvom bazáru ... a bola som veľmi spokojná, dávala som si ich ešte prešiť na šnurovačku v svadobnom salóne, aj my ich tam vyčistili ... a ušetrila som aj kopec peniažkov ...
takže odporúčam ...
20. feb 2011lucia3006 a Miška: tak toto isté riešim aj ja v poslednej dobe.. nielenže mám toho v robote kopu, ale keď už dojdem domov vyšťavená, niekto povie svadba, treba riešiť, tak mne je uz zle z toho.. Jeden sa ofukuje na druhého, henten nemôže sedieť pri hentom, henten nelúbi hento jedlo.. ŠĽAK ma ide trafiť,, teším sa na nedeľu.. Inhé nevesty možno majú nervy, že čo a ako bude a ja som už rezignovala.. asi som zlá nevesta
.
21. feb 2011@bybi ahoj
.. no lebo všetko, na čo sa veľmi tešíme, veľmi rýchlo "beží"..
21. feb 2011@angieska pocitaj radcej viac nez menej...ked ti zostane to sa ti nepokazi a mozete to este vypit na rozne oslavy, meniny,narodeniny...a pod... ja som si pocitala liter vina na vysluzku kazdej rodine a nieco musi zostat aj doma ked pridu hostia asa im da nieco najest a vypit...a este hudobnikom ...a na hostinu budeme mat 30 litrov na 43 ludi...ale max. pije len 20 ludi a aj to malicko no ale tak...radcej kupime viacej...vsak za liter 1,20 eur to nie je vela...tak sa to oplati. A u nas to tak je ze este v nedelu pride blizka rodina tak co zostane sa dopije
21. feb 2011ahojte baby a mame po vikende zapisnica z matriky je uz domenka
tetuska bola zlata v sobotu mali na urade nieco a koli nam chvilku ostala kedze my v Palarikove nie sme pocas tyzdna takze uz len moj krstny list a z LEvic kde byvame "priepustka" ze sa mozeme sobasit v inej farnosti a mozeme sa brat
aranzerka je vybavena tiez tolkooo napadov ma ta zenska v hlave sme sa boli kuk na salu je pekna ale velka velmi museli sme doriesit nech nie sme ako mravce na ihrisku
baby kolko tvrdeho ratate na 1 osobu ?? ja som si odpisala z 1 albumu tu co mala baba rozpocet a tam je 0,3 na osobu (fernet,hruska-proste tvrde) svokra mi povedala ze to je malo
tak sa pytam vas my inak z velkoskladu v Galante budeme brat alkohol
21. feb 2011@trdielko149 sikovnici ste, tolko vybavene..
aj my mame velku salu a tiez sa bojim, aby sme sa tam nestratili... Ako ste to vy vymysleli? Porad nieco..21. feb 2011@trdielko149 to je tazko povedat podla toho aku mas rodinu...ako oni piju alkohol....ale tak v juni mas svadbu mozno bude uz dost teplo a nemyslim si ze vela trdeho sa bude pit lebo to skor stupy do hlavy a ked sa hostia nechu krutit na stolicke tak ssa vela tvrdeho nebude pit...
Spocitaj si kolky piju tvrde aspon priblizne...lebo kazdeho asi ratat nebudes nie?? u nas nap. zeny nepiju alkohol, deti tiez nebudu...tak len chlapi...a to uz mam hned polocicu pozvanych... tak si to asi treba spocitat
21. feb 2011@trdielko149 no ja som pocitala na 40 dospelych osob, ktore teoreticky vypiju, pol litra, takze 20 litrov tvrdeho nakupim (vodka, hruska, ceresna, slivka, nejaky fernet) a vino potom zabezpecime z nejakej vinarskej oblasti snad za lepsie ceny, len neviem, kolko litrov
podla mna je to dost vela, ale asi nech sa radsej zvysi...
21. feb 2011- Sponzor fóra
caute baby!
Bybi, davaj si pozor a neboj, nebude to nic vazne. aj ja som mavala nizky tlak, ale odkedy som pribrala, aj tlak sa mi zvysil
Bero, som tu stale, citam vas, aby som bola v obraze
My teraz po veceroch prave robime oznamka, moj mi pomaha, takze to ide dobre. este par vecerov a budu hotove. Jupi!Ja to mam dnes za 130!
