Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@lucia3006 hm dik za opytanie hm momentalne nepokracuju nemozem robit oznamenia...ale nabuduci tyzden pojdeme za knazom tak uvidim ako a co vybavime
23. feb 2011@dracica6663 dakujem draci
A kde si videla fotky, na fb??? Som ani nevedela, ze ta mam
23. feb 2011- Sponzor fóra
@dracica6663 tak nech všetko dobre dopadne
23. feb 2011@beronsche Mali sme nauku o sviatostiach s panom fararom a este nas cakaju asi 2 nauky s kaplanom. A tie neviem este o com budu. Ty si uz mala nauky?
23. feb 2011@bybi asi nemas ale maju ich na stranje jmfoto. tusim...a kde si sa fotila??
@lucia3006 dakujem no to dufam ze uz budeme mat termin23. feb 2011@h.a.i.n.y to uz tak rychlo ste mali nauku?? ja ze to byva nejak cca 3 mesiace pred svadbou
23. feb 2011@dracica6663 aha vlastne hej
Fotili sme sa v Budmericiach a potom v Maxe v detskom kutiku
A dakujem, aj my sme velmi spokojni
23. feb 2011@bybi no toto som si myslela len som si to chcela overit
ja tam byvam...aj ja sa tam budem fotit to je tak cca 5 minut od mojho domu a aj to som vedela ze v Maxe lebo su tam tie gulicky farebne...to poznam
23. feb 2011@dracica6663 Draci a kedy mas svadbu, lebo na nete som nasla, ze v july a auguste su aj zahrady zavrete pre verejnost
Co sa mi zda dost odveci
23. feb 2011@dracica6663 Noo tak rychlo
Aj my sme sa cudovali ze tak rychlo ale tak sme radi ze uz to budeme mat za sebou. My byvame na dedine takze u nas sa to robi asi takto
Na nauke sme boli len my dvaja lebo s ostatnymi parmi uz pan farar mal nauku ale povedal nam ze to robil tiez individualne s kazdym parom podla toho ako sa nahlasili tak hned mali nauku. A my tiez. Ved este len minuleho tyzdna sme tam boli a v pondelok uz nauka
Ale som rada .. nie je to nic strasne a je to aj zaujimave.
23. feb 2011@h.a.i.n.y u nas to byva tak ze sa len jednemu paru venuje ..a to len pocuvas a nic viac vsak??
23. feb 2011@bybi no mame v auguste hej to tam je pisane pretoze su tam ubytvoani hostia a kupu sa tam a tak...ale tak chodi sa tam aj nie je to ,,zavrete,,......
23. feb 2011@dracica6663 No ved aj u nas to tak bolo ze kazdemu paru sa venuje osobitne. Ano len sme sedeli zoci voci a pocuvali sme a nic sme nehovorili hovoril iba on
Obcas sa nas nieco spytal ale to bolo minimalne. Napriklad ci vieme kolko je sviatosti. Ja som samozrejme len tak z brucha povedala ze 3
A samozrejme ze to bolo zle .....
A potom nam este povedal ze na konci sa mozeme pytat ak budeme mat nejake otazky. Trvalo to asi 2 hodky
23. feb 2011@dracica6663 A este ma napadlo ze ako polsednu sviatost sme preberali sviatost manzelstva. A tam sme si prebrali takmer cely obrad. To bolo pekne ... az som sa zacala triast
Som mala pocit ako keby to uz bolo naozaj. Potom nam dal manzelsky slub ze si ho mame cvicit
23. feb 2011- Sponzor fóra
@dracica6663 aha, no ved ked tam byvas tak vies
Ja som to len na nete citala, lebo som hladala den pred fotenim, ci to vlastne bude otvorene. A viem ze sa tam ludia stazovali, ze ich odtial vyhodili
Ale mozno len boli v zlom case na zlom mieste
23. feb 2011@h.a.i.n.y a kolko je sviatosti??
a to tak skoro ste uz prebrali..tak uz mate vsetko nie?? ci este kolko vas caka??
no je to mozne podla toho ci v lete niekto je tam ubytvani ak nie je tak nie je problem..aj v auguste sa suseda tiez tam fotial bezproblemov23. feb 2011@dracica6663 Sviatosti je 7
A kazdu jednu sme si postupne prebrali za tie 2 hodky. Dalsie nauky co budeme mat neviem este o com budu ...
23. feb 2011@h.a.i.n.y ano a ake su to 7 ? aby som nebola az taka blba
23. feb 2011@dracica6663 Krst, eucharistia, birmovka, pomazanie chorych, spoved, vysvatenie knazov a manzelstvo. Budes mudra na nauke
23. feb 2011baby co hovorite na toto:
http://www.petalsandroses.com/bouquet_preservation.php
ide o ususenie kytice mrazom, neviete, ci sa to robi aj na slovensku?23. feb 2011@h.a.i.n.y dakujem
23. feb 2011@dracica6663 potom daj vedieť, ako si dopadla
23. feb 2011@fpjj tak nad tymto si aj my lameme hlavu
))
ale rozmyslame - time of my life (hriesny tanec), you are so beautiful, mne by sa pacilo aj od wet, wet, wet - love is all around (ci ako sa to vola) ) - tato sa mi veelmi paci a este je jedna krasna od eltona johna - neviem ako sa vola, ale v levom kralovi bola, uzasne romanticka
23. feb 2011@michala.s tak už si si vybrala tie pravé?
24. feb 2011@petkaa28 ahoooj Peťka, ako sa máš? ako pokračujú prípravy?
tak havina nakoniec mať nebudeme ...
24. feb 2011
@dracica6663 však som si potom aj myslela, že si chcela písať jej..