Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@bybi no toto som si myslela len som si to chcela overit :-) ja tam byvam...aj ja sa tam budem fotit to je tak cca 5 minut od mojho domu a aj to som vedela ze v Maxe lebo su tam tie gulicky farebne...to poznam :-)
@dracica6663 Noo tak rychlo :-) Aj my sme sa cudovali ze tak rychlo ale tak sme radi ze uz to budeme mat za sebou. My byvame na dedine takze u nas sa to robi asi takto :-) Na nauke sme boli len my dvaja lebo s ostatnymi parmi uz pan farar mal nauku ale povedal nam ze to robil tiez individualne s kazdym parom podla toho ako sa nahlasili tak hned mali nauku. A my tiez. Ved este len minuleho tyzdna sme tam boli a v pondelok uz nauka :-) Ale som rada .. nie je to nic strasne a je to aj zaujimave.
@dracica6663 No ved aj u nas to tak bolo ze kazdemu paru sa venuje osobitne. Ano len sme sedeli zoci voci a pocuvali sme a nic sme nehovorili hovoril iba on :-) Obcas sa nas nieco spytal ale to bolo minimalne. Napriklad ci vieme kolko je sviatosti. Ja som samozrejme len tak z brucha povedala ze 3 :-D A samozrejme ze to bolo zle ..... :-D A potom nam este povedal ze na konci sa mozeme pytat ak budeme mat nejake otazky. Trvalo to asi 2 hodky :-)
@dracica6663 A este ma napadlo ze ako polsednu sviatost sme preberali sviatost manzelstva. A tam sme si prebrali takmer cely obrad. To bolo pekne ... az som sa zacala triast :-) Som mala pocit ako keby to uz bolo naozaj. Potom nam dal manzelsky slub ze si ho mame cvicit :-)
@dracica6663 aha, no ved ked tam byvas tak vies :-) Ja som to len na nete citala, lebo som hladala den pred fotenim, ci to vlastne bude otvorene. A viem ze sa tam ludia stazovali, ze ich odtial vyhodili :-) Ale mozno len boli v zlom case na zlom mieste :-)
@h.a.i.n.y a kolko je sviatosti?? :-| a to tak skoro ste uz prebrali..tak uz mate vsetko nie?? ci este kolko vas caka??
no je to mozne podla toho ci v lete niekto je tam ubytvani ak nie je tak nie je problem..aj v auguste sa suseda tiez tam fotial bezproblemov
vcera sme spolu pozerali film a bola tam scenka svadby a tam a knaz pytal...beries si... a drahy ze ano... :-D a ja ze co ano...ze beriem si ta :-) povedala som ze este nie ;-)
@fpjj tak nad tymto si aj my lameme hlavu :)))
ale rozmyslame - time of my life (hriesny tanec), you are so beautiful, mne by sa pacilo aj od wet, wet, wet - love is all around (ci ako sa to vola :)) ) - tato sa mi veelmi paci a este je jedna krasna od eltona johna - neviem ako sa vola, ale v levom kralovi bola, uzasne romanticka