21. feb 2011My budeme mat 50L vina a bude nas asi 50, ked nam vela zostane, dame k vysluzkam aspon blizkej rodine, ked nie, k vysluzkam vino nebude
A tvrde mame super, ta tetuska kde budeme mat svadbu nam povedala, nech ideme do velkoskladu u nich v dedine, nech povieme ze mame u nich svadbu a co nam zostane, mozeme vratit. Takze nam tymto velmi pomohla, lebo som vobec nevedela ze kolko. Teraz mozem zobrat aj liter na osobu keby som chcela a co sa nevypije vratimeTakze som spokojna, velmi nnm tymto pomohla
My uz tiez mame aj aranzerku vybavenu, velmi prijemna pani to je, tiez nam ju "dohodili" tam kde mame hostinu
@ladyjh Tak uz vyrabate oznamenia??? A ake budete mat?21. feb 2011@simcab jej simi, to ti verim ze sa uz nevies dockat. Som na ne veeelmi zvedava
21. feb 2011@bybi joj, ani nevrav.. a ešte keď si predstavím, že si po ne pôjdem až o nejaké 2 týždne najskôr, tak ma ide poraziť načisto
no budem aspoň fotky driapať od pani
21. feb 2011@simcab A preco az o 2 tyzdne???
21. feb 2011@beronsche dakujeme noo chceli sme povodne rybiu kost ale nakoniec sme to spravili taaak ze vlastne stoly budu do O a v strede medzi stolmi bude parket a nad perketom hore na strope kedze je straasne vysoky pojdu tie latky take sitkovane do tvaru lode a v tom budu baloniky pre deticky a v kazdom kute miestnosti budu stoly -jeden tortovy,druhy alkoholovy treti ovocny a stvrty kutik bude baby kutik s malovankami,farbickami a balonikmi
potom nam nasa Majka ukazala fotky ako to mysli vsetko a bude to kraaasne
@dracica6663 a @angieska dakujeeeem
a inak prve oznamenia su uz rozdanedneska som "poobalkovala" ostatne a nakolko idem na 3 tyzdne prec k nasim som si nachystala do euroobalu dlasie co porozdavam v "dedinôčke" a kamoskam nemusi mat kazda jedna v obalke aj mne oznamka maturitne niektore kamosky poslali tak ze 5 v 1 obalke
inak baby konecne to na mna dolahlo ze sa sa budem vydavat a konecne to zacinam "prezivat" a tesit sa na ten den velikansky ...doteraz som to brala tak ze fajn vydavam sa
ale teraz uz aj mravceky v brusku pomalinky zacinaju bezkat
21. feb 2011@bybi lebo mne sa dá len cez víkend a teraz ideme na chatu a ten ďalší by mal drahý robiť
21. feb 2011@lucia3006 dakujem, prosim Ta, vidim ze si z okr. Senec, ako aj ja, zvazovala som salon Angel, nemas s nim nahodou skusenost?
21. feb 2011@fpjj ahoj, ja som si dala šaty prešiť aj vyčistiť v salóne Briliant v Pezinku ... v salóne Angel som nikdy nebola, tak ti ho neviem odporučiť ...
21. feb 2011@simcab ahoj Simi, potom chceme foto
21. feb 2011@lucia3006 ahoj luci.. neboj nič, hneď ako mi pani pošle fotky, pridám ich sem
21. feb 2011no babule moje, musim sa vam pochvalit, my uz mame uplne neplanovane booknutu svadobnu cestu
Ja som sa prihlasila do jednej sutaze o dovolenku a sice som ju nevyhrala, ale mi volali, ze par ludi vybrali a maju pre nich zvyhodnene ceny. Tak nam za tyzden za ubytovanie pre vsetkych troch dali cenu 149 libier
musime si sice este letenky zohnat, ale do Spanielska odtialto lieta vela spolocnosti a stravu by sme platili aj tu, tak sa pozrite kde budeme dovolenkovat: http://www.clublacosta.com/costadelsol/index.php
Budeme byvat v apartmane a ze je tam 10 bazenov v tom resorteA pojdeme necely mesiac po svadbe, od 10.septembra, my sme tak chceli
Tak sa vytesujem21. feb 2011@bybi tak to je super, moja
teším sa s vami!
21. feb 2011
@fpjj tak ale iné riešenie ma nenapadá..